Здравейте пак.
Пиша ви пак с голямо разочарование!
Май-май приключих с това ми хоби...
След влагането на доста пари и усилие за туниг на Цо2 пистолета GSG-92, той се повреди на около 500 изстрела!
Повредата е в клапана на пълнителя, започна да изпуска постоянно газ, изпускането е малко, но много дразни.
След последния мод, който му направих, пистолета стана осезаемо по-мощен и малко по икономичен.
Отката се подобри значително.
Тъкмо започнах да му се кефя и след 8 пълнителя се развали.
Всъщност самата повреда не е причината да се разочаровам така.
Проблема идва от това, че няма пукната резервна част!!!!!
Дори и резервни пълнители няма!!!
Преди да го купя, разбира се проучих как стоят нещата.
В Бг. магазините нямаше нищо, но в различни чужди сайтове имаше поне пълнители.
Сега като искам да поръчам, оказа се, че никъде няма налични, да не говорим за поръчка само на клапанче.
Аз приключвам с тази си страст докато Бг. магазините не започнат да предлагат и резервни части.
Единственото място, на което намерих въпросния клапан е тук
http://www.air-gun.ru/show_image.php?id=1651НОООО, по закона на всеобщата гадост, не доставят до България!
Ето го проблемното клапанче, всъщност проблема е само в това беличкото приличащо на шайба

много малоумно е направено, не можаха да го направят като повечето с гумичките!??
Иначе ето и последното подобрение, което му направих.
Ще си купя отново пистолет, многозаряден и въздушен с блоубек, когато турците направят такъв, сега си оставам с Екол ес55 на който пълнителя му /ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ/ струва 15лв и най-важното ИМА го в наличност навсякъде!

Разбира се аз мисля, че подобренията, които направих нямат отношение към възникналата повреда.
Надявам се да е така...
Вие как мислите!?!?