Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Автор Тема: Регионална игра Стара Загора 27.06  (Прочетена 3799 пъти)

Dexter

 • Red Cell
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 491
  • Профил
Re: Регионална игра Стара Загора 27.06
« Отговор #25 -: юни 26, 2009, 14:32:24 pm »

С удоволствие ще ви посрещнем! Телефона ми е 0884398681 ако изкочи нещо в последния момент.
Активен
a.k.a. killboy         redcell.hit.bg

Dexter

 • Red Cell
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 491
  • Профил
Re: Регионална игра Стара Загора 27.06
« Отговор #26 -: юни 27, 2009, 18:44:31 pm »

Искам да благодаря на всички, дошли да уважат събитието. Реално очаквах да дойдат не повече от 7-8 човека. Искам да се извиня, ако е имало нещо, което да не ви хареса по играта. Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!


P.S. Скоро пак.......
Активен
a.k.a. killboy         redcell.hit.bg

The Black Tiger

 • 10GRU
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 581
  • Профил
Re: Регионална игра Стара Загора 27.06
« Отговор #27 -: юни 29, 2009, 10:48:20 am »

Здравейте, през погледа на тигъра

Терена беше супер, играхме между 2 хълма по-продължението на едно дере с рекичка, като застанете с поглед към Изток от лявата страна на дерето има черен път. Бях с един приятел, който играе за първи път. Прикачиха ни към Бургазлии и Варненци. Бургазлии с начело бяха "Алфа", Варненци и Пловдивчани бяхме "Браво". Алфа тръгна напред да търсят първи врази, и първи ги намериха. Браво се движехме по-назад по пътя. Аз се отклоних и минах отлявата страна като се движех успоредно на пътя. Там имаше друг път, който беше точно в основата на хълмовете, но беше доста обрасъл, а между двата пътя гъсти храсталаци, така че нямахме визулаен контак едни други. Добре че има станции. Вървяхме напред  и намерих един артефакт (торба от противогаз) трябваше да съберем 4 артефакта. продължихме напред. По едно време се чу стрелба далеч напред Алфа се стреляше с противника, но нямах представа дали дават жертви или взимат превес.

Продължих напред, до момента в който неможех да вървя, храстите пред мен преминаха в плетеница от "диви лози", а нямах мачете в мен да сека и да си проправям път. Реших да се изкача по хълмчето и пак да вървя успоредно на пътя, като се надявах в един момент да намеря пролука и да излезна на главния път.

Забелязах силует в гората над мен. 100% противников защото аз бях най ляво флангови. Прицелих се стрелях, ... к*рец, нищо не съм уцелил и бегом назад по-бърз от куршумите, с тоз артефакт реших да премина директно през "дивите лози" и да излезна на пътя, 1-2 тигрови скока и се озовах заклещен посредата, ни напрд ни назад.

Помислих, че ще ме преследват и клекнах надолу до земята да се прикрия. Седях така 10-15 минути. никой не ме преследваш до момента в който не чух клонки да пукат зад мен. По станцията се обадиха наши че излизат от мъртвилото и тръгват отново по пътя. Имаше престрелка пред мен, после дочух стъпки от пътя. Обадих им се и казах, че ще си вдигна пушката да ме видят къде съм заклещен, и да не ме отсрелят. и че напред на 10-15 метра има враг.

Събрах сили и с още 2-4 тигрови потдскока изкочих от "гъсталка", като стъпвах отгоре му се освободих от него. Вече свободен.

Беше група Алфа. 3-ма от тях, Дойде и Гангстера от Браво, с Медика (моя боен другар от Пловдив), Гангстера  се Обърна на Изток, и с молитва  кланейки се „Алах Акбар” се втурна в атака, но Алах не бе милостив към него и го запрати директно към Рая поразен.

След малко Врагът от храста се показа и го отстрелях подло в гръб.
Премина  в отсрещната страна на „булеварда” и се скрих в храсталаците. Приближи говореша двойка по-пътя. Килбой и още дно момче. Бяха на 5 метра пред мен, с гръб на разстояние 1 метър един от друг. 

Помислих, и казах „Двоен Сейфти кил” по правилник знам че не може двоен, но прецених че са на достатъчно близко разтояние, кактто от мен така и един от друг че да важи. Може и да греша. Другия вариянт беше да ги оставя да си придължат по пътя. И после да ги отсрелям като са на безопасно разстояние от мен.  После се обяви край на Играта бяхме останали без база. И трите ги бяха превзели. Ама и ние не си бяхме оставили хора да пазят.

Разменихме си базите. Почнахме втора игра. Напреднахме, напреднахме и стигнахме първи до средна база. Аз останах да я пазя скрит в храстите отляво. На 15-20 метра пред нея.

Заплющя Як дъжд.
Много плюющя.

Видимоста пеше под 10 метра, очилата се запотиха яко. С едното око виждах малко по-добре, стоях в дъжда 10 минути и реших да последвам една група от 3 ма човека в атака. После се шмугнахме с Елкоменданте и Медика да обхождаме през дерето от лявата му страна, и почти стигнахме до 1 вата им база когата се обяви край на играта.  Насочихме се към колите и като грейна едно слънце, как да не го е яд човек.
Но стана игра. Искаме пак, И този път да сме повече!  И без да вали!

Поздрави! Черния Тигър
« Последна редакция: юни 30, 2009, 00:00:31 am от The Black Tiger »
Активен
Николай - гр. Пловдив
Оръжие: KLS-RK02 / JG AUG A2 / Well MB05A - MB05UPV / SOCOM Gear 1911 MEU
Радиостанция: PMR - Brondi FX Dynamic
Радиостанция: PMR - Baofeng UV-5R
Камуфлаж: BW flecktarn - гащеризон

gangstera

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 165
  • Профил
Re: Регионална игра Стара Загора 27.06
« Отговор #28 -: юни 29, 2009, 20:26:29 pm »

тай си беше тигре  ;D
сега към всички останали дайте снимкииии ;D ;D ;D ;D
Активен
V.A.T. - Vandal Alkoholik Temeruts