Airsoft Bulgaria Forum
май 19, 2012, 04:12:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Здравейте
да - 14 (70%)
не - 6 (30%)
Общ брой гласове: 20

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Здравейте :)  (Прочетена 666 пъти)
sosi1001

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« -: август 29, 2011, 23:21:08 »

Здравейте на всички - Казвам се Алекси и съм от град София.На 26 години.От скоро се запалих по еърсофт и направо           забравих за други развлечениа чета по форума и все повече се влубвам в еърсофт но само с четене нестава триабва и
опит надиавамсе скоро да оспеиа и ас да осетиа тази трупка  Grin ако мога да рашчитам на поткрепа скачам с двата крака

Поздрави от  SmileyСофия                                                                  

Активен

SOS
nikeza
Зоната

Неактивен Неактивен

Публикации: 472

« Отговор #1 -: август 29, 2011, 23:48:58 »

Здравей приятел, радвам се, че играещите се увеличаваме и разбира се ще става по-интересно!!!

п.п. Казал съм на дъщеря ми, че само ако я видя да си чати на език различен от българския, ще и взема компютъра  Grin Grin Grin
Активен
SenTineL

Неактивен Неактивен

Публикации: 589

« Отговор #2 -: август 30, 2011, 01:01:40 »

аз гласувах за първата "0" ... качеството на изобразената нула си личи от далеч и човек дори с невъоръжено око може да забележи сицилианския стил на изписване. Гледайки тази нула в главата ми изкачат образи от самото сътворението на вселената и за един миг (29) осъзнавам, че тя е съвършенна.

П.П Добре дошъл  Grin
Активен

Kreslyo
Джентльмен Удачи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1 579

« Отговор #3 -: август 30, 2011, 10:40:51 »

Здрасти и добре дошъл.
Писането, директно, на кирилица е определено по-подходящо за този форум...
Активен

Alfa team, Fox 4 Company, 6  NAF
Berget -9 vet.

http://www.youtube.com/watch?v=_JfsIZx4LfE&feature=fvwrel
sosi1001

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #4 -: август 30, 2011, 20:13:47 »

Здравейте; все пак благодаря за правилната забележка,номи е трудно да пиша на тази клавиатура благодаря за разбирането
Активен

SOS
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: