Vallez
Rogue Warrior
Неактивен
Публикации: 555
|
 |
« -: декември 01, 2009, 22:19:18 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
  -Аллах Акбар! -> Воистина Акбар!
|
|
|
Cartman
Неактивен
Публикации: 1 172
|
 |
« Отговор #1 -: декември 01, 2009, 22:29:17 » |
|
Ср 25 си е класика и се ъпгрейдва с почти никаква инвестиция. Мотора е почти толкова стегнат колкото Турбо 3000 на ИЦС. Според мен е по-красив . За другия не мога да се изкажа.
|
|
|
|
|
Активен
|
Пречи ли ви шума в главата ми?
|
|
|
HORNET
Неактивен
Публикации: 2 080
|
 |
« Отговор #2 -: декември 01, 2009, 22:36:02 » |
|
Най-основната разлика е в цилиндъра, SR25 е близо см по-дълъг цилиндър от SPR, което означава по-вече сгъстен въздух и по висока начална скорост при използването на едни и съши пружини.
|
|
|
|
|
Активен
|
Забавно развиващ се!
|
|
|
Vallez
Rogue Warrior
Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: декември 01, 2009, 22:49:09 » |
|
Ср 25 си е класика и се ъпгрейдва с почти никаква инвестиция. Мотора е почти толкова стегнат колкото Турбо 3000 на ИЦС. Според мен е по-красив . За другия не мога да се изкажа.
Ами аз като гледам разликата така или иначе е 100 лв а Турбо 3000 излиза що-годе толкова, но вероятно трябва да се ъпгрейдват други нещица извътре Най-основната разлика е в цилиндъра, SR25 е близо см по-дълъг цилиндър от SPR, което означава по-вече сгъстен въздух и по висока начална скорост при използването на едни и съши пружини.
И 2та са дадени като 130 м/сек, или аз съм пропуснал нещо и това не е всичко определящо за началната скорост на топчето. П.С. Извинявам се че "контрирам" вероятно с идиотски въпроси, но първо: много ми е интересно; второ: не съм от най-големите разбирачи. Благодаря!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HORNET
Неактивен
Публикации: 2 080
|
 |
« Отговор #4 -: декември 01, 2009, 22:55:10 » |
|
нека да го кажа така: На SR25 сменяш само пружината с М150 и главата на буталото със системско и започва да стрела с около 165 м/сек. SPR-а трябва да му смениш почти всичко за да докара 150 м/сек.
|
|
|
|
|
Активен
|
Забавно развиващ се!
|
|
|
Cartman
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: декември 01, 2009, 22:59:19 » |
|
То аз така се права на разбирач понеже днес участвах(без да пипам) в един ъпгрейд. Но чисто физически Ср 25 си е надеждна пушка ,дори и за лайк като мен се видяха разликите. Колелата си личи , че са си от здрава стомана (ако се интересуваш от стомани ) - сега ако си маняк снайперист би трябвало да ги смениш с други за да постигнеш максимално обезшумяване. Мотора вече го споменахме. Естествено и цевта може да се смени(пак ако си маняк) с прецизна. Изобщо можеш да инвестираш и да получиш нещо маниакално. ОБАЧЕ днес с един "бюджетен упгрейд) този снайпер достигна 165 м/с. Което си е показателно.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Angel P.
Неактивен
Публикации: 118
|
 |
« Отговор #6 -: декември 01, 2009, 23:03:55 » |
|
С ъпгрейд за 40-50$ достига тези стойности? Доста привлекателно звучи.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cartman
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: декември 01, 2009, 23:04:57 » |
|
Свидетел съм.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vallez
Rogue Warrior
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: декември 01, 2009, 23:25:53 » |
|
доста, доста привлекателно(подходяща дума) звучи. най-вероятно ще отложа покупката за по-напролет, че да се открие сезона, освен ако не се играе активно и зимъска, но то ще се чуе. А какво й сменихте за достигане на въпросните летателни стойности
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cartman
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: декември 01, 2009, 23:31:43 » |
|
По принцип баце си има някакви пинизи в самия ъпгрейд-не е така сменяш това и това и си готов. Не съм се интересувал в подробности ... Иначе определено ще си попукаме със снайперите,даже терен съм намерил ... тая година ще сменяме сноуборда със снайперизъм. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vallez
Rogue Warrior
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: декември 01, 2009, 23:36:28 » |
|
да разбирам ли че ср-ката е била твоя?  иначе това за пиниза е интересно... чудя се дали да не задействам нещата по смяната на пушката, щом няма да караме сноуборд..
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cartman
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: декември 01, 2009, 23:43:20 » |
|
Е не е за съжаление...  (като видех кво показва хронографа е нормално да съм разочаровван) Накратко според мен СР25 си е дообра инвестиция във всяко едно отношение.Защо? 1. Чисто сметкаджийски-тая пушка си се търси винаги и винаги си е на дефицит. Тоест ако нещо те дразни винаги я пласираш. 2. Първоначалната инвестивия не е голяма -пък по-нататък може спокойно да постигнеш и "най-мощния снайпер" на Хорнета. Реално той е базиран на тази пушка(и явно не случайно) 3. Достъпни и на склад резервни части. Аз лично в тая пушка си виждам само плюсове.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vallez
Rogue Warrior
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: декември 01, 2009, 23:55:53 » |
|
мисля че доста категорично беше отговорено на въпроса. само плюсове видях, а на пръв поглед няма чак такава разлика в 2та модела. благодаря много! В общи линии имах нужда някой да ми я похвали черно на бяло
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Narcomancer
Неактивен
Публикации: 147
|
 |
« Отговор #13 -: декември 02, 2009, 03:48:36 » |
|
Още 2 палеца за SR-25-цата. SPR-а дава някаква оптична илюзия за дълга цев, но всъщност е по-къс от обикновена М16-ка. А и производителя на SR-25 е с доста по-добра репутация, и има защо.
|
|
|
|
|
Активен
|
Live every day like its the last one and you just might see the next
|
|
|
Stalker
Бергет 9
Неактивен
Публикации: 1 155
|
 |
« Отговор #14 -: декември 02, 2009, 18:04:06 » |
|
От двете пушки СР25 цата е по-добра.Обърни внимание на следното: Ср25 цата използва пълнители за 7.62 и е с фиксиран приклад.Тя предполага по-статична игра.Лично на мен не ми е удобна. СПР ползва пълнители за М4.Можеш да си я направиш от всяка M4 като й сложиш конвершън кит или си сглобиш нещо по желание-крейн сток,свободна цев,ложа и флип ъп сайт.Слагаш му пламегасител на СПР и къс пълнител -готово.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #15 -: декември 08, 2009, 22:55:28 » |
|
Я да питам и аз, Доколко са намираеми пълнителите за SR-25? Понеже гегата и на мене ми харесва и мисля дали да не се сдобия с нея за компания на МР-5 (дето някога ще проработи), реших да поразгледам магазините да видя до колко могат да се намерят пълнители, че с един за 450 топчета нещо ми се губи реализма в играта ама или лошо съм търсил или наистина не са най-често срещаната стока.
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
TheDRAGON
Неактивен
Публикации: 268
|
 |
« Отговор #16 -: декември 09, 2009, 09:24:15 » |
|
Здрасти,
Пълнители трудно се намират. Аз нямам такава пушка, но мой приятел от Варна (Zloby) има и предпочита да играе с mid cap. За момента не е успял да си поръча такива на нормална цена. Ако искаш питай го за мнение.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ssaraksh
MARINES
Неактивен
Публикации: 64
|
 |
« Отговор #17 -: декември 17, 2009, 02:37:34 » |
|
Тук има пълнители: http://shop.ehobbyasia.com/gandp-sr25-470rd-hi-cap-magazine-for-sr25-aeg.htmlhttp://shop.ehobbyasia.com/gandp-sr25-170rd-magazine-for-sr25-aeg.htmlИма и гаври като това http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_id=4605Пушката е много хубава наистина. Понеже имам такава и си поиграх да я ъпгрейдна, ще споделя малко опит, може на някой да му е полезен. Понеже цилиндъра наистина е по-дълъг, пружината е също по-дълга, разбира се може да използваш и нормални пружини, но препоръчвам такива за PSG-1 (която е и единствената друга пушка с такъв цилиндър) Буталата са също по-дълги (с повече зъби) и съответно ако искаш да смениш и сектор гиъра, и той е с повече зъбци. На мен при една студена игра ми се счупи зъб на спур гиъра и аз смених почти всичко вътре с изключение на бевел гиъра и двигателя. Използвах Torgue-up части на G&P за техния SR-25. Бая приключение беше да намеря eй тоя хубавец: http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=1430 понеже самите G&P го имат с объркан номер ( справка тука : http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_id=3138 - пак е SRL001 ама не е същия) Буталото е това: http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=1692 , half-tooth. Спур гиъра е този: http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=1428Смених и цилиндъра и тапет плейта, който също е по-дълъг, но те не са задължителни за смяна. Пружината сега е Systema 200% за PSG-1, с нея прави около 460 фпс, имам и една 300% с която може да направи казват около 500фпс със 0.25 но не виждам смисъл от издевателства  Смених и цевта с Prometheus 6.03. Хубаво пушкало стана  Разбира се такъв ъпгрейд не е задължителен, пушката си е много добра и сток, или със съвсем лек ъп, просто аз исках да стане максимално здрава.
|
|
|
|
« Последна редакция: декември 17, 2009, 02:47:49 от ssaraksh »
|
Активен
|
|
|
|
Cartman
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: декември 17, 2009, 07:35:53 » |
|
Хахахха пак няма на склад от нея. Имам чувството че това ще е най-търсената пушка в историята на еърсофта в бг.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #19 -: декември 17, 2009, 11:35:12 » |
|
Мерси на всички за инфото, Явно че след Нова Година ще се сдобия и с пълнители като се окажа най-накрая с постоянна работа. Хахахха пак няма на склад от нея. Тая дето я имаше на склад вече живее у нас 
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
Cartman
Неактивен
|
 |
« Отговор #20 -: декември 17, 2009, 11:42:10 » |
|
Честито !!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cartman
Неактивен
|
 |
« Отговор #21 -: януари 15, 2010, 15:38:19 » |
|
Валез,започвай да се хвалиш,не ми се прави на луд,ей 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vallez
Rogue Warrior
Неактивен
|
 |
« Отговор #22 -: януари 15, 2010, 15:45:23 » |
|
Е, щом настояваш! Хаха! Тъкмо преглеждах другите теми по форума, и си викам: "Да се пофаля или да се непофаля" и тъкмо реших да се похваля, и сега като ме подкатни, даже си имам алиби. :Р Та! ЙЕС ВЕЕЕ!  Най-накрая доживях да си взема така жадуваната СР-25ца. Още не съм й чул гласчето, защото батерията е в краката ми и се зарежда обаче си я гушкам и й се радвам. Пушката е невероятно красива и невероятно добра изработка. Изключително голям късметлия се чувствам, защото успях да се доредя до последната, още преди да ги обявят. По някакво щастливо стечение на обстоятелствата, се е освободила едната и аз веднага се възползвах от възможността. Предстои двуногата, оптиката и евентуално някакво камофлиране, но за това си има друга тема и още не му е дошло времето. Благодаря на всички които ми препоръчаха пушката и ме насочиха към нея. Поздрави, ВанЮ - с новата пушка!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cartman
Неактивен
|
 |
« Отговор #23 -: януари 15, 2010, 15:50:15 » |
|
Искам да добавя,тъй като бях свидетел на пазаруването и тестването на Ваньо, че за пръв път видях тази пушка да заспива на някой. Просто Ваньо е много висок и все едно за него е лята. Честито още веднъж и безаварийно "убиване".
|
|
|
|
« Последна редакция: януари 15, 2010, 15:52:46 от zbytsam »
|
Активен
|
|
|
|