Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:


Автор Тема: WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)  (Прочетена 9105 пъти)

SenTineL

 • Орловци
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 927
  • Профил
WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« -: октомври 02, 2011, 01:20:45 am »

Здравейте ! Наскоро ви показах моя личен избор за второ оръжие, а именно Colt 1911 M.E.U на Army Armament. Днес ще представя на вашето внимание отново Colt 1911, но този път А1 на тайванската фирма WE. Ще поговорим отново за бойния еквивалент и по-конкретно за разработката на А1. Пирготвил съм и изненада в края на ревюто ;)Символът на американското оръжие, прочутият .45-калибров самозаряден пистолет на Colt - Model 1911 започва историята си от началото на 1912 г., когато е дадено начало на серийното му производство и доставка за американската армия. Конструиран от Джон Мозес Браунинг като много други автоматични и полуавтоматични оръжия, той е развит от моделите М1900, М1902 (.38 калибър) и М1905 от по-големия калибър .45. Заключването на затворната система е по известният "браунингов" способ и представлява напречни ребровидни издатъци в горната част на цевта, влизащи в канали с аналогична форма от вътрешната страна на затворния блок. Те се придвижват назад на около 47 мм, след което цевта (захваната за задната си част за рамата с обица) пропадайки надолу прекратява движението си (затова някъде се нарича "люлееща се") и се отключва, тъй като издатъците излизат от каналите. Това позволява затворът самостоятелно да измине остатъка от пътя назад и да изхвърли изстреляната гилза. Пружината в пълнителя е тласнала следващия патрон нагоре така, че той да може да бъде подбран, и по пътя на затвора напред малък стопор го подава в затворната част. Ударникът е тип открито чукче, а изстреляните гилзи се изхвърлят направо нагоре. В задната част на ръкохватката има втори, автоматичен "инстинктивен" предпазител, който се деактивира след обхващане от дланта на стрелящата ръка.

"Стандартният" Colt 1911През 1926 г., вследствие на някои подобрения, се появява Colt1911А1. Той има същите основни характеристики като М1911, но усъвършенстванията правят пистолета по-удобен за ползване и по-устойчив на износване: по-широка мушка, удължена опашка на петлето, скъсен спусък, закръглен кожух на бойната пружина, опростена насечка на чирените, вдлъбнатини в рамата зад спусъка за удобство на показалеца и удължена опашка на предпазителя над ръкохватката.

Модифицираната версия A1 (Colt 1911A1)На тази снимка, ясно се виждат разликате между 1911 и 1911А1До края на Втората световна война са произведени и продадени 2,5 млн. броя от това оръжие. Специалистите считат, че Colt 1911 .45ACP и по-късния M1911A1 са без съмнение най-успешните пистолети правени някога. Фактът, че този пистолет е официално лично стрелково оръжие за американските въоръжени сили толкова дълго време, говори добре за фирмата и за съвета от офицери, участвали в неговата селекция.

Ето какво казва Wikipedia за пистолета.=========================================================

Сега да пристъпим и към еърсофт репликата. Мисля, че не е необходимо да казвам каквото и да е било за WE - ясно е че тайванците си знаят работата.

Модел : 1911А1
Дължина : 223мм
Тегло : 928 грама
Дължина на цевта : 128мм
Капацитет на пълнителя : 15
Сила : 300 fps
Hop-Up : регулируем
Режим на стрелба : полуавтоматична
Blow-back : ДА
Material : MЕТАЛ

Пистолета идва в картонена кутия с логото на WE. Бих казал, че без съмнение при отварянето й, човек е в състояние да изпита чувство на удволетвореност, че държи в ръцете си нещо от по-висок клас. (все пак опаковката е много далеч от тази на Tokyo Marui M1911 M.E.U).

Черната кутия  :PКутията е "облицована" с плат от вътре и пистолета се е настанил доста удобно.Качеството на изработка е на доста високо ниво. Пистолета е в цвят "оръжейна" стомана с матов финиш. Няма нито една маркировка по себе си, което си е доста голям минус (за колекционери). Като се замисли човек, обаче по-добре без маркировка от колкото измислена такава в стил "air model 6mm" и тн. Репликата е направена изцяло от метал и е доста тежка, което води след себе си нотката на реализъм, която липсва при някои пистолети.

Без излишни детайли ... просто оръжие.Тъй като този път си се репликира оръжие което е почти на 100 години (84г. за А1), мерните прибори не са това което са при съвременните такива. Прицелването е трудно, но пък така е било и преди един век  ;D (ама много сме разглезени станали с тези нови мерни прибори, бързомерци, телескопи и тн.  ;D ) Трябва да спомена разбира се, че пистолета е с единично действащ спусък. Ако петлето е спуснато, колкото и да натискаме спусъка, то няма да се мръдне и милиметър. За да стреля трябва да се дръпне затворната рама, която ще дръпне и петлето. Предпазителя работи само тогава и поне на бройката която съм взел за тестовете, той се дърпа с нечовешките усилия...

Изглед и от другата страна  ;D да ... да ... няма маркировки никъде ... знам ...Външната цев има сребрист цвят и надпис .45 ACP, и седи доста стегнато без много да шава  ;D От пред има резба (подобно на Baby Hi-Capa-та) на която се поставя адаптер, на който вече се слага и заглушител  ;D (стана сложно)

Пистолета няма много детайли по себе си и в зависимост от гледната точка, това може да бъде както негативно, така и положително.Нещото което малко ме разочарова са полимерните плочи на ръкохватката. На моя M.E.U ръкохватката има много приятно гумирано усещане, докато тук си се усеща точно пластмаса. Мисля, че е пак въпрос на предпочитание. Текстурата е добра и не позволява пързаляне. Разглобяването е стандартно за 1911-ка.

Базово разглобяване.Сега за изненадата !!! Преди да дам крайната си оценка на пистолета реших раздела със стрелковите му качества да бъде подменен с нов. Ще изправим два сходни пистолета един срещу друг  ;D И така дами и господа да посрещнем учасниците в днешния двубой ...

В левия ъгъл е досегашния шампион ... с тегло от 843 грама (без пълнител) и 340 fps ... моля вашите аплодисменти за "Сребърния Убиец" ....... в десния ъгъл е претендентът , с тегло от 928 грама и 300 fps .... аплодисменти за "хмм ... А1  ??? " whateverКакво е предизивкателството : точна стрелба от права позиция по мишена (кръг) с диаметър от 10см. и на разстояние от 7  метра (измерени !!!) на закрито. По 2 секунди между изстрел и с топчета Xtreme Precision 0,25g. Преди тестовете и двата пистолета са напълно почистени и смазани отново.

M.E.U то направи 38 точки, докато 1911A1 направи с 8 по-малко. Ясно се вижда едно попадение което е напълно извън мишената.Според теста М.Е.U е по-точен, но ще е глупаво да направя подобно изявление. Поставям тук и човешкия фактор в мое лице като стрелец. Репликата на WE е с доста силен отката и затвора презарежда много бързо, което позволява правенето на добри дублети. Хода на спусъка е много малък, а мускулния предпазител се усеща значително по-добре от на M.E.U-то. Регулируемия Хоп-Ъп си върши работата както трябва.

Поне на хартия, победител от този двубой е Army Armament M1911 M.E.UЗа финал ще ви покажа пистолета в действие ;)

WE Colt 1911A1 (customs.bg)


ПРЕДИМСТВА

1. Високо качество
2. Силен откат и добра далекобойност
3. Метален

НЕДОСТАТЪЦИ

1. Липса на оригинална маркировка
2. Малък капацитет на пълнителя - 15 топчета само.
3. Предпазителя се поставя много трудно (поне на бройката която аз тествах)

От днес въвеждам и нови критерии при крайното оценяване. Надявам се по-този начин да успея да постигна максимална обективност. Допълнително звездите стават от 5 на 10. В най-бързи срокове ще бъдат редактирани и предходните ревюта по новата система.КРАЙНА ОЦЕНКА

Реализъм - 6/10
Качество на изработка - 6/10
Сила и далекобойност - 6/10
Точност - 6/10
Аксесoари - 6/10
====
Комфорт - 8/10


Крайна оценка :*Реализъм - тук гледаме дали пистолета прилича на бойния си еквивалент - маркировка, форма и съвместимост с аксесoари за бойния вариант.
*Качество на изработката - гледа се от какъв материал е напревен продукта, вниманието към детайла, скърцания, дали има луфтове и тн.
*Сила и далекобойност - колко силно и колко далеч мята  ;D
*Точност - до колко добре се справя оръжието да уцелва разни неща на дадено разстояние.
*Аксесoари - дали за репликата има голям избор на аксесуари на еърсофт пазара - кобури, лазери, фенери, пълнители , ъпгрейд части и тн.
====
*Комфорт - това е много лична оценка и няма да бъде калкулирана в крания резултат. Дали на мен дадено оръжие ми е удобно или не си е мой проблем.
*Звездите не отговарят на средно аритметично от горните ...

Честита 100 годишнина на Colt 1911Благодарности на Pishtov.com --> http://handguns.g00net.org/ за предоставената информация за бойния 1911 и на JustPistols за някой от предоставените снимки

=====


П.П Моля за обратна връзка, дали ви допада малко променения начин на представяне.
Благодар
я


« Последна редакция: ноември 04, 2011, 00:04:10 am от SenTineL »
Активен

METAL_MELTDOWN

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1
  • Профил
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #1 -: октомври 02, 2011, 01:41:36 am »

Ами Мони какво да ти кажа. Аз още от първият ден като бях в магазина от пистолетите си харесах моделът Colt. Последният път показа ми го обясни ми какво що и сега допълнително ревюто като го гледам няма и грам съмнение че това е второто оръжие за мен. Този бeз маркировката просто ми грабна окото. Аз съм фен на изчистените цветове без допълнителни надписи и рисунки и затова може би най-много ми пасна. Прекрасно ревю и да продължаваш в същия дух че съм ти казал, че стената в нас трябва да я запълня с оръжия. Еее добре върви засега.

Послепис. Идеята с по-разнообразна статистика в края на ревютата е страхотна защото винаги когато искам да пазарувам нещо и за което научавам от интернет искам статистика, която показва обобщената информация на прост разбираем език.

Успех брат и ще се видим на бойното поле.
« Последна редакция: октомври 02, 2011, 01:47:05 am от METAL_MELTDOWN »
Активен

dX

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 19
  • Профил
  • petkanski.com
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #2 -: октомври 02, 2011, 12:48:38 pm »

Добро ревю. Браво! :)

Ако може само едно нещо да оправиш, че много ми вади очите.. "Аксесуари" -> "Аксесоари" :)
Активен

Меч

 • Администратор
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 8 022
  • Профил
  • AirsoftBulgaria
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #3 -: октомври 02, 2011, 16:12:11 pm »

След като искаш обратна връзка, сядам да ти пиша:

Мила Ми Венето.... ;D,
не разбрах само къде е изненадата, обявена тук в ревюто...
Отговор: Изненадата се криела в поста на Храбрия. >:(

Но по същество: РЕДАКТИРАНО СЛЕД ПОСТА НА ХРАБРИЯ
Считам за излишно да коментирам същината на твоите ревюта до момента,
тъй като те са наистина повече от страхотни. Много ми харесва работата със снимките,
тяхното качество, фон и фотошопиране.
/б.а.-мой глагол/

На първо и предимно първо място:
Ако ще правиш ревюта, ще ги категоризираш, оценяваш и представяш на по-широка аудитория - ВИНАГИ ползвай собствени кадри.
Абсолютно неприемливо изглежда твой текст с толкова много чужди снимки.
Още повече, когато на тях си сложил твоето име и реклама на магазина, в който работиш.
Още повече безумие буди факта, че ти имаш абсолютният реален достъп до пистолета
и го рекламираш като продукт на фирмата, която го продава в България, а ползваш стари, чужди снимки.
Това е нетактично и най-малкото неправомерно, да не говоря, че е подвеждащо спрямо нас, като потребители и читатели.

Добре, че поне намали натрапващата се защита на снимките с фирменото лого в средата.
Беше наистина ужасително, на фона на майсторското показване на изделието, като снимка, постановка, детайли и декорна окръжност.
Наситената и агресивна реклама, ако е постоянна, а не моментна - често води повече до негативно отношение към продукта.
Когато това се случи в няколко ревюта поред, е наистина повече от дразнещо рецепторите.

След като ползваш Википедията, като справ-център за ТТД, то да ползваш варианта й в български език не е срамно: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D1%82_%D0%9C1911
Твърде странно излиза за нас, простосмъртните прабългарски славяни да си превеждаме
и пресмятаме инчове, футове и други несофийски мерки и теглилки.

Бих се осмелил да изразя мнение, че раздел "КРАЙНА ОЦЕНКА" е едно слабо звено в анализа ти.
Оценки като Реализъм, Качество на изработка, Точност и Комфорт са наистина едни твърде персонални квалификации,
които биха довели до съвсем други изводи, при друг потребител.
Например лично аз не съм срещал оръжие  с 10 от 10 по отношение на точността: това е мечтата на всеки еърсофтър/световен оръжеен производител.
А реализъмът е доста усложнено понятие, към което се стараят повече еърсофт изделия от среден и висок клас, но надали в света има АЕГ,
което да достигне и то класацията 10 от 10.. :) Щото ако го достигне, тогава вече минаваме в друг раздел на форума - "Бойни оръжия".
Аз бих завършил ревюто с кратко, финално обобщение на плюсовете и минусите, последвано от видео-презентацията.
Тази безкрайна звездобройница на финала, също ми стои леко като далечно космическо измерение, без реален земен еквивалент.

Та това успях да ти напиша като мнение: кратко, съдържателно - от моя гледна точка.
Анализът ми няма и не трябва да има задължителна стойност за теб. Продължавай все така с ревютата.


На финал, след като така ме ядоса:
- Бъди себе си ! Бъди уникален !
- Прави нещата със сърцето си и ако те мързи и нямаш желание, просто не ги прави.
- Имаш уникалният шанс да си в софийската Мека за еърсофт оръжия....да държиш всеки ден различно
оръжие....да го преценяваш и оценяваш, като за това дори и ти плащат заплата. Никой друг няма такъв
реален шанс и подкрепа, както от страна на работодателя му, така и от наша страна.


Поздрави,
 :6:6


« Последна редакция: октомври 02, 2011, 16:40:22 pm от Me4u »
Активен
Д-р Мечков Лечителят
психиатричен гинеколог на свободна практика;
лекува всякакви форумни заболявания


Храбрия

 • Red Cell
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 479
  • Профил
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #4 -: октомври 02, 2011, 16:18:45 pm »

http://www.justpistols.co.uk/we1911.htm

Въпреки всичко, ревюто бива.

П.С. Ако не се лъжа, има модел на WE Colt, който е с оригинални маркировки.
П.С.2 При всичко от 8/10, защо крайната оценка (звездите) е 6/10?  :)
« Последна редакция: октомври 02, 2011, 17:43:21 pm от Храбрия »
Активен

SenTineL

 • Орловци
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 927
  • Профил
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #5 -: октомври 02, 2011, 20:13:19 pm »

Me4u, много ти благодаря за обратната връзка  ;) Питал съм човека от just pistols дали може да ползвам част от неговите кадри. Разбира се, че предпочитам да работя с мой собствени, но все още нямам необходимата техника за да направя снимките добре. На ревюто на беретата се вижда много ясно колко са зле снимките  :(
Малко относно начините на оценяване. Първоначално идеята беше да има просто предимства и недостатъци. В последствие реших да сложа и някой от критерийте за да може да се оцени по-пълноценно дадения пищов. В категория реализъм оценявам дали пистолета прилича на бойния вариант, а не дали се държи като него (маркировки и тн.) Относно категория точност  ;D там 10/10 няма да означава, че това е най-точното оръжие на планетата. Просто може би ще е най-точното което аз съм хващал и пробвал. Реших също така крайната оценка да не е на базата на средно аритметично от горните показатели, защото тогава например един NBB пистолет би получил много ниска оценка, а реално да е по-полезен в полеви условия от един GBB с оригинална маркировка.

Нещата ги правя с голям кеф и знам, че са далеч от най-доборото което мога да направя, но с времето всичко ще си дойде на място.

П.П Не мога да пиша на 100% правилно и никога не съм претендирал с това  :D имах 4-ка по български език в училище.

П.П Ме4u, винаги съм бил себе си и никога не съм искал да копирам който и да е  :)

Поздрави и благодаря за обратната връзка ;)
Активен

Меч

 • Администратор
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 8 022
  • Профил
  • AirsoftBulgaria
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #6 -: октомври 02, 2011, 20:39:03 pm »

SenTineL-е...кажи ми какво ти трябва и аз ще ти го осигуря,
за да вадиш качествени снимки към тези силни ревюта:
апарат ли ти трябва, повече памет, програми за обработка...сподели....

Това не е фотофорум и тук не сме на изложение, а твоите ревюта
не са магистърска защита пред конференция на ООН. Виж моите ревюта:
Правени са с цифров фотоапарат Канон 3мпкс. Не са обработвани после,
поради компютърна неграмотност на автора им. И въпреки това, потребителите
тук са доволни. Никой не е казал: Йок, Мечка...бахти неизпипаните снимки!

Отделно ти и твоят нов господар имате 12мгпкс Олимпус под всекидневна ръка,
имаш мощен комп на разположение, както и достатъчно познания по ФШ,
за да направиш интересни вложки в снимката.

Разбираш ли откъде иде сблъсъкът на цивилизациите ?!
Още един пример ще се опитам да ти дам. Поради что се абиш друже ли, да
снимаш видео-клипове. Па копирай някой клип от Ютубата и го пейстни да
го гледаме. Нали ше даде същото, нали ?!

Да, ама няма да е същото. Няма да е авторско и хората: а/ няма да ти вярват
б/ няма да ти харесат ревютата в/ ако искат ше си го гледат в тубата, а не тук.

Дали сега така ми разбра критиката, може би ?
Поздрави,
 :6:6
Активен
Д-р Мечков Лечителят
психиатричен гинеколог на свободна практика;
лекува всякакви форумни заболявания


SenTineL

 • Орловци
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 927
  • Профил
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #7 -: октомври 02, 2011, 20:48:17 pm »

 :D за снимките ни липсва къде да ги правим, а и нито апарата, нито компютъра отговарят на моя критерии за качество ( скоро и това ще се промени ;) )  :) Както каза ти "бъди уникален" аз лично не мога да си позволя пред себе си да "изпраскам" няколко снимки с кофти светлина и ниско ниво на детайлност, на лош фон (не че твойте са такива, разбира се) . Простооо така работя аз  ;D или се старая да го направя на макса от възможностите ми, или не си хабя времето да опитвам  :)

П.П "отделно ти и твоят нов господар" - Me4u, айде сега моля ти се ... да си имаме уважението.
« Последна редакция: октомври 02, 2011, 23:38:42 pm от SenTineL »
Активен

Меч

 • Администратор
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 8 022
  • Профил
  • AirsoftBulgaria
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #8 -: октомври 03, 2011, 11:08:15 am »

Хумора ти куца SenTineL, хуморааа....

Но да ти отговоря по съществото:
Това твое твърдение ме втрещи покъртително:
Цитат
за снимките ни липсва къде да ги правим
нямаш маса, плоскост, пано или студио ?
Имам познати в КЦ "Бояна", ако сакаш и статисти ше наемем...

а тука пък си противоречиш ужасително:
Цитат
се старая да го направя на макса от възможностите ми, или не си хабя времето да опитвам
ако макса на възможностите ти е да копираш нетвои снимки и да поставяш върху тях своето лого,
по-добре се не опитвай повече, до пристигане на необходимата техника.

Отново стигаме до това послание:
Цитат
Както каза ти "бъди уникален"
Надявам се сега да си ме разбрал.

Поздрави,
Активен
Д-р Мечков Лечителят
психиатричен гинеколог на свободна практика;
лекува всякакви форумни заболявания


SenTineL

 • Орловци
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 927
  • Профил
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #9 -: октомври 03, 2011, 11:17:33 am »

Ако ти имаш да копаеш един ров, но имаш само лопата и аз ти дам багер за да свършиш работата качествено дали после ще кажеш, че не си си свършил работата добре ?
Иначе, ако можеш да ни предоставиш една масичка (размер 27см на 23,4) ще съм благодарен ;)

П.С. Ако можеш да предоставиш пано, студио или техника също ще го оценим, а също така ще е много добре ако присъстваш физически на снимките за да ни даваш от безценните си съвети (това моя лош господар ме накара да го напиша и ми каза да сложа усмивки ... )  ;D ;D <--- (ето)  :P :P :P :P
« Последна редакция: октомври 03, 2011, 11:22:20 am от SenTineL »
Активен

Меч

 • Администратор
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 8 022
  • Профил
  • AirsoftBulgaria
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #10 -: октомври 03, 2011, 11:43:02 am »

Ясно, ще трябва внимателно да подходим към наранената детска психика  ;D

Нека да се опитам да ти го кажа на твоя език:
Когато кажа, че ще копая с лопата и това именно се цени от хората и се очаква от мен,
но извикам твоят багер и го изкопая по-бързо, а после кажа/наведа на мисъл, че съм го копал с ето тази лопата

няма да е истина, ще е заблуда - най-малкото като определение. Да не говорим, че е и неморално,
ако снимам после цялото копане и го представя като ревю - за това как се копае с лопата.

Предай и на твоят господар: Художествено-качествени снимки за едно такова ревю
могат да се направят и на плочките пред каторгата ти на гара Пионер.
Всичко опира до нагласата, желанието и въображението.

Поздрави,


Активен
Д-р Мечков Лечителят
психиатричен гинеколог на свободна практика;
лекува всякакви форумни заболявания


SenTineL

 • Орловци
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 927
  • Профил
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #11 -: октомври 03, 2011, 12:03:42 pm »

 ;D ;D а не така  ;D аз на края на ревюто си съм дал кредит на JustPistols за предоставените снимки. Да снимките са маркирани, но след като човека ми е дал правата над тях, мога и Мики Маус да си нарисувам от горе ;) В метафората с багера, не става дума да изкопаеш по-бързо, а по-професионално и то не за друго, а защото аз съм пич и съм ти предоставил багера си  ;D ;D ;D

П.П Ясно ми е какво имаш в предвит  ;)
Активен

asherrr

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 136
  • Профил
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #12 -: октомври 04, 2011, 17:57:48 pm »

Отново си се постарал, браво за усърдието ;)

Като гледам, обаче, колко много коментари по представянето си генерирал, реших и аз да се включа с няколко конструктивни идеи:

1. На мен лично много ми липсват данните от замерване от поне 5 последователни изстрела (усреднената стойност изобщо не дава представа за вариациите, което пък е пряко свързано с "консистентността" на попаденията);
2. Постоянното размесване на лични впечатления (субективни) и технически (обективни), прави ревюто трудно четимо. Защо не обособиш историята на реалното оръжие, техническите данни и впечатленията си в...примерно самостоятелни последователни "блокове"?
3. Елементите, които оценяваш, трябва да са количествено *измерими*, с ясни критерии за точкуване и една крайна усреднена стойност, базирана само и единствено на тях. Субективните критерии като "реализъм", "удобство" и т.н. е добре да бъдат на брой не повече от 1/5 от критериите за оценка - така няма да влияят прекалено на "измеримите" параметри;
4. Добре е да има и критерии "плътност на конструкцията": най-грубо казано, колко просташки са луфтовете (допуските) на а) Затворната рама и б) ръкохватката(гнездото) и пълнителя. Лично мен много ме нерви огромния луфт на пълнителя на повечето KJW пистолети ;)

Имаше и още нещо, но напоследък много забравям ;)
Успех в работата!
Активен
There's no place like 127.0.0.1 ...

SenTineL

 • Орловци
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 927
  • Профил
Re:WE Colt 1911A1 Ревю (GBB)
« Отговор #13 -: октомври 04, 2011, 18:19:12 pm »

asherrr, благодаря  ;)
Активен