Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Автор Тема: Новите светци - мъчениците от Батак  (Прочетена 23693 пъти)

albireo

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 11
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #75 -: април 14, 2011, 18:33:41 pm »

Нека се придържаме към нея и обсъждаме въпросът за смисълът на канонизирането на
загиналите за свободата на България.
Т.е. избитите в Батак са канонизирани, заради това, че са загинали за свободата на България ли?
Това е малко нелепо. Канонизирането не се извършва с национално-взъпитателна цел.
Всъщност е доста нелепо. Защото подобно разсъждение не прави разлика между християнска вяра и политически култ, между святост и популярност, между религия и националност.
Дали наистина батачани са канонизирани само защото са борци за национално освобождение? А дали Левски ще искате да се канонизира? Ами избитите в Перущица?
А защо не може и не бива дали е ясно? А дали има значение?
Ми има.  
Защото този 'православен-атеизъм' или християнска вяра с национален уклон, разрушават както вярата (и после защо ли имаме клир като описания от Crazy Something) така и патриотизма и обществената спойка (защото ги опорочават чрез принципа на 'целта оправдава средството').
Патриотизъм не се възпитава с лъжи, нито чрез политическа цензура и прочее болшевишки методи. И нито чрез погазване на християнския канон "в името на националната идея".
Активен
Не може хора, които не разбират Клаузевиц, да организират милсим игра.

Mad Dog

 • Berget 10
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 583
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #76 -: април 14, 2011, 21:47:12 pm »

Може би факта, че не съм, и доколкото зависи от мен никога няма да стана православен христянин (така както не смятам да ставам христянин изобщо, както и мюсулманин будист или каквото там се сетите), предопределя нежеланието ми да деля хората на такива и онакива по религьозен признак.
За всички тези които считат, че е крайно неправилно, кощунствено и вредно да се упоменава истинското състояние на народа ни по време на т.нар. робство , присъствие, владичество и прочие, ще наблегна на един леко убягнал им факт - че всъщност този анализ цели да не да умаловажи а да възвеличи станалото- освободили сме се НЕ защото сме били зле , а защото сме имали НАЦИОНАЛНОТО желание да бъдем свободна и независима държава.
Създаването на изкуствени СВЕТЦИ не само че не спомага за НАЦИОНАЛНОТО ни самочувствие, а напротив - показва комплекси и недорасло разбиране за историята и нацията като такава.
Всеки французин учи за пороците на Наполеон, за неговият произход и личните му недостатъци , но това не превръща Бонапарт в по-малък герой на Франция нали?
Това, че знам историческата истина за нещата , не ме прави по- малко горд че съм българин , а напротив - съзнанието, че хора не по- добри и чисти от всички нас са постигнали толкова много за нацията ме кара да вярвам, че за България все още има надежда.
Пред това да живея с една красива но невярна история , предпочитам да живея с истината и да се уповавайки се на нея да търся бъдеще за себе си и своята  нация. Бъдещето е на плурализма и позитивизма е не на догматизма и омразата- и това именно е причинате Обединена Европа по всякакъв начин да търси деидеологизирането на историята - идеологемите винаги са базирани на омразата - независимо дали това е омраза, към Турция , към Русия , към Германия или към Сан Марино.
А относно БПЦ - извинете но мерси...... те биха канонизирали и Бойко Борисов приживе ако това ще им донесе време в прайм тайма на телевизиите и поне някаква нова популярност сред хората на възраст под 70+.
« Последна редакция: април 14, 2011, 21:52:21 pm от Mad Dog »
Активен
Две неща никога не са в повече- голяма пишка и АК- 47.

Mad Dog

 • Berget 10
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 583
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #77 -: април 14, 2011, 22:02:09 pm »

И отново една интересна новина.

На вниманието на Алтън Джонка Ефендим:

"Преди месец депутатът от Синята коалиция Лъчезар Тошев предложи проект за промяна в Наказателния кодекс,
която предвижда глоба от 2000 до 10 000 лева за учители, лектори и журналисти, които отричат, оправдават или омаловажават значими исторически факти. Според Тошев, такива факти са например масовите убийства на
българи по време на Априлското въстание..
"

На път са да го приемат и тогава вече няма да има: ама аз, ама то те ми казаха, ама то имало едно проучване
в архивите, ама пък то май... ;D

 :9:0


Което показва, че националната комплексарщина ще ни мъчи дълго дълго... Ако веднъж го приемат ще искарат на бял свят такива неща (които дори компетентният българаски съд да не приме онойзи в Страсбург ще приеме), че цялата ни писана история ще приеме вид крайно неугоден на въпросният господин. Отделно, че подобен тект (който всъщност е посегателство върху свободата на словото и цензура при това на националическа основа) автоматически е противо конституционен , че и ЕС ще ни срита зелеа на момента, веднага и имитиатли. Въпростният син синковец, може да си иска каквото си ще ама се съмнявам , че има юрист който да се подпише под такъв текст в 21 век.
« Последна редакция: април 14, 2011, 22:04:03 pm от Mad Dog »
Активен
Две неща никога не са в повече- голяма пишка и АК- 47.

Меч

 • Администратор
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 8 023
  • Профил
  • AirsoftBulgaria
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #78 -: април 14, 2011, 22:50:40 pm »

С по-горният си пост творчески ме изуми.
Подобен силен смислов сблъсък на позиция, конкретика и дискурсна яснота,
напълно изменят моето досега отрицателно мнение за на пръв поглед неправилното
ти отношение към родната история и елементи от нея.
Чест и почитания,
Активен
Д-р Мечков Лечителят
психиатричен гинеколог на свободна практика;
лекува всякакви форумни заболявания


nikeza

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 689
  • Профил
Активен

Svetlo

 • Хиените
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 965
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #80 -: юни 06, 2011, 12:52:19 pm »

Канонизирането на клетниците от Батак, дали свят порив на достопочтените отци, в което се съмнявам (както се изразяват по-горе пишущите, в такъв случай, за равноправие се налага да канонизираме всички невинни обикновени хора, избити в изстъпленията на тоя или оня завоевател или насилник през обърканата ни история, а и де го този порив да се облекчават страданията на днешните мъченици?) или евтин популистки трик със силен емоционален подтекст, най-вероятно. Някаква заигравка с чувствата ни, което пък прави мотивите на архиереите от синода още по-жалки в опитите им да поддържат фалшива представа в българското общество, че българската църква прави нещо и за нещо се бори. Като малоумния опит за сатанизиране на Ванга и Дънов, сякаш в БПЦ не знаят, че българина е православен езически атеист, с уникална вяра, в която православието е просто част от многото съставки.
 
Няколко години по-рано слушах по едно от софийските радиа как висш духовник от синода, възмутено хулеше журналисти, които смирено го бяха попитали "не възнамерява ли БПЦ да вземе пример от католическите си и др. колеги и да прати свещенослужителите си сред народа, в църковните болници, сиропиталища, приюти, училища и колежи ... ", които несъществуват и досега. Според този "свят" човек създаването и поддържането на гореописаните заведения би било въпиющ израз на комерсиализиране и меркантилизиране на светата православна църква. Не дай, Бог!!! Друго си е да възбудим патриотизма, и покрай него православизма на българина с достойни провъзгласявания в мъченизъм, току виж, примрял от възхищение от тази постъпка, ще почне по-често да влиза в божия храм.

...
За всички тези които считат, че е крайно неправилно, кощунствено и вредно да се упоменава истинското състояние на народа ни по време на т.нар. робство , присъствие, владичество и прочие, ще наблегна на един леко убягнал им факт - че всъщност този анализ цели да не да умаловажи а да възвеличи станалото- освободили сме се НЕ защото сме били зле , а защото сме имали НАЦИОНАЛНОТО желание да бъдем свободна и независима държава ...
...


Това е! Съгласен съм! Само едничкият този стремеж е достатъчен, за да сме горди с произхода и миналото си. Но за съжаление не и с настоящето, а бъдещето ... мъгла и в мъглата скакалци ...

До извода в горния цитата стига и един български социолог, Иван Хаджийски. Намеренията и желанията на апостолите и двигателите на въстанието са прозрачни и известни всекиму. Основният порив е трябвало да бъде националното осъзнание на база етнически, верски и др. различия, между завоевател и завоюван. По-интересно е обяснението на Хаджийски за причините въстанието да бъде подкрепено от българския селянин и еснаф, малък собственик и занаятчия, действително преживяващ като втора почти равностойна раса в Османската империя (когато Хаджийски е събирал материали и подготвял изследването си за Априлското въстание, е имало още живи участници в него) и да се разрастне почти единствено в IV рев. окръг и околностите му. Изводите му и доказателствата за тях са зашеметяващи.

« Последна редакция: юни 06, 2011, 12:55:18 pm от Svetlo »
Активен
Командир на ХИЕНИТЕ. Има ли още лъвове?

taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #81 -: юни 22, 2011, 14:48:25 pm »

Абе хора, какво ви става бе?

Исляма не признава друга религия освен себе си - това е причината за всичко. Целта е световно господство и те я постигат чрез убийства и насилие. за Мохамед "Целият свят е джамия", както Аллах му е казал, само където трябва да бъде обърнат към Исляма чрез джихад.

ТОВА е, което и Мохамед е казал, Корана казва, и хадита казва, който е и сунна за следване и имитиране за ВСЕКИ мюсюлманин, навсякъде по света, през всички векове.

Всеки умрял като мъченик, като българин - православен християнин /защото тогава не са били, атеисти, нихилисти и т.н., както са много хора сега/, е кандидат за Божието царство и за вечен живот. Това е и сърцето на Християнството: "Който вярва в Мен, ако и да умре ще живее" е казал Христос. Тези хора са предпочели да умрат, но не и да се отрекат от християнската си вяра и да станат мюсюлмани. Това е достатъчно!

Активен

Kreslyo

 • Джентльмены удачи
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 2 538
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #82 -: юни 22, 2011, 15:02:09 pm »

Исляма не признава друга религия освен себе си - това е причината за всичко. Целта е световно господство и те я постигат чрез убийства и насилие. за Мохамед "Целият свят е джамия", както Аллах му е казал, само където трябва да бъде обърнат към Исляма чрез джихад.


Уффф, аман от повтаряне на чути-недочути баналности. Прочетете корана от корица до корица и тогава говорете.
И аз имах същите убеждения, докато не полюбопитствувах да видя тая "кървава" религия дали е толкова кръвожадна. Оказа се, че на практика Корана е препис на Библията.  :o

Таки, ей тука ще намериш линк (http://forum.airsoftbulgaria.com/index.php/topic,4233.50.html) към превод на български. Пуснал съм го по повод същата дискусия.
"Ислям" в буквален превод означава "вдигам ръце към бога - моля се". Никъде не се споменава световно господство, убийства и насилие.
Онзи прочут откъс (за който говориш) е изваден от контекста и се размахва като парцал на кой както му отърва.

ПП: Не ме разбирай погрешно- поганската работа си  е поганска. Не защитавам турците.
« Последна редакция: юни 22, 2011, 15:10:47 pm от Kreslyo »
Активен
Screamer

taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #83 -: юни 22, 2011, 16:37:35 pm »

Благодаря ти за поста! Оценявам, че си си направил труда да пишеш тук.

Относно Корана, аз не ползвам БГ превода, защото е замъглен. Имам издание на краля на Саудитска Арабия.

Колкото за Корана и Исляма - темата е огромна, на мен ми отнема минимум 60 часа преподаване. Ислям - означава "покорство". Мюсюлманин - "един, които се покорява/ на Аллах/".

Корана - има два периода:

 Период Мека - е ранната версия, т.е. това, което е дадено на Мохамед преди Хиджра 622 г. Сл.Хр. /емиграцията на Мохамед от Мека в Медина/. Там се говори за мир и добро отношение.

 Период Медина - е по-късната версия, там се говори само за рязане на глави на немюсюлмани, тяхното преследване, обсаждане и т.н. с цел да приемат Исляма, или да бъдат унищожени. Който оцелее някак си, е под религиозен данък - джазия, и правят с него каквото си искат - секс, бой /каквото си харесат, тук много помага извратеното ислямско мислене, като например книгата издадена в Иран, как да се прави секс с животни/.

Когато питате някой мюсюлманин за "миролюбивия" Ислям, той използва таккия /т.е. лъжа и мамене на немюсюлманите, докато не постигне политическа власт и тогава да разкрие истинските си намерения/. Това в момента е в БГ и в ЕС. Мда.

Не се оставяйте да ви лъжат. Образовайте се.

П.С.-Корана има много заемки откаде ли не и от кого ли не. Много е инфото, ако ви интересува, и е разрешено, можем да отворим тема за сравнение на Християнството и Исляма.
Активен

taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #84 -: юни 22, 2011, 16:56:14 pm »

Глей к'во става кат' не чета к'во съм писал.

Корана е съставен от два периода - Мека и Медина, а не две версии.

Активен

Bagera

 • Berget 10
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 175
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #85 -: юни 22, 2011, 17:11:02 pm »

Факт е, че чалмите АМА ВЪОБЩЕ не искат да се цивилизоват. Още повече да се интегрират в цивилизования свят. Мисля, че случващото се таз годинa по арабския свят доста силно го доказва.

Но протоколното скандиране "Исляма е лошо нещо!" когато става въпрос за преиначаване на (доказуеми?) факти от страна на БПЦ некакси ми се струва като преувеличаване ;)
« Последна редакция: юни 22, 2011, 17:12:48 pm от Bagera »
Активен

taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #86 -: юни 22, 2011, 17:18:14 pm »

                                      List of Islamic Terror Attacks For the Past 2 Months:

Date Country City Killed Injured Description:
2011.06.21 Afghanistan Charikar 2 2 A woman is among two people who bleed to death from shrapnel injuries following a Shahid suicide blast.
2011.06.21 Somalia Mogadishu 4 6 Four civilians in a minivan are pulverized by a Religion of Peace bomb blast.
2011.06.20 Iraq Mosul 2 3 Two boys are blown to bits in a bombing attack on their family vehicle.
2011.06.20 Thailand Yala 1 1 Islamists murder a 55-year-old Buddhist outside a wedding reception - also severely injuring his wife.
2011.06.20 Pakistan Matni 4 5 Four people are cut to pieces by a suicide bomb attack on a house hosting a peace committee.
2011.06.20 Pakistan Masood 6 4 A child is among six people killed when religious extremists roll hand grenades into two family homes.
2011.06.19 Yemen Zinjibar 7 21 A group calling itself 'Supporters of Sharia' kills seven government soldiers over the course of two days.
2011.06.19 Nigeria Maiduguri 2 5 Boko Haram Islamists fire indiscriminately into a group of poker players, killing two.
2011.06.19 Iraq Mosul 1 0 Mujahideen gun down a teenager outside his home.
2011.06.19 Afghanistan Kunduz 3 11 A Shahid suicide bomber sends three Afghan civilians to Allah.
2011.06.18 Afghanistan Kabul 9 12 Five civilans are among nine dead when several suicide bombers attack a police station.
2011.06.18 Iraq Baghdad 2 0 A grocer and a city worker are gunned down in separate terror attacks.
2011.06.18 Somalia Daynile 2 0 Two young men are publicly executed by al-Shabaab Islamists.
2011.06.17 Pakistan Bara 1 0 Islamists abduct and slit the throat of a telephone company employee.
2011.06.17 Pakistan Tirah 3 2 Three women are killed, and two children injured, when Islamic militants shell their home.
2011.06.17 Afghanistan Sirkanay 4 0 Four children are killed when Pakistani militants fire a rocket across the border.
2011.06.16 Iraq Hilla 3 0 A suspected al-Qaeda home invasion leaves three people dead.
2011.06.16 Pakistan Quetta 1 0 Sunnis shoot a Shia to death as he is riding a motorcycle.
2011.06.16 Nigeria Damboa 4 1 Four children leaving a church are brutally taken out by a Boko Haram blast.
2011.06.16 Nigeria Abuja 2 0 A suicide bomber at a police station kills two officers.
2011.06.16 Pakistan Bajaur 6 27 Two women are among six people murdered when the Taliban storm a village.
2011.06.16 Afghanistan Maruf 4 0 Three women are among four members of a family murdered by Taliban bombers.
2011.06.15 India Shopian 1 0 Mujahideen gunmen take out a local youth.
2011.06.15 Afghanistan Paktia 3 0 A 13-year-old boy is among three others sent to Allah by a suicide bomber.
2011.06.15 Afghanistan Mahmud Raqi 7 4 A Shahid car bomber detonates himself along a city street, leaving seven innocents dead.
2011.06.15 Yemen Houta 3 2 al-Qadea militants assault a village, killing at least three defenders.
2011.06.15 Iraq Mussayab 1 6 Terrorists plant a bomb at a marketplace, killing a patron.
2011.06.14 Iraq Dujail 4 1 Four family members are killed in their own home by sectarian Jihadis.
2011.06.14 Iraq Baqubah 8 27 Eight people are killed in a multi-pronged Fedayeen assault on government office building.
2011.06.14 Dagestan Mikheyevka 1 0 Islamic extremists shoot dead a rival imam at his mosque.
2011.06.14 Sudan South Kordofan 2 5 At least two church workers are killed when the Islamic republic bombs a village.
2011.06.13 Iraq Baaj 2 0 Two people are kidnapped and beheaded by sectarian terrorists.
2011.06.13 Pakistan South Waziristan 4 8 Four local cops are cut down in separate attacks by radical Sunnis.
2011.06.13 Pakistan Islamabad 1 3 A suicide bomber kills a guard at a bank.
2011.06.13 Nigeria Bulunkutu 4 0 Four drinkers at a beer garden are taken out by religious radicals.
2011.06.13 Iraq Basra 5 29 Five Iraqis are ripped to pieces by a suicide bomber.
2011.06.12 Iraq Baqubah 3 4 Three Iraqis are taken out by Jihadi gunmen at a checkpoint.
2011.06.12 Iraq Hillah 2 0 A man and his wife are shot to death by Religion of Peace terrorists.
2011.06.12 Yemen Zinjibar 3 5 al-Qaeda militants attack a checkpoint and kill four defenders.
2011.06.12 Iraq Baghdad 3 14 Jihaids take out three soccer-playing youth with two roadside bombs.
2011.06.11 Afghanistan Khost 3 8 A 12-year-old boy is among three people murdered by a Fedayeen suicide bomber.
2011.06.11 Afghanistan Kandahar 15 1 Eight children and four women are among those ripped apart by a Taliban bombing of their minivan.
2011.06.11 Iraq Abu Ghraib 2 0 Sunni militants shoot one civilian to death and behead another.
2011.06.11 Iraq Samarra 4 0 Four brothers are executed in cold blood by al-Qaeda.
2011.06.11 Iraq Mosul 18 47 Eighteen innocents lose their lives to two Mujahid car bombers.
2011.06.11 Iraq Al-Dour 5 0 A teacher's family of five, including three children, are brutally slain in an overnight sectarian home invasion.
2011.06.11 Indonesia East Java 0 1 A young woman is kidnapped by Islamic hardliners on her way home from church, beaten, slashed, and held for two days.
2011.06.11 Pakistan Khyber 39 88 Nearly forty shoppers and vendors are obliterated by two terror blasts at a market.
2011.06.10 Somalia Mogadishu 1 1 al-Shabaab gunmen shoot vendors at a market who ignore their orders to stop selling khat.
2011.06.10 Sudan Kadugli 0 1 Islamists kidnap a pastor and torture him for two days.
2011.06.10 Somalia Mogadishu 1 2 A local official is murdered by a suicide bomber who was his niece.
2011.06.10 Pakistan Balochistan 1 0 An oil tanker driver dies of bullet wounds from a Mujahideen attack.
2011.06.10 Afghanistan Kunduz 4 18 A Shahid suicide bomber takes down four police officers saying prayers at a mosque.
2011.06.10 Iraq Salman Pak 10 15 Ten Iraqis are taken out by a roadside bomb.
2011.06.09 Afghanistan Dur Baba 9 5 Sunni terrorists shoot nine members of a wedding party to death, including the groom and his father.
2011.06.09 Thailand Yala 1 1 Islamic terrorists shoot a 27-year-old man to death in his car.
2011.06.09 Pakistan Landhi 1 0 A Christian civilian is shot to death by Muslim gunmen.
2011.06.09 Iraq Baghdad 3 2 A judge is among three Iraqis killed in a series of shooting attacks and a bombing at a liquor store.
2011.06.09 Nigeria Maiduguri 2 0 A pastor at a Church of Christ and his secretary are brutally gunned down by Religion of Peace loyalists.
2011.06.09 Somalia Mogadishu 2 3 Suicide bombers kill two people at a harbor.
2011.06.09 Iraq Hatra 1 0 A taxi driver is kidnapped and shot in the head and chest by 'insurgents'.
2011.06.09 Pakistan Darawar 4 3 Islamic militants blow up a van carrying members of a peace committee, killing four.
2011.06.08 India Sopore 1 0 A guard at a market is executed in cold blood by Muslim gunmen.
2011.06.08 Yemen Lahj 4 2 al-Qaeda militants fire heavy weapons into a security checkpoint, killing four officers.
2011.06.08 Somalia Mogadishu 3 0 Three civilians are kidnapped and shot to death by suspected al-Shabaab.
2011.06.08 Thailand Yala 3 2 Three local soldiers are killed in their vehicle by Islamic bombers.
2011.06.08 Thailand Narathiwat 1 0 A man is murdered by Mujahid gunmen while sitting in his pickup truck.
2011.06.08 Thailand Pattani 4 12 Four Buddhist policemen bleed to death following an 'insurgent' bombing at a friendly soccer game.
2011.06.08 Afghanistan Uruzgan 2 0 A man and his son are murdered by Taliban militants as they leave a party.
2011.06.08 Thailand Narathiwat 2 0 Two elderly grocers are brought down in their stores by Muslim gunmen in separate attacks.
2011.06.08 Sudan al Shaeer 1 0 A Christian seminary student is shot to death in front of bystanders by agents of the Islamic government.
2011.06.08 Sudan Kadugli 1 0 A young Christian man is dragged to a market and slaughtered by the sword by men yelling 'Allah Akbar'.
2011.06.08 Nigeria Bauchi 1 0 A man is lured out of his home and then murdered by Boko Haram gunmen.
2011.06.07 Iraq Mosul 2 0 Muslim extremists successfully take out two shepherds with a roadside bomb.
2011.06.07 Iraq Baghdad 3 3 A family of three is among several Iraqis targeted by gunmen in two attacks.
2011.06.07 Nigeria Borno 5 5 Boko Haram Islamists assault two police stations with bombs and bullets, killing five officers.
2011.06.07 Nigeria Maiduguri 2 14 Two innocents bleed to death after Islamists detonate a bomb outside a church.
2011.06.07 Dagestan Makhachkala 2 1 A religious teacher and his nephew are brutally murdered in their own backyard by radicals.
2011.06.06 Algeria Sidi Abdelaziz 3 2 Jihadis murder a soldier with a shotgun, then booby-trap his body with a bomb that kills two comrades.
2011.06.06 Iraq Hamdhiyah 4 1 Four family members are murdered when Mujahideen bomb their home.
2011.06.06 Iraq Tikrit 12 20 A suicide car bomber screams 'Allah Akbar' before ending the lives of a dozen others.
2011.06.06 Iraq Baghdad 5 26 Five Iraqis are taken down by militant Muslims in two attacks.
2011.06.06 Pakistan Bannu 1 2 Fundamentalists shoot a security officer to death.
2011.06.06 India Srinagar 1 0 Islamic terrorists gun down a civilian outside his home.
2011.06.06 Nigeria Biu 1 0 A cleric is shot to death by Religion of Peace rivals at his home.
2011.06.06 Iraq Baghdad 5 8 Iranian-backed Shiites fire several rockets into a compound, killing five Americans.
2011.06.05 Pakistan Nowshera 19 45 Nineteen innocents at a bakery are massacred by Mujahideen bombers.
2011.06.05 Chechnya Alkhazurovo 1 2 Islamic militants detonate a bomb next to a passing police patrol, killing at least one.
2011.06.05 Iraq Baghdad 5 18 Holy Warriors take down five Iraqis in various attacks.
2011.06.05 Pakistan Kohat 1 0 Islamic militants slay an off-duty cop shopping at a market.
2011.06.05 Afghanistan Maydan Shahr 2 5 Two security guards are killed by a Taliban bombing at a bank.
2011.06.05 Afghanistan Nimroz 2 5 Two Afghan cops are ambushed and killed by religious hardliners.
2011.06.05 Afghanistan Logar 13 0 A tailor and a beheaded soldier are among thirteen Taliban kidnap victims discovered in a mass grave.
2011.06.04 Philippines Sulu 1 0 A 42-year-old police officer is killed by Abu Sayyaf militants while searching for a kidnap victim.
2011.06.04 Pakistan Peshawar 6 11 Three women and a child are among six passengers ripped apart by an Islamist bomb blast on their bus.
2011.06.04 Iraq Baghdad 2 0 A pharmacist is among two people shot to death by terrorists.
2011.06.04 Afghanistan Kunar 3 0 Three Afghans bleed to death following a detonation by a female suicide bomber.
2011.06.04 Algeria Bordj Menaiel 4 1 Fundamentalists murder four police officers with a roadside bomb.
2011.06.04 Afghanistan Kandahar 2 0 Fundamentalist bombers take down two university students on campus.
2011.06.03 Pakistan Karachi 6 31 Six people are killed and thirty-one injured when Islamic militants target security personnel and a hotel hosting a casino.
2011.06.03 Iraq Tikrit 17 24 Suicide bombers attack a hospital treating victims of an earlier attack. Seventeen innocents are slaughtered.
2011.06.03 Iraq Tikrit 19 52 Nineteen people leaving Friday prayers are shredded by a bomb place outside their mosque.
2011.06.02 Pakistan Orangi 1 0 A Shia is shot to death by sectarian Jihadis.
2011.06.02 Somalia Mogadishu 17 46 Seventeen civilians are killed in the crossfire when al-Shabaab stages an attack from a market.
2011.06.02 Pakistan Shaltalo 20 80 The second day of a sustained Taliban assault leaves twenty more dead.
2011.06.02 Iraq Ramadi 10 21 A series of well-place bombs take the lives of ten Iraqis.
2011.06.02 Afghanistan Uruzgan 3 1 Three guards are slain when the Taliban attack a road construction crew.
2011.06.01 Thailand Yala 2 4 Two Thais are blown up by Islamic 'separatists'.
2011.06.01 Iraq Mussayab 7 12 Militants plant a bomb at a wedding, killing seven celebrants.
2011.06.01 Iraq Tikrit 3 0 Three brothers are executed by al-Qaeda gunmen.
2011.06.01 Pakistan Shaltalo 8 3 At least eight innocents are killed when Taliban militants blow up two girls' schools and attack a police post.
2011.05.31 Thailand Narathiwat 0 0 Two Muslims accidently blow themselves up trying to exterminate a passing convoy of teachers.
2011.05.31 Thailand Pattani 1 0 A 27-year-old man is murdered by Muslim gunmen.
2011.05.31 Thailand Pattani 1 0 A 48-year-old Buddhist woman is shot to death by Muslim terrorists.
2011.05.31 Yemen Zinjibar 13 21 Thirteen local soldiers are slain by al-Qaeda militants.
2011.05.30 Afghanistan Heart 5 45 At least five Afghans lose their lives to a series of suicide bombers.
2011.05.30 Iraq Mosul 2 1 A Christian father of four is murdered by Jihadi gunmen along with a bystander.
2011.05.30 Pakistan Miranshah 1 11 A young girl dies of injuries suffered from a Religion of Peace bomb blast at a hotel.
2011.05.30 Iraq Baghdad 1 5 Terrorists bomb a minibus, killing at least one passenger.
2011.05.30 Iraq Saqlawaiya 2 0 Islamists are thought to be behind the shooting death of two civilians.
2011.05.30 Iraq Abu Ghraib 2 6 Two Iraqis are wiped out by a Mujahideen bomb blast.
2011.05.30 Thailand Yala 0 7 Two civilians and five members of a Buddhist monk protection patrol are wounded during a Muslim drive-by.
2011.05.30 Somalia Mogadishu 2 4 Two African peacekeepers are killed by a Shahid suicide bomber.
2011.05.30 Nigeria Bauchi 10 13 Ten people are torn to shreds by an Islamist bomb planted in a bar.
2011.05.29 Iraq Abu Ghraib 2 11 Fundamentalists blow up a liquor store, killing two inside.
2011.05.29 Pakistan Quetta 2 3 Lashkar-e-Jhangvi terrorists assassinate two Shia policemen.
2011.05.29 Nigeria Maiduguri 1 0 A civilian is killed in the crossfire when Boko Haram Islamists shoot at police.
2011.05.28 Switzerland Einsiedeln 1 0 A 24-year-old woman is shot to death by her strict Muslim father for leading an 'independent life'.
2011.05.28 India Kupwara 2 0 Mujahideen barge into a home and shoot a father and son to death.
2011.05.28 Pakistan Bajour 8 12 Sunni fundamentalists send a suicide bomber into a restaurant, slaughtering eight innocents.
2011.05.27 Afghanistan Balkh 2 0 Two people are kidnapped, beaten and burned alive by the Taliban.
2011.05.27 Lebanon Sidon 1 4 Islamic militants are suspected in a blast that leaves a UN peacekeeper dead.
2011.05.27 Nigeria Damboa 13 24 At least thirteen people are killed when Muslim fundamentalists assault a bank building.
2011.05.27 Afghanistan Takhar 7 9 A Fedayeen suicide bomber detonates at a local governor's office, killing seven.
2011.05.27 Thailand Narathiwat 1 2 Muslim terrorists open fire on a civilian truck, killing the driver instantly.
2011.05.27 Yemen Zinjibar 5 0 Five local cops are executed in cold blood by al-Qaeda.
2011.05.26 Russia Vladikavkaz 1 0 Muslim extremists murder a poet for offending Islam.
2011.05.26 Iraq Abu Ghraib 4 11 A Shahid suicide bomber sends four Iraqis to Allah.
2011.05.26 Iraq Baghdad 1 0 Sunnis gun down a Shia official.
2011.05.26 Pakistan Hangu 39 60 At least three dozen people are massacred by Holy Warriors, who detonate themselves outside a police station.
2011.05.26 Somalia Luq 1 0 A villager and his donkey are taken apart by an al-Shabaab IED.
2011.05.25 Thailand Yala 1 0 Thai Islamists ambush and kill a local soldier who was guarding teachers.
2011.05.25 Indonesia Sulawesi 2 1 Islamists on a motorbike gun down two policemen.
2011.05.25 Somalia Mogadishu 7 17 al-Shabaab Islamists take down seven civilians with a vicious mortar attack.
2011.05.25 Pakistan Balishkhel 4 18 A clash between Sunni and Shia leaves four dead.
2011.05.25 Pakistan Peshawar 9 39 Suicide truck bombers plow into a police station, killing at least nine.
2011.05.24 Iraq Baghdad 4 15 Jihad bombers send four Iraqis to Allah.
2011.05.24 Thailand Narathiwat 2 1 Muslim 'separatists' murder two cops with a bomb hidden in a fire extinguisher.
2011.05.24 Nigeria Maiduguri 1 0 Islamists murder a guard outside a Catholic church.
2011.05.24 Thailand Narathiwat 2 4 Islamic 'separatists' detonate a bomb under a police vehicle, killing two occupants.
2011.05.24 Afghanistan Panjwaii 10 28 Ten road construction workers are cut to pieces by a Taliban roadside bomb.
2011.05.23 Iraq Kirkuk 2 12 A well-placed bomb takes the lives of two Iraqi policemen.
2011.05.23 Afghanistan Laghman 4 14 Four tribal elders at a restaurant are disassembled by a Fedayeen suicide bomber.
2011.05.22 Iraq Kirkuk 2 0 A man and his daughter are shot to death by Muslim terrorists.
2011.05.22 Afghanistan Khost 5 7 Three traffic cops and two civilians are taken down by a Fedayeen suicide assault.
2011.05.22 Pakistan Karachi 13 16 Taliban militants assault a navy base for 14 hours, killing at least thirteen.
2011.05.22 Iraq Baghdad 5 58 A series of bomb blasts leave at least five Iraqis dead.
2011.05.22 Iraq Sadr City 2 12 'Insurgents' place a bomb near a hospital, killing two people.
2011.05.22 Dagestan Khasavyurt 2 0 Islamists gun down two local cops.
2011.05.22 Iraq Taji 12 30 A dozen Iraqi security personnel are murdered by a Shahid suicide bomber.
2011.05.21 Iraq Kirkuk 1 0 Suspected terrorists gun down a handicapped man.
2011.05.21 Afghanistan Kabul 6 30 Holy Warriors detonate themselves inside a hospital, leaving six medical workers dead.
2011.05.21 Iraq Kirkuk 2 0 Two brothers are brutally murdered during a Sunni home invasion.
2011.05.21 Iraq Kirkuk 2 0 Religion of Peace militants shoot a factory worker and his 3-year-old daughter to death.
2011.05.20 Thailand Narathiwat 0 12 Muslim terrorists detonate a bomb under a truck at a market.
2011.05.20 Pakistan Khyber 16 11 Islamic militants blow up a fuel tanker on a highway, burning alive sixteen people, including five children.
2011.05.20 Iraq Baqubah 2 1 Sectarian bombers target a rival imam, killing two people, including his son.
2011.05.20 Iraq Baghdad 2 0 al-Qaeda assassins gun down two Iraqi government employees.
2011.05.20 Pakistan Peshawar 1 11 The Taliban bomb a car outside the American consulate, killing one person.
2011.05.20 Somalia Dharkenley 2 0 Two young men are abducted and tortured to death by fundamentalists.
2011.05.19 Iraq Abu Ghraib 1 3 A woman and two children are among the casualties when Sunni militants bomb a house.
2011.05.19 Nigeria Maiduguri 1 7 One person is killed in a Boko Haram bomb blast.
2011.05.19 Iraq Kirkuk 27 90 Mujahideen detonate a car bomb in a parking lot, killing almost thirty Iraqis.
2011.05.19 Iraq Baghdad 1 2 A cleric is sent to Allah by Religion of Peace rivals.
2011.05.19 Afghanistan Paktia 35 20 Thirty-five construction workers and guards are murdered by religious hardliners at a work site.
2011.05.19 Iraq Kirkuk 4 0 Four Iraqis are laid low by a terrorist blast.
2011.05.19 Egypt Cairo 0 3 Three Catholics are severely injured by a rock-throwing Muslim mob intent on preventing a church from opening.
2011.05.19 Pakistan Khyber 2 17 Two bomb blasts take two lives.
2011.05.18 Pakistan Quetta 6 4 Six Shias riding in a van are machine-gunned by Sunni co-religionists.
2011.05.18 Pakistan Peshawar 2 5 Seventy armed fundamentalists assault a police post, killing two defenders.
2011.05.18 Tunisia Rouhia 1 2 A military officer loses his life to an al-Qaeda ambush.
2011.05.18 Nigeria Maiduguri 10 6 Boko Haram Islamists assault a police station, shooting ten people to death.
2011.05.18 Sudan El Fasher 10 0 Ten fatalities are reported follwing an air strike by the Islamic republic on two villages.
2011.05.18 Afghanistan Jalalabad 13 20 A holy warrior detonates along a congested city street, killing thirteen innocents.
2011.05.17 Kazakhstan Aktobe 0 3 A suicide bomber detonates in 'revenge' for the recent arrest of Sunnis.
2011.05.17 Iraq Mosul 1 0 A college employee is shot to death by 'insurgents'.
2011.05.17 India Sopore 1 0 A cop on duty in a town square is gunned down by Islamic terrorists.
2011.05.17 Pakistan North Waziristan 2 0 Two tribesmen are abucted and murdered by Taliban.
2011.05.17 Yemen Mukalla 3 0 Three people are killed in an al-Qaeda ambush.
2011.05.16 Somalia Bosasso 2 0 A tribal elder and a businessman are assassinated by suspected al-Shabaab gunmen.
2011.05.16 Somalia Hodan 10 15 al-Shabaab target a rival mosque with mortar shells, killing about ten clerics inside the building.
2011.05.16 Pakistan Mohmand 2 1 Two children are obliterated by a landmine.
2011.05.16 Iraq Kirkuk 1 0 Muslim kidnappers gouge out the eyes of a Christian victim and then cut off his head.
2011.05.16 Pakistan Jawaki 1 0 A member of a peace committee is gunned down by Sunni hardliners.
2011.05.16 Thailand Yala 2 2 Two Buddhist monks are dismantled by Religion of Peace bombers.
2011.05.16 India Kishtwar 1 0 Lashkar-e-Toiba militants abduct and execute a 50-year-old civilian.
2011.05.16 Afghanistan Kunar 3 8 A woman and child are among three civilians crushed to death by a Taliban rocket attack.
2011.05.16 Pakistan Karachi 1 0 A Saudi diplomat is shot in the head by Muslim terrorists.
2011.05.16 Somalia Mogadishu 5 0 Five AU peacekeepers are killed in their barracks by an al-Shabaab bomb blast.
2011.05.15 Egypt Cairo 2 0 Two Copts are gunned down in a Muslim drive-by attack.
2011.05.15 Israel Tel Aviv 1 17 An Israeli is killed when an Arab driver rams him yelling 'Allah Akbar' and 'Death to Jews'.
2011.05.15 Pakistan Datta Khel 2 0 Tehreek-e-Taliban kidnap and execute two villagers.
2011.05.15 Iraq Baghdad 3 0 A family of three, including a 13-year-old boy, are murdered in their beds by sectarian Jihadis.
2011.05.15 Egypt Cairo 0 50 About fifty Christians are injured when a Muslim mob hurls rocks and homemade bombs into a peaceful protest.
2011.05.15 Iraq Shirqat 1 0 A woman is beheaded by suspected al-Qaeda.
2011.05.15 Pakistan Uch Sharif 2 0 Two sisters are shot to death in their sleep by their brother on suspicion of being sexually active.
2011.05.15 Thailand Yala 2 0 Two locals are murdered in separate attacks.
2011.05.14 Somalia Bosasso 3 0 al-Shabaab is blamed for the murder of three tribal elders along a city street.
2011.05.14 Yemen Rada'a 6 1 Six local soldiers lose their lives to an al-Qaeda ambush.
2011.05.14 Pakistan Kharian 7 20 Three women and a child are among seven bus passengers torn to shreds by fundamentalist bombers.
2011.05.13 Pakistan Bannu 98 124 Two suicide bombers yelling 'Allah Akbar' murder ninety innocent people in "revenge" for the bin Laden killing.
2011.05.13 India Kupwara 1 0 Islamic militants ambush and kill a local soldier.
2011.05.13 Nigeria Maiduguri 2 0 Two men waiting for a bus are blown to bits by Boko Haram Islamists.
2011.05.13 Nigeria Borno 1 0 Religious radicals shoot a chauffeur to death.
2011.05.13 Pakistan Karachi 1 0 A Shiite is shot twelve times by Sunni militants while traveling to work.
2011.05.13 Algeria Tizrarana 7 2 Armed fundamentalists attack a military barracks, slaying seven dead.
2011.05.13 Yemen Marib 5 0 Five soldiers are dismantled by an Islamist RPG attack.
2011.05.12 Iraq Hillah 1 0 A teenager is tortured and murdered by suspected al-Qaeda.
2011.05.12 Afghanistan Helmand 2 0 A Taliban wearing a police uniform opens up on NATO soldiers eating lunch, killing two.
2011.05.12 Iraq Mussayab 2 0 Two people are abducted and beheaded by Religion of Peace activists.
2011.05.12 Nigeria Maiduguri 2 0 Boko Haram radicals murder a union official and his son.
2011.05.12 Nigeria Borno 1 1 Muslim extremists assassinate a local elder.
2011.05.11 India Baghpat 2 0 Two Muslim mothers strangle their own daughters for marrying Hindu men.
2011.05.11 Somalia Gal Gala 5 4 Islamists ambush a group of government troops, killing five.
2011.05.11 Iraq Tikrit 2 1 Two Iraqis bleed out following a Mujahideen bombing.
2011.05.11 Pakistan Karachi 2 0 Two cops are gunned down in an Islamist drive-by.
2011.05.10 Pakistan Peshawar 1 0 A journalist is disassembled by a car bomb blast.
2011.05.10 Dagestan Makhachkala 1 1 A suicide bomber detonates at a checkpoint, killing a cop.
2011.05.10 Somalia Mogadishu 3 7 Islamic militia take out three civilians with a roadside bomb.
2011.05.10 Iraq Tikrit 11 8 Jihad car bombers send eleven Iraqis to Allah.
2011.05.09 Pakistan Nowshera  4 2 A bombing at a courthouse leaves four dead, including a woman.
2011.05.09 Afghanistan Ghazni 6 0 The Taliban machine-gun a half-dozen policemen at point-blank range.
2011.05.09 Afghanistan Laghman 5 3 Three children are among five civilians torn to shreads by a Shahid suicide bomber.
2011.05.09 Egypt Cairo 1 0 A 60-year-old Catholic grandfather is beaten to death by enraged Muslims.
2011.05.09 Pakistan Orakzai 1 0 Tehreek-e-Taliban kidnap and brutally execut a tribesman.
2011.05.09 Afghanistan Khost 4 0 Four villagers are beheaded by religious hardliners.
2011.05.09 Iraq Baghdad 3 2 A liquor store owner is among the casualties of various Mujahideen blasts.
2011.05.08 Egypt Imbada 1 0 Islamists break into a Catholic church and slit a member's throat.
2011.05.08 Thailand Pattani 2 0 Islamists gun down two Buddhists in front of a mosque.
2011.05.08 Iraq Baghdad 9 14 al-Qaeda detainees stage a jailhouse revolt, leaving nine guards dead.
2011.05.08 Egypt Imbada 1 0 Salafists shoot the 16-year-old nephew of a Catholic bishop in the head.
2011.05.08 Dagestan Makhachkala 2 0 A journalist is among two people slain by Jihadi gunmen in separate attacks.
2011.05.07 Thailand Yala 3 2 A roadside bomb planted by Islamic radicals leaves three dead.
2011.05.07 Egypt Cairo 12 232 Fundamentalists assault two churches with firebombs and gunfire, killing five Copt defenders and seven more in an ensuing rampage.
2011.05.07 Afghanistan Kandahar 4 45 At least four people are killed during a sustained Fedayeen assault at a shopping mall.
2011.05.07 Thailand Pattani 4 12 Muslim militants detonate a bomb at a soccer field where police are playing a friendly game with villagers, killing four.
2011.05.07 Iraq Baqubah 6 10 Suspected al-Qaeda gunmen stage a deadly robbery on a market, killing six.
2011.05.07 Algeria El Kennar 5 5 Islamic militants murder five security personnel with a roadside bomb.
2011.05.07 Thailand Narathiwat 1 0 Religious separatists shoot a farmer to death.
2011.05.06 Algeria Baghlia 1 0 Armed fundamentalists gun down a journalist.
2011.05.06 Pakistan Quetta 8 15 Eight Shiites visiting a cemetery are targeted and killed in a Sunni rocket attack.
2011.05.06 Iraq Fallujah 1 0 An accused 'enemy of Allah' is kidnapped and beheaded.
2011.05.06 Sudan Abu Shouk 0 1 After being spotted with a Bible, a female aid worker is arrested for apostasy and severely beaten.
2011.05.06 Nigeria Kano 17 3 Seventeen residents of a Christian village, including a pastor's wife and three children are massacred in a pre-dawn Muslim attack.
2011.05.05 Nigeria Maiduguri 2 0 A child is among two people shot to death by Boko Haram Islamists.
2011.05.05 Pakistan Karachi 2 0 An imam is among two people assassinated by Religion of Peace rivals.
2011.05.05 Iraq Hilla 24 72 Two dozen police are sent to Allah by a Holy Warrior in an explosives-packed vehicle.
2011.05.05 Iraq Mosul 1 1 A woman is shot to death in her home by 'insurgents'.
2011.05.04 Yemen Abyan 7 9 Seven people at a market are laid out by al-Qaeda bombers.
2011.05.04 Thailand Yala 4 13 Muslim militants roll up on a tea shop and machine-gun four people to death, including two teenagers.
2011.05.04 Pakistan Bara 1 2 Militants kidnap three civilians from a market and execute one.
2011.05.04 Pakistan Karachi 1 0 A 45-year-old Shia man is assassinated by Taliban gunmen.
2011.05.04 Iraq Halila 2 0 Mujahideen stop two trucks and execute the drivers.
2011.05.04 Nigeria Borno 2 0 A woman is among two people taken down by Islamist assassins.
2011.05.04 Iraq Karbala 3 4 Three agricultural workers are murdered by Islamic bombers.
2011.05.04 Somalia Baidoa 2 0 al-Shabaab executes two young 'apostates' at a soccer stadium, forcing children to watch.
2011.05.04 Nigeria Maiduguri 3 0 Three guards are killed in a Boko Haram shooting at a prison.
2011.05.04 Sudan Khartoum 0 2 A husband and wife survive a violent knife attack in their home after converting from Islam to Christianity.
2011.05.03 Iraq Baghdad 16 37 Sixteen Shiites in a poorer neighborhood are blown to bits by Sunni bombers while watching soccer at a cafe.
2011.05.03 Iraq Baghdad 2 5 A woman is among two who bleed to death in separate bombings.
2011.05.02 Iraq Baghdad 6 7 A Jihad bomb at a hospital garage nearly wipes out an entire family.
2011.05.02 Iraq Baghdad 3 14 A bomb near a coffee shop leaves three people dead.
2011.05.02 Pakistan Charsadda 4 5 A woman and three children are torn to shreds when religious rivals place a bomb at a mosque.
2011.05.02 India Birma Pul 1 7 Holy Warriors take down a civilian with a roadside bomb.
2011.05.01 Afghanistan Kunar 1 1 A woman is shot to death by Sunni fundamentalists.
2011.05.01 Pakistan Punjab 4 0 Four guards are killed when Islamists attack a NATO supply convoy.
2011.05.01 Iraq Baghdad 7 20 A teacher is among seven Iraqis gunned down in various Mujahideen attacks.
2011.05.01 Yemen Zinjibar 3 4 Three local solidiers are killed by an al-Qaeda ambush.
2011.05.01 Dagestan Sergokala 1 0 Islamic rebels are suspected in the assassination of a police chief.
2011.05.01 Afghanistan Logar 2 13 Two local cops are dismantled by a Taliban bomb. Thirteen civlians are injured elsewhere.
2011.05.01 Afghanistan Ghazni 4 15 A Taliban shooting and bombing leave four Afghans dead.
2011.05.01 Afghanistan Paktika 4 12 At least four people are killed when a 12-year-old suicide bomber detonates at a crowded market.
2011.04.30 Thailand Yala 2 9 Two local soldiers are killed by Muslim roadside bombers.
2011.04.30 Iraq Qadiriya 2 2 A man and his daughter are shot to death in their home by Islamic militants.
2011.04.30 Iraq Mosual 8 19 A brutal Fedayeen bombing at a marketplace entrance leaves at least eight dead.
2011.04.30 Iraq Taji 3 1 A child and woman are among three killed when Islamists bomb a judge's home.
2011.04.30 Pakistan Gujranwala 0 25 Fueled by rumors of a Quran desecration, a Muslim mob of hundreds attacks a Christian village, burning homes and assaulting the innocent.
2011.04.30 USA Warren, MI 1 0 A 20-year-old woman is shot in the head by her stepfather for not adhering to Islamic practices.
2011.04.30 India Baramulla 1 0 Mujahideen shoot a vendor to death.
2011.04.30 Iraq Kadhimiya 4 0 A village defense volunteer and three family members are murdered in their home by suspected al-Qaeda.
2011.04.30 Pakistan Gujranwala 0 25 Twenty-five Christian men and women suffer injury following an attack by an enraged Muslim mob of about 350.
2011.04.30 Bulgaria Pazardjik 0 1 A pastor who converted from Islam is beaten bloody in front of his church by a gang of Muslims.
2011.04.29 Iraq Diyala 3 0 A family of three, including a girl, is exterminated in their home by terrorists.
2011.04.29 Iraq Buhriz 4 0 Four Sunni brothers are shot to death in cold blood by sectarian rivals.
2011.04.29 Pakistan Karachi 1 0 An imam is assassinated by Religion of Peace rivals.
2011.04.28 Pakistan Karachi 6 7 Six innocents bleed out following an Islamist bombing attack on a bus.
2011.04.28 Pakistan Lakki Marwat 2 0 Two villagers are abducted and executed by religious militants.
2011.04.28 Iraq Shahria 5 12 Five Iraqis are blown to bits by a Sunni bomb.
2011.04.28 Algeria Oued Djemaa 5 4 Islamic extremists murder five security personnel with a bomb.
2011.04.28 Iraq Balad Ruz 12 40 A Sunni straps explosives to his body and walks into a Shia mosque. A dozen are killed in the ensuing blast.
2011.04.28 Morocco Marrakesh 16 23 A Holy Warrior walks into a cafe and detonates. Five women are among the sixteen massacred.
2011.04.28 Pakistan Peshawar 2 0 Islamists gun down two local cops.
2011.04.27 Iraq Falluajh 3 0 Three Iraqis are kidnapped and brutally tortured to death by suspected al-Qaeda.
2011.04.27 Algeria Boumelih 2 1 Fundamentalists cut two local cops to shreds with a shrapnel bomb.
2011.04.27 Afghanistan Kabul 9 0 A 'very religious' Afghan pilot suddenly turns on his American trainers, gunning down nine in an attack claimed by the Taliban.
2011.04.27 Thailand Yala 1 0 Muslim 'insurgents' shoot a Buddhist hunter and his dog to death.
2011.04.27 Yemen Zunjibar 2 5 al-Qaeda militants attack a checkpoint and kill two soldiers.
2011.04.27 Pakistan Hamza 0 3 Anti-Christian activists go on a spree, attacking a pastor, severely injuring his son and later raping a woman.
2011.04.26 Iraq Hawija 2 6 Two innocents are leveled in the rubble of their house by Jihadi bombers.
2011.04.26 Iraq Kirkuk 3 30 Mujahid bombers take down three Iraqis.
2011.04.26 Iraq Baghdad 1 0 'Insurgents' assassinate a governor's secretary outside his home.
2011.04.26 Somalia Luuq 8 13 A well-placed al-Shabaab landmine catches a civilian bus and sends at least eight passengers to Allah.
2011.04.26 Pakistan Karachi 4 56 A female doctor is among four people dismantled during two separate bus bombings.
2011.04.25 Iraq Baqubah 2 0 A minibus driver is among two people blown to bits by Mujahid bombers.
2011.04.25 Nigeria Maiduguri 3 8 Boko Haram members bomb a bus stop and a hotel, killing three people.
2011.04.25 India Srinagar 2 1 Two cops are gunned down along a city street by Muslim terrorists.
2011.04.24 Somalia Bosasso 1 2 al-Qaeda linked militants assassinate a local elder.
2011.04.24 India Baramulla 1 0 Islamic militants shoot a civilian to death.
2011.04.24 Pakistan Dir 1 0 A local trader is abducted and slain by suspected Islamists.
2011.04.24 Iraq Baghdad 0 7 Seven people are injured when Muslim activists detonate a bomb outside a church.
2011.04.24 Pal. Auth. Nablus 1 3 A Palestinian cop yells 'Allah Akbar' and opens fire on a group of orthodox Jewish pilgrims, killing one.
2011.04.23 Pakistan Salarzai 5 0 A Shahid suicide bomber sends five souls to Allah.
2011.04.23 Afghanistan Helmand 1 0 The Taliban assassinate a former government official.
2011.04.23 Iraq Baghdad 6 4 Terrorists shoot six Iraqis to death in separate attacks.
2011.04.23 Iraq Kirkuk 1 2 A brutal attack on an off-duty copy leaves him dead, his wife injured and his son without legs.
2011.04.23 Pakistan Hangu 1 1 An 8-year-old boy dies from shrapnel injuries suffered during a Mujahid bombing of his home.
2011.04.23 Afghanistan Kunduz 3 1 Three civilians are disassembled by Taliban bombers.
 

There is a reason we call it Islamic terrorism, and it isn't
because we falsely attribute motives to the terrorists, but
because Islam is the stated purpose and aim of the terrorists.
   Daniel Greenfield

Активен

taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #87 -: юни 22, 2011, 17:26:29 pm »

Кат са осветят какво пише в Корана и като се увеличат ония с брадите ще имаме в БГ оня невероятен стотици % разтеж на престъпноста и особено на изнасилването на момичета и деца, както е в Швеция, например, където 20 мюсюлмани изнасилиха 12 г момиче, шведче, на рождения му ден, в комплекса с басейните, наети от родителите. Момчетата, които са били от поканените са се опитали да опазят момиюето, и са отнесли един здрав бой.

В Корана и според Мохамед/Исляма демек/, има два вида жени за сексуално удоволствие: тези за които си женен и тези, които си пленил. Не е грях изнасилването на пленените. Та така си и пленяват по улиците, които си харесат и си го изнасилват. В Англия пък си има и цяла Ислямска банда, която сериозен брой момичета е "пленила".

Е, какво ще правим тук един ден?! Как децата ни ще живеят?! /Поне нямам момичета/.
Активен

Bagera

 • Berget 10
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 175
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #88 -: юни 22, 2011, 17:28:31 pm »

.45 ACP

taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #89 -: юни 22, 2011, 17:33:12 pm »

Багер, мноу та уважавам, изключително си прав!

Моля ви, прочетете ако имате нерви какво става в Европата:

http://www.iris.org.il/blog/archives/757-Pan-European-Arab-Muslim-Gang-Rape-Epidemic.html

Това пък е направо върхът на ислямската мизъл:

"It is not as wrong raping a Swedish girl as raping an Arab girl," says Hamid. "The Swedish girl gets a lot of help afterwards, and she had probably ****** before, anyway. But the Arab girl will get problems with her family. For her, being raped is a source of shame. It is important that she retains her virginity until she marries." It was no coincidence that it was a Swedish girl that was gang raped in Rissne ? this becomes obvious from the discussion with Ali, Hamid, Abdallah and Richard. All four have disparaging views on Swedish girls, and think this attitude is common among young men with immigrant background. "It is far too easy to get a Swedish whore?? girl, I mean;" says Hamid, and laughs over his own choice of words. "Many immigrant boys have Swedish girlfriends when they are teenagers. But when they get married, they get a proper woman from their own culture who has never been with a boy. That?s what I am going to do. I don?t have too much respect for Swedish girls. I guess you can say they get ****** to pieces."
Активен

taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #90 -: юни 22, 2011, 17:34:56 pm »

А бе, Хамид, що не дойдеш в Бългериъ? Па да та видим дали наште полицаи така ша та пуснат да си одиш...
Активен

taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #91 -: юни 22, 2011, 17:42:35 pm »

Направо ми се гади от тия мръсници:

                                                  The Rape Jihad

By: Robert Spencer
FrontPageMagazine.com | Friday, September 24, 2004
“Each of us was raped by between three and six men….One woman refused to have sex with them, so they split her head into pieces with an axe in front of us.”
 
 
 
This happened in Darfur, from which Sudanese military personnel actually airlifted women to Khartoum to serve as sex slaves.
 
 
 
Meanwhile, Indira Dzetskelova, the mother of one of the child hostages in Beslan, Russia, reports that “several 15-year-old girls were raped by terrorists.” Her daughter “heard their terrible cries and screams when those monsters took them away.”
 
 
 
This indicates that there are two things the massacre in Beslan have in common with the ongoing massacres in Darfur: both, no less than the 9/11 attacks, are examples of Islamic jihad terrorism, and both are characterized by rape.
 
 
 
The jihadist element has been made clear by the ringleaders of both atrocities. Sudanese General Mohamed Beshir Suleiman recently declared: “The door of the jihad is still open and if it has been closed in the south it will be opened in Darfur.” In southern Sudan, of course, the jihad was waged against Christians; in Darfur, the targets are black African Muslims whose Islamic bona fides don’t satisfy Khartoum. As for Beslan, the Chechen jihadist leader Shamil Besayev warned the Russian government last winter: “Praise Allah, we are dreaming of dying in jihad, we are dreaming of dying on the way of Allah, so that we could earn paradise and mercy of Allah.”
 
 
 
What does rape, then, have to do with these religious conflicts? Unfortunately, everything. The Islamic legal manual ‘Umdat al-Salik, which carries the endorsement of Al-Azhar University, the most respected authority in Sunni Islam, stipulates: “When a child or a woman is taken captive, they become slaves by the fact of capture, and the woman’s previous marriage is immediately annulled.” Why? So that they are free to become the concubines of their captors. The Qur’an permits Muslim men to have intercourse with their wives and their slave girls: “Forbidden to you are ... married women, except those whom you own as slaves” (Sura 4:23-24).
 
 
 
After one successful battle, Muhammad tells his men, “Go and take any slave girl.” He took one for himself also. After the notorious massacre of the Jewish Qurayzah tribe, he did it again. According to his earliest biographer, Ibn Ishaq, Muhammad “went out to the market of Medina (which is still its market today) and dug trenches in it. Then he sent for [the men of Banu Qurayza] and struck off their heads in those trenches as they were brought out to him in batches.” After killing “600 or 700 in all, though some put the figure as high as 800 or 900,” the Prophet of Islam took one of the widows he had just made, Rayhana bint Amr, as another concubine.
 
Emerging victorious in another battle, according to a generally accepted Islamic tradition, Muhammad’s men present him with an ethical question: “We took women captives, and we wanted to do ‘azl [coitus interruptus] with them.” Muhammad told them: “It is better that you should not do it, for Allah has written whom He is going to create till the Day of Resurrection.’” When Muhammad says “it is better that you should not do it,” he’s referring to coitus interruptus, not to raping their captives. He takes that for granted.

With Muhammad revered throughout the Islamic world as al-insan al-kamil, the perfect man, the rapes of Darfur and Beslan are nothing surprising. What is surprising, or ought to be, is the silence from the Islamic world about the rapes in both cases. Where are the reformers who will dare to say that Muhammad’s example must not be followed in this case? Who will acknowledge that the world has developed principles of human rights that must supercede those forged in seventh-century Arabia? Where are the Western spokesmen who are not so in thrall to multiculturalism that they will condemn rape that is justified according to Islamic religious principles? The much-lionized “Muslim Martin Luther,” Tariq Ramadan, now banned from entering the U.S., can so far only bring himself to call for a moratorium, not a definitive ban, on stoning for adulterers. Rape of captives? His sentiments are not known. Where is the Muslim Solzhenitsyn, who will speak honestly about the aspects of Islam that so desperately need reform, and call for the overhaul that the system so obviously needs?
The whole world is waiting. But for the girls and women of Darfur and Beslan, it is already too late.

--------------------------------------------------------------------------------
Robert Spencer is a scholar of Islamic history, theology, and law and the director of Jihad Watch. He is the author of eight books, eleven monographs, and hundreds of articles about jihad and Islamic terrorism, including the New York Times Bestsellers The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) and The Truth About Muhammad. His latest book, Stealth Jihad: How Radical Islam is Subverting America without Guns or Bombs, is available now from Regnery Publishing.
Активен

komuso

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 738
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #92 -: юни 22, 2011, 18:12:47 pm »

Мислех,че това е форум за еърсофт а не религиозен форум.В България има свобода на вероизповеданията и всяко разклаждане на религиозен фанатизъм е наказуемо от закона.Тук се говори какво са направили мюсюлманите ,а никой не зачеква темата какво са направили християните в името на вярата(и не само в нейно име),защо никой не говори за детският кръстоносен поход (през 1212 г) или кръстоносният поход на монахините-50 000 деца и близо 20 000 монахини са продадени в робство не от мюсюлмани а от "доблестни" християни-генуезци и веницианци.Никой не говори за 100 000 изнасилени немски жени през 1945 г само в Берлин от войниците на "доблестната" Червена Армия-или и те са били мюсюлмани?Ами за избитите българи от гърците в Беломорска Тракия?
Аз съм атеист - не вярвам нито в Аллах нито в Господ,а религията е донесла само беди в нейно име са избити повече народ отколкото и в най-кървавата война.
Това е форум за нашето хоби а не за религия.Всички тук сме достатъчно умни всеки сам да избере дали да вярва в някоя религия или да не вярва.
« Последна редакция: юни 22, 2011, 22:17:12 pm от komuso »
Активен
Последен се смее този ,който стреля първи

holidaybg

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 636
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #93 -: юни 22, 2011, 18:12:55 pm »

 :4:10

Таки, темата е друга тука, ако те толерират модераторите отвори си една темичка за верска нетърпимост и анти-ислямска пропаганда.
Активен
If you can't dazzle 'em with brilliance, riddle 'em with bullets

holidaybg

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 636
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #94 -: юни 22, 2011, 18:14:54 pm »

Комусо +1
Активен
If you can't dazzle 'em with brilliance, riddle 'em with bullets

Меч

 • Администратор
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 8 023
  • Профил
  • AirsoftBulgaria
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #95 -: юни 22, 2011, 21:54:22 pm »

Намерете ми поне един качествен модератор и форумът го оставям изцяло в негови ръце...
За съжаление, към днешна дата модератори няма. Ако ги видите - обадете ми се.

От друга страна - не бива да си крием главите кат щрауси и трябва да дискутираме,
още повече, че това става в раздел изцяло за свободни/общи теми и дискусии.
Изрично подчертавам този факт.
От друга страна - всяка една дискусия трябва да е спокойна, толерантна и подкрепена с факти,
без да въвежда участниците в нея, като призив за насилие или агресия.
Именно на това ни учи и еърсофта - взаимно уважение и зачитане правото на избор.

Поздрави,
Активен
Д-р Мечков Лечителят
психиатричен гинеколог на свободна практика;
лекува всякакви форумни заболявания


taki

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 50
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #96 -: юни 23, 2011, 12:40:57 pm »

Когато се изнасят факти, се изкарва че било религиозна нетърпимост...

Май не се чете това, което е написано...
 
На мен също ми омръзна да пиша по въпрос, по който предпочитам да говорим очи в очи. Тогава мога да отговоря на въпроси и да изложа факти, за БГ и в световен мащаб.

Просто обясних, че Исляма е зло и никога няма начин да стане миролюбив. За разлика от истинското, правилно практикувано Християнство.

Хубаво е, че по-голямата част от БГ мюсюлманите все още НЕ ПОЗНАВАТ Исляма и Корана и НЕ следват примера на Мохамед. Тук изключвам пазарджиклийте с брадите... и некои други:) Но, това се променя... Как? А, само очи в очи казвам...

За мен темата е приключена. Повече ако ви интересува има писано в "Христос возкресе" темата.

И, учете турски, ще ви трябва  ;D както кризата не подмина България, така и Ислямизацията определено не я подминава... още 10 - 20 години... може и по-рано...

за симпатизантите на "миролюбивия" ислям директно от извора:

www.kavkazcenter.com
 

Активен

holidaybg

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 636
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #97 -: юни 23, 2011, 12:46:52 pm » ;D ;D ;D
Активен
If you can't dazzle 'em with brilliance, riddle 'em with bullets

Angerfist

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 159
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #98 -: юни 23, 2011, 13:09:50 pm »

LOL


Uploaded with ImageShack.us
Активен
Тя ми вика "ама аз си имам гадже" ... то и аз си имам телевизор вкъщи, ама ходя на кино нали !?!?!

holidaybg

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 636
  • Профил
Re: Новите светци - мъчениците от Батак
« Отговор #99 -: юни 23, 2011, 13:21:49 pm »

Активен
If you can't dazzle 'em with brilliance, riddle 'em with bullets