Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Автор Тема: Berget-7 debriefing  (Прочетена 10600 пъти)

HORNET

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2 141
  • Профил
  • www.airsoftsystems.com
Berget-7 debriefing
« -: юни 27, 2009, 18:49:47 pm »

Бергет-7 завърши преди 3 часа. Ще кажа само едно:


FOX-4 ARE FUCKING TERMINATORS!


нямам сили да пиша повече, отивам да спа.  ;)
Активен
Fucking Predator...

Crazy Something™

 • Rogue Warrior
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3 778
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #1 -: юни 29, 2009, 10:11:16 am »

Айде дебрифинг де. Снимки. Очерк за играта. Какво станало, с кой станало.
Видео матрял. Мнения. Впечатления.
Активен

HORNET

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2 141
  • Профил
  • www.airsoftsystems.com
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #2 -: юни 29, 2009, 10:17:45 am »

Ще оставя на другите да пишат около преживяното на В7 и впечатленията им там:

Ще кажа само, че там ние къртихме мивки!
Всички научиха кои са Бълагърите! И тези дето прегазихме и тези дето стояха и гледаха от зад гърба ни как метем противника.

Всеки един от Българския отбор се представи достойно и ме накара да се почуствам горд, че съм част от този отбор!

Активен
Fucking Predator...

Avatar952

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 246
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #3 -: юни 29, 2009, 13:18:42 pm »

Е напишете нещичко де - до кога ще ни измъчватеее  :'(
Активен
СЛОЖИ СИ КОЛАНА - ОСТАВИ КАТАДЖИЯ ГЛАДЕН !

Garga

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 659
  • Профил
  • Гаргов блог
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #4 -: юни 29, 2009, 14:37:26 pm »

23.06.2009 г.
20:00
Пристигнахме в базата на НАТО. Гледката на КПП-то, десетките военни палатки, щаб квартирата, полевите бани и тоалетни, отделния пост на военната полиция, паркиралите джипове и военни машини сгря до краен предел душата на всеки един от нас. Започна процеса на настаняването на българското отделение в двете определени за нас палатки и разбира се една от първите ни работи беше да издигнем по един трибагреник на бъдещия ни дом. Малко по-късно дойде и командира на рота FOXTROT, част от която бяхме ние и се запозна със състава ни. Заспахме с нетърпение да дойде утрешния ден ...

24.06.2009 г.
15:30
След стабилно запасяване с храна и провизии вече се разхождаме напълно екипирани из базата на НАТО, в която непрекъснато прииждат нови и нови сили. Човек придобива наистина усещането, че е част от мултинационални сили.  В базата играха и ръгби – два отбора от различни роти. Постепенно ежедневния реализъм, в който живеем,  отстъпи място на магическото и така приятно за всеки вманиачен еърсофтър настроение на военната атмосфера. Цялата ни рота излезе на едночасово учение, за да може да се опознаем тактически на бойното поле. След което се върнахме по палатките си за последната ни дълга почивка през следващите дни.

22:00
Играта започна. Всички подразделения на НАТО се строиха пред командващите ги за инструктаж за предстоящите мисии. Освен 4-мата ветерани от миналогодишния Бергет, всички останали за първи път изживявахме тръпката да си част от нещо толкова мащабно. Стегнатите редици на близо 100 човека от една рота, строена пред ротния си командир, радваха до краен предел всеки един от нас.
Първата ни мисия беше патрул – ротата ни получи задача да патрулира района на базата. Нашия взвод – FOX-4 – пое северозападното направление и патрула ни започна.  Обходихме близките хълмове и дерета в добре подредена колона. На пук на късния час слънцето светеше, сякаш тепърва изгрява – поредното нещо което не бяхме виждали. Патрула ни смени посоката на обход в посока север и протичаш по типичния за такъв тип мисии начин – преходи под постоянна готовност да срещнеш враг. Изминаха почти два часа, в които редовно чувахме информация по радиото за наши части влезли в контакт с противник. Нетърпението да влезем в бой растеше, всеки от нас очакваше този момент с трепет. Разбира се той не закъсня. Към 01:30 забелязахме скрито придвижване на малак отряд от бойци на SRP разузнаващи позициите на базата ни. Подгонихме ги със стрелба, а към нас се присъедини и едно бъги. Трудно е да се опише емоцията от това да видиш за първи път на еърсофт игра машина и то напълно функционална и реалистично изглеждаща. Прогонихме нахалниците със стрелба след което мисията ни свърши и малко след 03:00 вече бяхме по палатките, където се разбра, че рота Bravo е била нападната от засада по време на тяхна мисия и е дала 95% жертви.Това ни настрои още повече против враговете ни и всеки очакваше утрешния ден за да можем да отмъстим.

25.06.2009 г.

Утрото настъпи някак неочаквано бързо, може би заради нетърпението ни да попием всяка секунда от играта и да не изпуснем нито един момент. Ротата ни получи задача да разузнае района на една радиопредавателна кула и след бързо снаряжаване се изтеглихме към задачата си. Кулата беше овладяна почти без бой. Последва прегрупиране и нови заповеди – да се отправим към района на Miner’s Hut, където да наложим контрол и да установим контролна точка. Така и направихме  - след 30 минутен преход хълма дан Miner’s Hut беше под контрола на Foxtrot company. Последва едночасов караул на поста и тогава дойде атаката на SRP. Силно концентриран от всички направления и доста свирепа битка се заформи. Биехме се за първи път толкова мащабно и срещу превъзхождащ ни противник. След големи загуби отстъпихме от позициите си и загубихме контрол на местността. Последва прегрупиране на около 2 км от точката, към нас се присъедини и рота LIMA, съставена изцяло от италианци и се отправихме с цел да си върнем контрола на хълма, който току що бяхме загубили. Завързаха се битки в основата му и покрай блатата, които го ограждат. Тогава за първи път част от нашата рота влезе и в Bashir city, където се водеха улични боеве. По време на битката имаше чести случаи на приятелски огън, нещо което се среща и в истинския живот и което придава още повече реализъм на играта. След около час хълма отново беше в наши ръце. Малко след това ни замениха войници от друга рота, а ние се оттеглихме за заслужена почивка в щаб квартирата.  
   Хранехме се бързо, всеки лентоваше на ново боеприпаси, презареждахме манерките и хидратиращите си системи, защото не се знаеше кога отново ще ни изпратят на мисия. Атмосферата беше абсолютно отражение не истинска военна такава – във всеки един момент тръгваха камиони на някъде или се връщаха подразделения и ранени бойци.
   В 22:30 ни дадоха нова задача. Далече на изток от базата ни се намираха стратегически важни бункери, които към този момент се намираха под контрол от наемниците на Юрии Орлов. Рота BRAVO трябваше да тръгне първа на там и да установи контакт, а роти FOXTROТ и INDIA да пристигнат след нея като подкрепление. Строихме се на плаца в очакване на машините, които да ни извозят до там. Към 23:30 потеглихме натоварени по камионите, екзалтирани до краен предел – почти никой от нас до сега не се беше возил на истинска бойна машина по време на игра. Мисля, че е трудно да се опише с думи емоцията породена от този факт, просто трябва да си там за да го усетиш напълно.
След около половин час бяхме на пътя в подножието на бункерите строени в плътни походни колони. Точно тогава достигна до нас новината, че рота BRAVO е откъсната от основните ни сили и води тежък бой с наемниците. Колоната ни трябваше да си пробие бой през пътя заобиколен от гъста широколистна гора и да се присъедини към предните ни части. Атаката започна стремглаво, а никой от нас не беше подготвен за това, което ни очакваше там. Плътна колона от 5-6 джипа на НАТО, въоръжени с картечници, гранатомети и прожектори и две колони пехотни части от двете и страни потегли по силно наклонения път между дърветата. Още в самото начало ни посрещна свиреп огън по всички направления. Движехме се бавно, метър по метър и се биехме за всяка крачка земя, всякаш бъдещето на света зависи от това. Няма думи или определения които могат да накарат човек, който не е бил там да почувства истинския страх и настроението, което не обгърна когато сгушени покрай машините си проправяхме път към нашите момчета откъснати пред бункера. Давахме жертви непрекъснато, медици хвърчаха като истински ангели на спасението и лекуваха ранените ни другари. Видяхме война, която като изключим факта че не се водеше с истински оръжия, беше по-истинска от всичко, което сме преживявали като еърсофт играчи до сега. С големи усилия, загуби и почти невъзможни преходи през гъстата мочурлива растителност овладяхме бункерите. В предните редици бяхме ние – българския взвод, което ни радваше и мотивираше  още повече. Пред очите ни силите на НАТО овладяха целия район около бункерите и заловихме десетки пленници от частите на наемниците. След като сражението утихна, един взвод остана да охранява така важната за нас точка, а всички останали бяхме транспортирани обратно в базата. Как заспахме – никой не помни.....

26.06.2009 г.

08:30

Новия ден дойде отново по обичайния за военно време начин. Ранно будене със заповед за разбор преди поредната ни мисия. Оказа се, че през нощта взвода, който бяхме оставили да охранява бункерите и е бил нападан многократно и унищожен почти напълно.  Задачата дадена ни от командването беше да направим бърз преход до там и да установим контрол отново. Формацията ни се състоеше от взводове FOX-1, FOX-4 и BRAVO-2. Потеглихме наистина бързо мотивирани от спомена за единствените 2-ма души (снайперист и картечар), които се бяха завърнали живи от бункера рано тази сутрин. Търсехме отмъщение за другарите си.
По средата на пътя попаднахме на челна патрулна група на наемниците. Завърза се битка. Левия ни фланг бе ударен и от група SRP, която отблъснахме бързо. Сред нас се насади едно настроение, че се бием срещу всички останали сили на терена и наемници и SRP ... но вместо това да ни отчае, ни окуражи още повече. Патрула от наемници, който ни пресрещна последователно бе изтласкан към една клисура, където по брилянтен начин ба заклещен от 3 страни и избит до край. Хванахме си и пленници.
Последва прегрупиране при Traveller’s Lodge от където се изнесохме под строй към бункерите. Последните бяха овладени без бой – явно врага ги беше изоставил.  Осигурихме периметър покрай тях и зачакахме евентуално нападение. Поста държахме над час и половина. Точно тогава мнозина от нас изживяха тръпката да си на пост толкова дълго време. Атака нямаше, но за сметка на това пресрещнахме камион с наемници. Плътната ни стрелба обездвижи машината, а екипажа и заедно с войниците вътре се предадоха.
Малко по-късно получихме заповед да щурмуваме базата на наемните бойци от отряда на наркопласъора Мило. Командването ни искаше да дадем урок на сепаратистите и да им покажем, че не са безнаказани и неуязвими. Трите ни взвода тихо се придвижиха до добре разположената база на лошите, като последните изживяха такава атака, сякаш самия ад се разтвори върху тях. Изтласквахме  защитниците на базата яростно и съпротивата им намаляваше главоломно. Всичко свърши за няколко минути – врагът бе избит почти напълно, пленихме доста хора и претърсихме щаба на командването им. Пленихме и самият им предводител, който позорно се самоуби, не понасяки срама. Прибрахме се в нашия лагер като истински победители. Това което ни направи много приятно впечатление е , че мълвата за неустрашимите български бойци се бе понесла из редиците на НАТО. Спечелихме си уважението, смятам напълно и безвъпросно заслужено.
Вечерната ни мисия ни свари почти неподготвени. Малко от нас бяха имали време да хапнат или да починат. Почти на бегом се насочихме към град Башир, където имаше нужда от намеса на миротворческия ни контингент.  По пътя се натъкнахме на добре устроена засада от руски наемници, но това не можа да спре устрема ни. В лекия сумрак прегазихме като лавина хълма на който се бяха прикрили враговете ни. Още в ушите ми кънти паметното – “FOX 4 push forward !!!!”. Прегрупирахме се с други взводове малко над Traveller’s lodge и от там подехме масирано нападение на върлуващите и мародерстващи ренегати в Bashir city. Заформи се класическа касапница по нашето направление централно към града. В покрайнините му се бяха окопали разнородни наемнически части, битката беше ужасно интензивна и динамична с много обрати. Давахме жертви, но и напредвахме.  Нашия взвод овладя горичката в лявата част на хълма и може би бяхме най-близо до града, когато дойде странната заповед да се оттеглим. Така и направихме, като за пореден път се прибирахме към щаба с доброто настроение на високоефективна част, способна да се справи с всяка задача. Магията на поредната прекалено светла шведска нощ не ни попречи да се предадем на съня, в който мисля че никой не сънува нещо по-различно от това, което правехме през изминалите два дена ....

Следва още ....
Активен
T.V.U.

"Would you die for this?"

Garga

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 659
  • Профил
  • Гаргов блог
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #5 -: юни 29, 2009, 14:38:01 pm »

27.06.2009

08:45

Командира на Fox company ни информира, че е сведена информация за приближаващи противникови самолети. След 15 минути сирените за тревога нададоха вой. Всички трескаво се подготвиха за напускане на базата, умората от снощната мисия се беше изпарила, а сред редиците ни се понесоха закани към врага осмелил се да атакува базата на НАТО. Изтеглихме се от базата точно минута преди първите взривове причинени от вражеската авиация. Ротата ни бе заела позиция на северозападния вход към лагера когато получихме информация,  че след въздушния удар ще последва такъв и по земя. На южните  подстъпи към базата вече се водеха сражения, като на този етап рота BRAVO успешно държеше своите позиции. Не закъсня и атаката от към нашата страна. Нападнаха ни малки групи от наемниците на Юрии Орлов, които с лекота отблъснахме. Последва известно затишие след което заедно с голяма част от боеготовните части на НАТО се  отправихме по пътя към град Башир, където този ден трябваше да се състоят избори и присъствието на мироопазващи сили бе задължително.  За пореден път нашата част пое челото на колоната. По време на похода заедно с рота LIMA върнахме контрола на пакта над възловата за нашите операции точка – Travellers lodge. Последва регрупиране на силите ни и мащабен щурм на Башир. Ротата ни пое целия ляв фланг задно с малки части от други взводове. Атакувахме стремглаво в две линии с голяма ярост. Всеки искаше да отмъсти за сутрешното нападение на базата ни и няколкото минометни удара, които ни стовариха по време на атаката не попречиха да завземем позиции на северната граница на града. Дадохме много жертви при тази атака, а десетки бяха ранени. Трима души от българското отделение успяхме да пробием почти до самия град под непрекъснат обстрел. Сражението беше яростно, но за съжаление  подкреплението ни закъсня, а ние се отправихме към близката точка за respawn. По това време в града са влезли части от няколко роти и са водили тежка престрелка с наемници и части на SRP, включително и срещу танк. Виждайки отчаяното си положение, обсадените от силите на НАТО части взривиха атомната бойна глава, която по-рано са закарали в Башир, с което го заличиха от картата. Това на практика постави и края на играта.
По-късно този ден напускаме базата, която ни беше дом през изминалите 4 дена с лека тъга, че невероятното преживяване от играта е свършило. Всички, които играха редом с нас ни изпращат с възхищение и  похвали и в очакване на бъдещите ни срещи. Оставихме прекрасни впечатления за българските еърсофтъри и хора като цяло доказвайки се като съюзник на който може да се разчита и който не се страхува да поема дори и най-тежките задачи.
28.06.2009 г.
Целия български отряд е на борда на Boeing 737 и се прибира към родината. Погледите ни са светли, цари небивало настроение. Всички са с приповдигнат дух, разменят се шеги и се коментират спомени от играта. На пук на 15-те часа сън, които имаме общо за последните 4 дни умора не се забелязва. Има само задоволство и планиране на подготовката за Бергет 8 до година .....
Активен
T.V.U.

"Would you die for this?"

Snaip

 • Bad Cоmpany
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 151
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #6 -: юни 29, 2009, 14:41:29 pm »

Играта беше уникална. Събират ни се над 15 часа игра на ден, сутрин в 8:30 трябваше да сме готови в пълно бойно + храна и вода, защото не знаехме кога ще се върнем. Обикновено бяхме на мисия докъм 18:30 / 19:00. Връщахме се в базата да презаредим и починем 2 часа, после към 21:00 излизахме пак докъм 03:00 / 03:30. Нашето отделение винаги беше на първа линия и бяхме винаги във екшъна. Изживяването беше уникално и всичко беше като наистина. Към края командира на швейцарците, с които бяхме в една рота (водехме се батальон на НАТО, рота Фокстрот, отделение Фокс 4), дойде и каза на Владо че неговите хора не са толкова корави като българите и няма да могат да се включат във финалните боеве защото са изтощени. Всички българи издържаха докрая. Само двама не успяха да се включат в една мисия и то заради калпави обувки, които им разраниха краката. За мен беше истинско удоволствие да играя със всеки един от тях, и се надявам догодина да сме пак всичките. Владо, Сталкер, Скарфейс, Светло, Волф, Гарга, Пистолеро, Любо, Багер, Зо, Аркадор, Ърл, за мен беше истинско удоволствие да играя с вас.

П.П. Lima COY, "L" is for LOOOOOOSEEEEERS.

П.П. Гарга си водеше записки през цялото време за да не забрави нещо важно и да може да пресъздаде точно и ясно всичко което видяхме. ЕВАЛАТА, Гаргароне.
« Последна редакция: юни 29, 2009, 14:50:37 pm от Snaip »
Активен

zambo

 • BorderWar
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 166
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #7 -: юни 29, 2009, 15:16:44 pm »

Браво! Звучи маниакално! <12>/  <28>/Някакви пикс или видс? А парички гепихте ли? :D
Активен
T.V.U.

Snaip

 • Bad Cоmpany
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 151
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #8 -: юни 29, 2009, 15:41:49 pm »

Ще има скоро снимки и видео. Гепихме и парички, и карти, и фъстъци и корнита.
Активен

Wolf

 • Орловци
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 120
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #9 -: юни 29, 2009, 15:44:51 pm »

След обзора на Гаргата, няма какво да се обяснявам, така че, ще кажа само:
РАЗМАЗВАЩО! уНИКАЛНО! нЯМА НИЩО ОБЩО С ИГРИТЕ НА КОИТО СЪМ ИГРАЛ ДО ТОЗИ МОМЕНТ, АМА НИИИИЩО!!!
ПП: Беше чест и удоволствие за мен да играя редом с всички българи, които бяха там!
Активен

Bagera

 • Berget 10
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 175
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #10 -: юни 29, 2009, 16:44:51 pm »

Гаргата, още известен по европейските летища като ТерористО, е обобщил събитията перфектно, така че ми остава само да опиша усещането от този еърсофт маратон:

Неописуемо. Три дни игра, от които поне половината време сме го прекарали на крак по мисии. Светли нощи, изгрев в 3:00 сутринта, 4-5 часа сън на ден и една уникална атмосфера, която дава перфектната предпоставка за най-голямата еърсофт игра в света.

Но това събитие не е нищо особено ако ходиш сам. На пръв поглед групата ни може би изглеждаше необнадеждаваща, защото бяхме хора от разнородни отбори и организации. Всички обаче сме българи и всякакви разделения и глупости бяха забравени много бързо. Трибагрениците гордо се вееха над палатките и украсяваха дясното ни рамо. Желанието на всеки един от нас да бъде част от тази група просто беше по-силно от всичко друго и това според мен бе най-важното. Момчета, беше ми изключително забавно да споделя миналите шест дена с вас, гордея се от представянето ни на Бергет и се надявам догодина да сме още по-зли!

FOX-4 all the way!

Arcador

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 153
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #11 -: юни 29, 2009, 19:31:26 pm »

Беше много добро.

В момента разни работи се случват наоколо, но са някакви тривиални прсототии - изобщо не се шашкам както преди. Опита и преживяното си заслужанат на 100%. А е само еърсофт. Уникално е. Препоръчвам го на всеки и особено на тези, които ежедневието ги е вкарало в някакви стресови филми. Това е като един съживяващ, събуждащ шамар. И е само еърсофт.

Ще отбележа уникалните за мен моменти:

- Движението на враг в далечината, което в следващите секунди става движение на поне 10-ма врагове само в моята позиция. Адреналина се качва до такава степен, че започвам да се чудя по кой да стрелям - изпразвам 2 пълнителя докато се осъзная че не съм си избрал цел а просто соля в тяхната посока.
- Треперещата ръка, с която сменям пълнителите - уж го бях тренирал, но като знаеш че 15 сепаратиста лазят накъм теб и крещят нещо на неразбираем език, деба никак не е същото. Мигновените решения - зареди пълнител или изкарай пищова, залегни или се прехвърли към прикритието на 4 метра отляво, пусни приквирващ огън, въпреки че си със снайпер или помогни при изтеглянето на ранения, спри да стреляш по целта и смени позицията понеже има контакт на други две места...пий вода сега вместо да зареждаш топчета и т.н...уникално!
- Да гледаш как приктритият ти съотборник до теб пада покосен от снайперистки огън в уж обезопасена зона.
- FOX 4 PUSH FORWARD!!! и хукваш едновременно следейки за вражески позиции, удобно прикритие в което ще се метнеш след 2 секунди за да прикриеш линия 2, внимаваш да не се препънеш и да следиш околните съотборници.
- Да гледаш как врага бяха ужасен от зверската ти, внезапна и помитаща атака.
- Да ядеш и пиеш на позиция, оптимизирал екипировката така че ако те хване в кофти момент да си максимално бърз.
- Да наблюдаваш как 70 човека се придвижват безшумно 4-5 километра в нисък профил, стоят в засада 2 часа умело прикривайки се от всеки минувач, който не подозира че в 200 квадратни метра има 70 машини.
- Да чуеш как ЛИМА (L for winners) са се насрали, нищо че са 100 коча, докато фокс 4 е влязъл толкова дълбоко във вражите линии че врага се чуди къде да се дене
- Да те познаят и поздравят произволни противникови играчи в града след играга че къртите мивки


Уникално!
Активен
Let me declare your VAT fee sir!

Stalker

 • Бергет 9
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 270
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #12 -: юни 29, 2009, 22:10:49 pm »

Фокс 4 не пита колко са лошите,а къде са.

Поздрави и благодарност на всички от Фокс 4.Играхме коректно и достойно.Тръгвахме в атака
без въпроси и съмнение..и се превърнахме в гурките на НАТО!

Натоварването беше нечовешко и пожелавам на всички бързо възстановяване.Днес си карах колата,гледам хората и си мисля,че изобщо не знаят какво се случва там....

Активен

Zo

 • Зоната
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 45
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #13 -: юни 29, 2009, 22:19:39 pm »

Фокс 4 не пита колко са лошите,а къде са.

Факт!

"Take me down to the Bashir City where the grass is green and the girls are pretty"

Макар, че и преди ядрената бомба си беха........  :(
Активен

Garga

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 659
  • Профил
  • Гаргов блог
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #14 -: юни 29, 2009, 23:03:19 pm »

Това което не съм казал по-горе е :

Ужасно съм горд, че бях част от вас хора (няма да изборявам имена, вие си се знаете). Удоволсвие, гордост и радост ми останаха. До година пак и повече forward - рецепиоанта ли сте а ??


П.П. И да си носите Глок 1911, че ....
Активен
T.V.U.

"Would you die for this?"

Earl

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 83
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #15 -: юни 29, 2009, 23:49:03 pm »

Аз чак сега стигнах до компютър.

Бергет е нещо уникално и си го направихме пълно с екшън и емоции.
Игрите които играя тука в България са все едно малко квартално мачле.
А Бергет е все едно да си на световно първенство и да го играеш от първи до последен запомнящ се в историята ден.

Аз не бях Ъръл от Варна, а войник от НАТО. Имах страшни командири, професионалисти в ротата, весели бойни другари. Беше тежко, горещо, прашно и неудобно. Разраних си краката и имах проблеми с пушката. Всичко като на война.

Поздрави и благодарност на всички от FOX 4

"Keep the line, Push Forward!"
Активен

Avatar952

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 246
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #16 -: юни 30, 2009, 11:57:12 am »

Поразгледах снимките от Бергет и имам една молба към участниците - дайте ако е възможно малко повече инфо за бойните машини - танкове, зенитни установки ? Видях че в общи линии са шперплат в/у някакъв автомобил - как точно бяха направени, м.водача как ги управляваше, стреляха ли, как се унищожават ? Разбрах че е имало някакви РПГ-та за унищожаването им, как се използваха ? В общи линии всякакво инфо за машините и ефекта им в играта, самата тръпка да те атакува ТАНК ! Мерси предварително за инфото.
Активен
СЛОЖИ СИ КОЛАНА - ОСТАВИ КАТАДЖИЯ ГЛАДЕН !

Duvi

 • София
 • Администратор
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 965
  • Профил
  • Duvi`s life
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #17 -: юни 30, 2009, 12:03:46 pm »

К'де са тия снимки ????

Avatar952

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 246
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #18 -: юни 30, 2009, 12:43:50 pm »

Във форума на Бергет, има отделна секция Berget Media и там доста народ са напускали снимки. В момента форума нещо се е сгубясал - като се оправи ще пусна линк към темата със снимките.

Edit : темата със снимките е http://www.berget-events.com/forum/viewtopic.php?t=5374
« Последна редакция: юни 30, 2009, 18:12:41 pm от Avatar952 »
Активен
СЛОЖИ СИ КОЛАНА - ОСТАВИ КАТАДЖИЯ ГЛАДЕН !

Zo

 • Зоната
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 45
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #19 -: юни 30, 2009, 20:11:39 pm »Еги бре  ::)
Ех тоя Оберликс.  :D
Активен

Arcador

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 153
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #20 -: юни 30, 2009, 22:17:05 pm »

Олей, добре че тия не ни нападнаха...
...ето защо Оберликс беше съкрушен от атаката ни.
Активен
Let me declare your VAT fee sir!

Zo

 • Зоната
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 45
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #21 -: юни 30, 2009, 22:52:36 pm »

Беше доста кисел като се явихме.  ::)
Активен

сТрахо

 • Rogue Warrior
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 558
  • Профил
  • Rogue Warrior
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #22 -: юни 30, 2009, 23:00:41 pm »

Абе вие на Бергет 7 ли сте ходили, или на Джурасик парк  :o :o :o  Затова ли не пускате никакви снимки и филмчета?   ???
Активен


Scarface

 • 10GRU
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 681
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #23 -: юли 01, 2009, 05:10:45 am »The Legendary FOX FOUR, броени минути преди началото на играта.FOX COMPANY последния строй, от тук нататък остават спомените, и надеждата до година пак да се съберем.

Активен

Snaip

 • Bad Cоmpany
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 151
  • Профил
Re: Berget-7 debriefing
« Отговор #24 -: юли 01, 2009, 11:32:35 am »

На последния ден ми се изрони пиньона на мотора и пушката ми отказа. Затова го играх медик. Събрах си всичките пълнители за пушката и ги носех в раницата като резерва. В капака на раницата носех два спийдлоудъра и пакет с топчета. Когато нямаше кой да лекувам зареждах пълнителите и търчах по наще линии да събирам  празните пълнители и да ги заменям за пълни. Физиономиите на хората около нас бяха безценни при гледката на медик, който търчи около своите и им вика "Ammo Check". 
Активен