navy
Неактивен
Публикации: 6
|
 |
« -: май 04, 2011, 21:03:27 » |
|
Понеже туко що се регистрирах и разбрах за Airsoft-а като цяло. Искам да поптиам къде мога да разгледам отборите от София ?? Иначе всичко друго вече изчетох от сайта  Благодаря предварително Cheers
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Храбрия
Red Cell
Неактивен
Публикации: 276
|
 |
« Отговор #1 -: май 04, 2011, 21:07:29 » |
|
Явно не си изчел всичко, обърни внимание на правилата.  Трябва да си сложиш личен, лицев аватар.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
navy
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: май 04, 2011, 21:15:54 » |
|
Е сега подробности  А и мисля, че не е необходимо да се показвам още 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kreslyo
Джентльмен Удачи
Неактивен
Публикации: 1 579
|
 |
« Отговор #3 -: май 04, 2011, 21:21:41 » |
|
Е сега подробности  А и мисля, че не е необходимо да се показвам още  Не са подробности. Модератора да не ти помогне да се скриеш още по-добре... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
navy
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: май 04, 2011, 21:57:34 » |
|
Качвам снимка ама нещо неиска да излезе ??
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Angerfist
|
 |
« Отговор #5 -: май 04, 2011, 22:00:44 » |
|
Tрябва да се смали до показания размер.
|
|
|
|
|
Активен
|
Тя ми вика "ама аз си имам гадже" ... то и аз си имам телевизор вкъщи, ама ходя на кино нали !?!?! 
|
|
|
navy
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: май 04, 2011, 22:09:30 » |
|
Готово вече си качих, снимка. Сега може ли малко информация ??
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kreslyo
Джентльмен Удачи
Неактивен
Публикации: 1 579
|
 |
« Отговор #7 -: май 04, 2011, 22:14:14 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
navy
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: май 04, 2011, 22:15:01 » |
|
Благодаря ти но "The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you."
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fen4eto
Зоната
Неактивен
Публикации: 169
|
 |
« Отговор #9 -: май 05, 2011, 00:56:16 » |
|
За какво ти е да гледаш отборите? Нали осъзнаваш, че то не е като да си разглеждаш от коя марка кашкавал искаш да си купиш в магазина? В смисъл такъв... за да влезеш в даден отбор, трябва да те харесат и поканят. Така че, вместо да губиш време в това - екипирай се и идвай на игра, другото ще си дойде на мястото! =) Поздрави, Фенчето П.С. Спазването на правилата Е важно, иначе ще настъпи хаос... 
|
|
|
|
|
Активен
|
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
TheDRAGON
Неактивен
Публикации: 268
|
 |
« Отговор #10 -: май 05, 2011, 08:34:41 » |
|
Здрасти, Ето на тази страница, долу, в ляво, можеш да видиш отборите. Не само в София, а в страната като цяло.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pike'
Неактивен
Публикации: 1 224
|
 |
« Отговор #11 -: май 05, 2011, 10:55:21 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
negative.
|
|
|
Me4u
Администратор
Неактивен
Публикации: 5 490
|
 |
« Отговор #12 -: май 05, 2011, 11:39:25 » |
|
Понеже туко що се регистрирах и разбрах за Airsoft-а като цяло. Велкомен, велкомен на борда. Радваме се, че си прочел всичко необходимо от базисните неща. Остава само да си вземеш пушка, предпазни очила и оранжева жилетка и си добре дошъл на някоя от следващите игри да видиш отблизо как е .... Ако имаш въпроси, питай - ние сме насреща. Поздрави,
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
navy
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: май 05, 2011, 11:54:00 » |
|
За какво ти е да гледаш отборите? Нали осъзнаваш, че то не е като да си разглеждаш от коя марка кашкавал искаш да си купиш в магазина? В смисъл такъв... за да влезеш в даден отбор, трябва да те харесат и поканят. Така че, вместо да губиш време в това - екипирай се и идвай на игра, другото ще си дойде на мястото! =) Поздрави, Фенчето
Това ми е пределно ясно, че първо трябва да ме харесат, но неможе просто да се натреса на някоя игра ей така от нищото и сигорно сам ще си играя  . Това с екипирането хич не е лесно защото като разгледах цените това си е доста скъпо удоволствие като цяло и неможе аз да дойда потготвен за игра да съм хвърлил маса пари и примерно да неми хареса или нещо друго  Защото това е симулация на военна битка, но дали истинската военна битка ще е толкова забавна ?
|
|
|
|
« Последна редакция: май 05, 2011, 11:59:07 от navy »
|
Активен
|
|
|
|
Me4u
Администратор
Неактивен
Публикации: 5 490
|
 |
« Отговор #14 -: май 05, 2011, 12:04:49 » |
|
На всяка игра идват поне по 4-5 нови запалени. Основните неща са тъмни дрехи и здрави обувки (предполага се, че си имаш от ежедневието), остава ти предпазни очила (за работа, които са -11-20лв, можеш да ги вземеш назаем) и светлоотразителна жилетка (има я във всяко МПС по закон).
Единствената ти по-сериозна инвестиция е да си вземеш еднократно пушка под наем от някой от тук пишещите (средно 20лв на ден с топчетата) и да пробваш.
Но това е само в случай, че ти се идва на игра, а не е нещо задължително. Както те кефи вътрешно, това е просто хоби за през почивните дни.
Поздрави,
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
komuso
Неактивен
Публикации: 696
|
 |
« Отговор #15 -: май 05, 2011, 12:06:57 » |
|
Прав си,че първо трябва да пробваш.Тук също има вариянт-виж кой дава пушки под наем(преди това правеше Шивача но сега незнам)-уговаряш се с него и идваш на игра и пробваш дами ще ти хареса,но и тук има доста но-първо Шива(или други които дават оръжие под наем) може в момента да няма свободно/изправно пушкало,Второ-тези пушки са "търкаляни" по терените доста време а и са базова конфигурация-в смисъл няма да си на равно с повечето от играчите-просто ти нямя да можеш да стреляш на техните дистанции .И трето-екипировка така и така ще ти трябва-очила-задължително,камуфлаж-съмнявам се някой да дава камо под наем  а без него ще си като черна/бяла точка в гората.Така че малко парици все пак трябва да вложиш. Поздрави!
|
|
|
|
|
Активен
|
Последен се смее този ,който стреля първи 
|
|
|
|