|
thunderchief
|
 |
« Отговор #25 -: януари 15, 2010, 19:11:17 » |
|
Поздрави и от мене, дълго да те радва. Щом още нямаш оптика, мога само да кажа три приказки "Barska" и "Високи пръстени" и никакво ходене в магазина между двата МСАрми  . От опит(търчане със същата гега по Нови Хан миналата неделя) мога да ти кажа, че двуногата мощно не ти е най-спешното нещо и при игри с по-малко хора в които се иска много да се движиш главно ти тежи. Но пък за засади е иделна. И при първа възможност сменяй пълнителите, ако си с хайкапа на А&K. Към края на месеца мисля да си поръчам един за 170 вв на Класик Арми(според нета става за тая пушка) и ще споделя впечатления.
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
Angel P.
Неактивен
Публикации: 118
|
 |
« Отговор #26 -: януари 15, 2010, 19:23:15 » |
|
Защо какво му има на пълнителя? Освен, че е хайкап. Аз съм много доволен от него, изкарва топчетата до последното.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #27 -: януари 15, 2010, 19:25:57 » |
|
Ами моя не подава последните 20, а и е хайкап с всички произтичащи от това ограничения. А да и като понамалеят топчетата дрънчи толкова здраво, че можеш да заглушиш ниско летящ Ми-24
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
Cartman
Неактивен
Публикации: 1 172
|
 |
« Отговор #28 -: януари 15, 2010, 19:47:40 » |
|
Тъндър, то май всички хай-капи на последните 30 топчета си спират. Поне мойте със сигурност.
|
|
|
|
|
Активен
|
Пречи ли ви шума в главата ми?
|
|
|
Vallez
Rogue Warrior
Неактивен
Публикации: 555
|
 |
« Отговор #29 -: януари 15, 2010, 21:00:00 » |
|
Оптиката съм я поръчал от ebay със любезното съдействие на Хиената.  Ще я видим дали ще дойде с монтажи и какви ще бъдат, но имам предвид, че трябва да са високи. А на играта, на която играх с такава пушка, именно когато имах възможност да си позлвам двуногата, успях да сваля 7 човека от 9 човека отбор. А що се отнася до пълнителите, и аз си мислех че трябва да се организираме да си поръчаме заедно, че поне от доставката да спестим малко, че то си еб*л Марко магарето на челна стойка в банята, с тея цени. Но за сега мисля да отложа пълнителите, понеже планирам други разходи и сигурно ще я поокъсам. Иначе това че не изкарва топчетата не ми е проблем.
|
|
|
|
|
Активен
|
  -Аллах Акбар! -> Воистина Акбар!
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #30 -: януари 15, 2010, 22:32:49 » |
|
А при 450, последните 20 силно не са проблем. Досадното е по-скоро дрънчането и навиването на пружината. Иначе като запоръчвам пълнители ще дам знак, пък ако иска и колегата Ангел може да се включи, така ще делим транспорта на 3. Аз за късмет от края на месеца прекратявам с работата на хонорар и минавам на постоянна такава, та средствата не се очертава да са много голям проблем.
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
Vallez
Rogue Warrior
Неактивен
Публикации: 555
|
 |
« Отговор #31 -: януари 15, 2010, 23:09:59 » |
|
Е като няма да са проблем, купи на всички ни.  Ние няма да те мразим! Пусни някакви линкове да ги видим.(Не че ако се разтърся веднага няма да излязат, но да ги има в темата, да се знае.)
|
|
|
|
|
Активен
|
  -Аллах Акбар! -> Воистина Акбар!
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #32 -: януари 15, 2010, 23:20:10 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
Angel P.
Неактивен
Публикации: 118
|
 |
« Отговор #33 -: януари 16, 2010, 02:10:44 » |
|
За да не отварям нова тема ще пиша в тази (пък може и да е полезно и на другите). Искам да попитам някой с опит в пазаруването на части. От къде мога да поръчам части за ъпгрейд на ср25цата? Някакъв сайт или нещо? Гледах в http://www.tokyo-model.com.hk, но там повечето неща са изчерпани. И искам да попитам каква пружина да избера? Система или някаква друга марка и има ли някакви особености, с които трябва да се съобразя при избора? п.с. иначе съм съгласен за пълнители, само кажете кога.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stalker
Бергет 9
Неактивен
Публикации: 1 155
|
 |
« Отговор #34 -: януари 16, 2010, 20:25:34 » |
|
Отиваш при Владо и Снайп-те са ъпгрейдвали и модифицирали няколко,така,че остава да решиш с кое да направиш компромис-силата или сигурността.Аз ти препоръчвам максимум 130 пружина.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
barborok
Неактивен
Публикации: 50
|
 |
« Отговор #35 -: януари 16, 2012, 14:05:35 » |
|
купих си съвсем случайно Ср-25 а&k , казвам случайно защото в момента търсех оръжие , имах някви пари и тая пушка излезе на пазара на промоция (Благодаря Купоне  ) . Бях невероятно изненадан как стреля . Много прецизно , покрива голямо разстояние , хронографа показа 430 фъпъсъ , пушката беше сток . Не намирам смъсъл да я ъпгрейдвам ... като цяло ми се промени начина на игра коренно . Досега виждах мишена , натисках спусъка и почвах да соля яката , сега само поглеждам през прицела , правя пам пам два пъти и  ... единствения минус е адсдският шум .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #36 -: януари 17, 2012, 10:27:01 » |
|
Абе щекотлива работа е си е ъпгрейда на тая пушка. Първо с минимални смени(хопъп гума, глава на бутало и пружина) отива към 158-165 м/с(мойта) което е на границата, че и малко оттатък лимитите за АЕГ снайпера. От друга страна пък лично на мене сериозно ми се обезмисля мъкненето на тая гега ако ще тичам с нея в основната линия и ще пукам наравно с М4ките. Тая пушчица си предполага точно игра малко зад основната линия и сваляне на цели до които пушка 120-130 м/с не може да достигне. Вече като за ценители може да го играете и снайперист ама тогава пушката си иска и двунога и най и движи да е със заглушителя(с който е убийствено дълга), а си е необходимо и гили(с което в малко по-топло време парната баня ви е гарантирана). Важен момент в ъпгрейда и за да не излезете тотално извън правилата е смяната на фабричния селектор на огъня с такъв от М4 примерно, защото фабричния позволява автоматична стрелба
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
HORNET
Неактивен
Публикации: 2 080
|
 |
« Отговор #37 -: януари 17, 2012, 11:14:17 » |
|
Аз в офиса си имам един SR25 дето е 226 м/сек:
Но много рядко го вадя на игра.
|
|
|
|
|
Активен
|
Забавно развиващ се!
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #38 -: януари 17, 2012, 11:29:10 » |
|
Яко! Каква му е далекобойността на това? Къде 120 метра?
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
|