Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Бихме искали да ви предупредим, че пазаруването от сайта на "airsoft bg" е на ваш риск и отговорност. Закупуването на стоки от този сайт и магазин крие в себе си сериозна възможност за проблеми от всякакво естество. Магазините, от които нямаме подобни оплаквания, можете да откриете в банерите горе, вдясно или най-отдолу на страницата на форума. Желаем ви успех !


Автор Тема: Border War - 8 /Снимки, видео, коментар на играта/  (Прочетена 1185 пъти)

=GHOST=

 • Хиените
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2 322
  • Профил
  • http://s016.radikal.ru/i337/1108/00/7305fcde9f15.gif

Border War 8

Една прекрасна игра изиграна по страхотен начин.

Ще започна малко по от рано ще върна лентата в началото на м.Януари когато реално започнахме да кроим планове, да организираме транспорт, а също така да играем заедно и да стиковаме хората. Като участник в няколко Бергета и няколко Бордъра зная как започва организацията, но този път бях приятно изненадан от приложената нова стратегия. Вместо сухи тренировки момчетата предложиха засилено участие на неделни игри. Фракцията бе лишена от тежка командна структура, всичко бе просто и ясно: командир + по един командващ във всяко звено. Нещо което мнозина биха погледнали с насмешка НО точно тук е момента на голямото НО. Точно тази схема видях как работи както никога до сега! Без излищно напрежение, без тромава радио комуникация, без безкрайна командна верига, без ругатни. Просто игра и то много добра.
Пристигайки на терена се разставихме без да губим излищно време и без да усетим кога дойде петък и по обед играта стартира. Още в първите часове на играта попаднахме на гореща точка помагайки на едни франсета да си изпълнят мисията. Направо прегазихме PMC-тата, още се смея като си спомням как бягаха през глава а българите ги гонят и ги доотстрелват, беще епично! До края на деня направо се разцепихме то не бихме каски то не бе чудо.
След прекарания доста силен първи ден очаквахме втория ден да бъдем пренасочени на по тихо място ;)  Съботата започна с десанат на момчетата с хеликоптера, като задачата на наземния екип бе да се събере с тях. Имахме леки контакти и опит за рейд на базата на каските но гейм мастерите тактично даваха нови мисии на отборите които се опитвахме да вербуваме. След което получихме заповед да се върнем в базата. Обаче връщането в базата бе повратната точка на деня. Бяхме изпратени да секюрнем зона източно от базата, а там.... каски ама безброй! Толкова организирани както никога до сега. За тяхна зла участ се нанизваха здраво на Българите и поемаха не лекия път към мъртвилата си във фешън оранжево зелен цвят. Тук е момента да отдадем заслуженото и на медиците ни които лекуваха безотказно. В момент в който каските почти ни пребориха Ивчо поведе уникална атака крещейки "Давайте еб...хме им ма..ата" което даде такова турбо на момчетата че превзехме още няколко стартегически точки по терена. Така и така се бяхме развъртяли из терена та решихме и овършахме и FOB-a на каските. След като FOB-a падна по пътя към базата на каските стана бясно задръстване от оранжеви. Направихме си снимка със Спарко за спомен. Накрая дойде самия Майк молейки ни да спрем тъй като каските много се били сдухали. Късмет извадиха защото имахме по важна мисия, а именно да намерим Тони. Той бе поел по път от който се виждаше само небе ;)

И така .... едва ли ще мога да опиша всичко, но тази година играх много приятно.

Благодаря Ви момчета.
Активен
Работя за да си спонсорирам хобито=GHOST=

 • Хиените
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2 322
  • Профил
  • http://s016.radikal.ru/i337/1108/00/7305fcde9f15.gif
« Последна редакция: април 29, 2016, 21:43:11 pm от =GHOST= »
Активен
Работя за да си спонсорирам хобитоHEPOH

 • Border War 8
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 264
  • Профил
Re: Border War - 8 /Снимки, видео, коментар на играта/
« Отговор #2 -: април 30, 2016, 00:53:26 am »

https://youtu.be/i03qVEMj8ug

https://youtu.be/AZGrCaMOnP8

https://youtu.be/1PtHShCa85g

https://youtu.be/TPd7ON7DTO8

https://youtu.be/bO3X4WIZPjE

https://youtu.be/OGwmgkHacs8

https://youtu.be/g35rCYBBR14

https://youtu.be/m83RW1JYau4

https://youtu.be/md80B-h5gyY

https://youtu.be/_vYw8dWHDjI

https://youtu.be/O_PrBTxiomc

https://youtu.be/uVxEOK5CE-w

https://youtu.be/Doj_RujpO3s

https://youtu.be/ZZeOnO74DYg

https://youtu.be/CCwnc2zh4Hs

https://youtu.be/HTaV21ZH5S0

Опитах се да ги подредя по хронологичен път... По късно ще ги сглобя в един клип.Беше удоволствие и привилегия да се биеме рамо до рамо с вас и да храним каските с Ярма по целия терен
Активен
I hear voices in my head,but they speak RUSSIAN!

ОМОН

Peppy

 • Border War 8
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 11
  • Профил
Re: Border War - 8 /Снимки, видео, коментар на играта/
« Отговор #3 -: май 01, 2016, 15:10:59 pm »

Ето и снимките от моя телефон - около 190 мб с 2 видеа от по 10-тина секунди, едното е от битката за Bakers Field, а другото при прибирането с джипката в събота.

https://drive.google.com/open?id=0B0Jpn74j1izuXzc5TE81R2JpeUU
Активен
Vexor out.