Dragony
Неактивен
Публикации: 1 119
|
 |
« -: декември 08, 2007, 20:02:31 » |
|
Най-накрая спрингово оръжие, което да ме впечатли. Пушката е с невероятен финиш като за китаец, а като устройство е идентична с TM VSR-10. Цевта е 6,05мм вътрешен диаметър. След пипване тук-там и малко работа с дремел, нещото прави 500+ фпс (колко + мога само да гадая). По мои впечатления, пушката стреля отлично с 0,30г топчета, на разстояние около 70м. Нямах възможност да я тествам с по-тежки топчета, нито да проверя групираността на попаденията. В момента, конкретното оръжие, с оптика 2-6х, е на въоръжение в разложкия отбор STRD-1. Надявам се да пишат отзиви от представянето в игра  Ето малко снимки от Разлог:  .jpg) 
|
|
|
|
« Последна редакция: декември 08, 2007, 20:39:37 от Dragony »
|
Активен
|
|
|
|
splintercell
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #1 -: декември 08, 2007, 20:48:45 » |
|
По-готина пушка не съм държал(е първичка ми е) далекобойноста и е към 115м(с лека парабола) а за точноста ще поспорим малко (зависи от стрелеца и от климатичните условия)  . Но може да се направи по-добър ъпгрейд - хромирана 590мм 6.01мм цев + заглушител ще бъде много добре 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ReconProG
Неактивен
Публикации: 1 268
|
 |
« Отговор #2 -: декември 08, 2007, 21:04:33 » |
|
Такааа...да кажа, каквото снайпериста е пропуснал. Пълнителя събира около 25топчета. Пушката е много лека, удобна, не много дълга. Бива, ако трябва да се патрулира с нея цял ден. Корпуса е изработен от гумиран полимер, като гуменото покритие доста бързо се надра през днешните игри и на места се поизлющи. Но това са бели кахъри. След настройка на оптическия мерник и на хоп-ъп-а постигна точна стрелба на 70м. Групата горе-долу се събира в човешка глава, което, поне според мен е впечатляващо за еърсофт оръжие. Още повече - топчетата - 0.30гр, които купих от Владо, не са с кой знае какво качество(добри са, но Xtreme Precision са си друга бира) и цевта не е от най-прецизните - 6.05мм. Резултатите, които пушлето показа са изклюмително добри! Естествено подобна стребла се постига само при спокойна обстановка. В условията на игра нещата малко се влошават, което си е естествено - групата на 70м не е колкото глава, а малко по-малка от размера на кил зоната  . Траекторията на топчето е почти изцяло права като след 75м точността драстично пада, но това си е нормално. Като заключение - СУПЕР пушчица! Почнахме да се бъзикаме, че ще и пейнтнем един надпис "Дотам, докъдето другите не могат." 
|
|
|
|
|
Активен
|
"Whoever said that the pen is mightier than the sword has obviously never encountered automatic weapons."
|
|
|
Dyulgerov
Неактивен
Публикации: 27
|
 |
« Отговор #3 -: декември 08, 2007, 21:15:27 » |
|
Наистина много добро оръжие.Прави прав истрел на 70-80 метра.И е адски точен. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dragony
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: декември 08, 2007, 21:34:58 » |
|
хромирана 590мм 6.01мм цев Хехе, това ще излезе три пъти по-скъпо от самото оръжие 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ReconProG
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: декември 09, 2007, 01:57:34 » |
|
|
|
|
|
« Последна редакция: декември 09, 2007, 02:34:41 от ReconProG »
|
Активен
|
"Whoever said that the pen is mightier than the sword has obviously never encountered automatic weapons."
|
|
|
Dragony
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: декември 09, 2007, 07:06:07 » |
|
Ми, за сега не се сещам за алтернатиа, която да си струва вложението. Поръчал съм прецизна цев, но със същата дължина, за около $60. Ако толкова преритва, мога да му я дам. Ако ли не, ще търся други възможности.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRON_LION_ZION
Неактивен
Публикации: 74
|
 |
« Отговор #7 -: декември 10, 2007, 22:08:32 » |
|
Лол тва пъшкало изглежда много сносно. Та ако може да питам горе долу гви пари си я пазарил 
|
|
|
|
|
Активен
|
Buffalo soldier, dreadlock rasta: There was a buffalo soldier in the heart of america,Stolen from africa, brought to america, Fighting on arrival, fighting for survival.
|
|
|
Dragony
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: декември 10, 2007, 23:05:56 » |
|
Пушкалото + ъпгрейдите струва 350лв. За членове на Еърсофт България- 10% отстъпка.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ReconProG
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: декември 26, 2007, 19:56:33 » |
|
Прилагам материали от тестовете на пушката. Разстояние, от което са направени попаденията - 36~40м. Само да уточня - повечето топчета направо минаваха през кашона, не се забиваха. Още един детайл - за целия ден пробвахме 3 оръжия - АКС74У на Юникорн, МР5СД6 на ДжГ и БАР-10(ДжГ). И при трите оръжия, заради атмосвените условия - ниски температури, повишено атм. налягане, се забеляза значително намаляване на обхвата(с 10-15м) и влошаване на точността. Заради съмнение за дефект, проверихме оръжията от вкъщи след тренировката - стреляха, както обикновено - точно и с добър обхват(БАР-10 води класацията със 70м и група от 25х25 на това разстояние  ). Влошаването на стрелбата при студено време най-вероятно е от замръзване на хоп-ъп-а и заради високото атм. налягане. ПП: Не се притеснявайте, топчето не минава през човек! Пробвах върху брат ми и след това върху себе си. [attachment deleted by admin]
|
|
|
|
« Последна редакция: декември 26, 2007, 20:06:42 от ReconProG »
|
Активен
|
|
|
|
Nikola
Неактивен
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #10 -: юни 17, 2008, 16:05:27 » |
|
Снайперовата пушка наистина е добра. Може и да съм нов, но си мисля, че е би била добра инвестиция. Имам само един въпрос - под челнство в ЕърСофт България се разбира членство в един от регистрираните отбори или създаването на нов такъв? Благодаря за темата (разгледах онлайн магазана и много се колебаех м/у Калашников и снайперова пушка  ) и евентуалния отговор  P.S.: И още нещо - туй чудо е с газ или бъркам?
|
|
|
|
« Последна редакция: юни 17, 2008, 16:14:01 от Nikola »
|
Активен
|
Fear the sniper... unless you can encounter him from behind!
|
|
|
Darky
Неактивен
Публикации: 143
|
 |
« Отговор #11 -: юни 17, 2008, 16:28:59 » |
|
Не е на газ, най-обикновена спрингова пушка е.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikola
Неактивен
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #12 -: юни 17, 2008, 16:37:46 » |
|
Благодаря  и се извинявам за "умния" пс  Ама кой да чете... 
|
|
|
|
« Последна редакция: юни 17, 2008, 16:50:37 от Nikola »
|
Активен
|
Fear the sniper... unless you can encounter him from behind!
|
|
|
Doupi
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #13 -: септември 17, 2009, 13:40:41 » |
|
Според вас как се сравнява (BAR-10) с Mauser SR, като далекобойност, точност и т.н.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Zimski
Неактивен
Публикации: 52
|
 |
« Отговор #14 -: март 10, 2010, 21:30:51 » |
|
Dragony, ако не е тайна може ли да попитам с каква пружина се постига този ъпгрейд и само пружината ли е сменена?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
=GHOST=
Хиените
Неактивен
Публикации: 1 148
|
 |
« Отговор #15 -: март 10, 2010, 21:35:27 » |
|
Зимски я викни по силно та барем Драгони вземе те чуе. Виж датата на поста 09.12.2007 има няма 2години.
|
|
|
|
|
Активен
|
Чук + длето + манго = българското канго
.
|
|
|
dX
Неактивен
Публикации: 26
|
 |
« Отговор #16 -: юли 28, 2011, 21:23:16 » |
|
Наскоро започнах и аз да обмислям вариант за снайпер и съм се спрял на едно производно на bar 10. Тъй като тук дискутирате ъпгрейднато такова, може ли да погледнете линкчето и да ми кажете как ви се вижда и дали си заслужава  Мерси на всички за отделеното време  Линкчето: http://www.airsoftgi.com/product_info.php?cPath=378&products_id=8253
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Red Cell
Неактивен
Публикации: 452
|
 |
« Отговор #17 -: юли 28, 2011, 22:26:14 » |
|
.....пак некрофилия  ..... Често изпадат обяви за спрингъри, огледай ги
|
|
|
|
|
Активен
|
a.k.a. killboy redcell.hit.bg
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #18 -: юли 29, 2011, 19:34:41 » |
|
Taka да се каже Ту партс 50/50, фърст халф(пушката) ОК, секънд Айм ноу лайк(магазина). За да си купиш нещото от еърсофт Джи Ай ще ти трябва фирма посредник, която да ти я достави от там. А фирмите посредници си падат по смятане на долара през разни курсове, на които и пакистански чейнчаджия би завидял. Та според мене иди до Тинтява 27 или вземи пиши/звънни на колегата airsoftbg и го питай какво може да направи по въпроса с намирането на Bar-10 и ъпгрейда и, поздрави.
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
|