nipoxipi
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« -: юни 08, 2011, 23:18:56 » |
|
Здравейте, казвам се Йордан на 18г от София. Запалих се по еърсофта още на 15, но тогава не можех да играя (Правилата са си правила, знам). Та от тогава насам мечтая за момента, в който ще мога да се стрелям с вас. Покрай бала ми влезнаха малко жълтици и реших, че е крайно време да си взема пушка. След много четене из форума се спрях на АКС 74м, но по стечение на обстоятелствата се сдобих с G36c. Тази неделя живот и здраве (и хубаво време) се надявам да се видим.
|
|
|
|
|
Активен
|
Всеки може да бъде смел от разстояние!
|
|
|
Me4u
Администратор
Неактивен
Публикации: 5 490
|
 |
« Отговор #1 -: юни 08, 2011, 23:24:35 » |
|
Винаги си добре дошъл ! Още повече при това отношение. Винаги, всичките тук в този форум сме насреща, ако имаш нужда от помощ в сферата на еърсофта. Във форума ще намериш много важни теми, но основните неща са: приятелство, хоби и готино настроение.
Поздрави, Мечката
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nipoxipi
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: юни 08, 2011, 23:29:46 » |
|
Мерси, Мечка. Нали не е проблем, че съм без кола?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Markov G
Berget 10
Неактивен
Публикации: 849
|
 |
« Отговор #3 -: юни 08, 2011, 23:35:24 » |
|
 Не е никакъв проблем, но това не те освобождава от носенето на оранжева жилетка .
|
|
|
|
|
Активен
|
Memento mori.
|
|
|
Me4u
Администратор
Неактивен
Публикации: 5 490
|
 |
« Отговор #4 -: юни 08, 2011, 23:37:51 » |
|
И предпазни очила.
Поздрави,
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nipoxipi
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: юни 08, 2011, 23:38:58 » |
|
Обиколих сума ти магазини и само жълти. Утре мисля да проверя в още няколко магазина (последните от списъка ми с възможности). Ако ми кажете от къде мога да си взема ще съм много благодарен.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Markov G
Berget 10
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: юни 08, 2011, 23:43:08 » |
|
Бриколаж, Практикер, Баумакс ... в класа 10-16 лева има много приятни изделия, даже с UV филтър. Търси да покриват стандарта EN 166
|
|
|
|
« Последна редакция: юни 08, 2011, 23:45:11 от Markov G »
|
Активен
|
Memento mori.
|
|
|
nipoxipi
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: юни 08, 2011, 23:46:07 » |
|
Мерси много. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Angerfist
|
 |
« Отговор #8 -: юни 09, 2011, 07:04:15 » |
|
Бриколаж, Практикер, Баумакс ... в класа 10-16 лева има много приятни изделия, даже с UV филтър. Търси да покриват стандарта EN 166
Мисля, че колегата не говореше за очилата, а за оранжевите жилетки... Иначе там в тези магазини също можеш да намериш оранжеви.
|
|
|
|
|
Активен
|
Тя ми вика "ама аз си имам гадже" ... то и аз си имам телевизор вкъщи, ама ходя на кино нали !?!?! 
|
|
|
Markov G
Berget 10
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: юни 09, 2011, 08:14:48 » |
|
За очилата разбира се. Засега жилетки с UV филтър и по стандарт за защита на очите не са пускали. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Memento mori.
|
|
|
|
Angerfist
|
 |
« Отговор #10 -: юни 09, 2011, 17:11:03 » |
|
Най-масовия цвят на плаките на предпазните очила е бял, било то със или без UV защита... По-рядко се намират жълти и т.н. Щом колегата намира само жълти, то значи става въпрос за нещо друго  . Следователно за другите артикули в темата-> жилетките, които видиш ли са жълти и оранжеви... Двата опоменати цвята по-горе =] Поздрави, =]
|
|
|
|
|
Активен
|
Тя ми вика "ама аз си имам гадже" ... то и аз си имам телевизор вкъщи, ама ходя на кино нали !?!?! 
|
|
|
Wolf
Berget 10
Неактивен
Публикации: 633
|
 |
« Отговор #11 -: юни 09, 2011, 17:38:08 » |
|
'ми, пълно е със жълти очила, но в интерес на истината и те си стават, даже е по- весело:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nipoxipi
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: юни 09, 2011, 18:44:22 » |
|
Не не, стана малко недоразумение имах предвид жилетката. Очила съм си взел имам и маска, за всеки случай. Днес след изтощителното 2-дневно обикаляне по магазини успях да се сдобия и с оранжева жилетка (Извинявам се че не писах по-рано).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|