barney2x4
Неактивен
Публикации: 505
|
 |
« -: декември 01, 2011, 15:09:42 » |
|
Въпросното пушкало ми хвана окото ( цък), но точно за този модел не мога да намеря из форума мнение/ревю.  Самото оръжие ми харесва, като нач.скорост, цена, размери, тегло ме устройва напълно, но не съм го хващал никога и не съм сигурен дали съм виждал конкретния модел някоя неделя. За сходни модели и за марката четох, че често и лесно се чупели ЦАМ-овите детайли. Интересува ме също дали след време не се получава хлабина и приклада да почва да мърда наляво надясно. И изобщо дали карабината се разтраква, хоп-ъп, групираност, ала бала. Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kreslyo
Джентльмен Удачи
Неактивен
Публикации: 1 579
|
 |
« Отговор #1 -: декември 01, 2011, 15:43:42 » |
|
'Зимай, 'зимай...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #3 -: декември 01, 2011, 15:50:42 » |
|
 Живот и здраве, сега проучвам (и се чудя дали изобщо автомат/карабина да си взема). Па вземи си М4  Ефтинко я давам, а може и още мъничко да сваля, че е и с 9 пълнителя. А тоя автомат лош, той руски. Пу руски автомат 
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
|
|
Kreslyo
Джентльмен Удачи
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: декември 01, 2011, 16:02:36 » |
|
Па вземи си М4  Ефтинко я давам, а може и още мъничко да сваля, че е и с 9 пълнителя. А тоя автомат лош, той руски. Пу руски автомат  
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
thunderchief
|
 |
« Отговор #6 -: декември 01, 2011, 16:09:50 » |
|
Ох след словоизлиянията му на руска тема, просто не се сдържах 
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьор на снегорин
|
|
|
barney2x4
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: декември 01, 2011, 16:25:12 » |
|
Разграничавайте, хора, това че човек не бърза да живее в Русия не означава, че сляпо отрича всичко руско и се кланя на всичко не-руско.  Главата си режа, че ако някой беше написал подобно нещо за САЩ никой нямаше и дума да каже. Айде, това си е мое, недоказуемо мнение. Кажете нещо за хубавия, руски автомат, който искам да си купя.
|
|
|
|
« Последна редакция: декември 01, 2011, 16:29:16 от barney2x4 »
|
Активен
|
|
|
|
Me4u
Администратор
Неактивен
Публикации: 5 490
|
 |
« Отговор #8 -: декември 01, 2011, 16:53:01 » |
|
Притежавах подобно изделие. За размерите си/дължината на цевта/ притежаваше перфектна далекобойност, сходна със стандартните СИМА оръжия. Началната скорост се доближаваше до параметрите на 125 м/с. Хлабавината на приклада беше в напълно допустимите за това норми, без клатене или лопане, оплаквания там не съм констатирал. Относно ЦАМ-а - да, имаше нещо сбъркано в серията, на която беше част и бившето мое пушкало. Фронтсетът е от ЦАМ и при изпускане или подпиране, се трошеше безвъзвратно. Аз лично моят го "подпрях" между гърба и седалката на една кола, носейки го под лилавото ми полар и така стана тя белата. Друго АКСУ се беше спраскало пак челно, но при падане на хасфалт; за още едно си спомням, че беше изпуснато върху плочки в заведение...
Моето АКСУ го спечели на бас Априка, който го даде на Сръпския Иунак, който го даде на брат си да играе с него..
Поздрави,
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
barney2x4
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: декември 01, 2011, 17:01:13 » |
|
Благодаря, Мечу. Твоята бройка е била от стара партида или? Има разлика в материала (ЦАМ/стомана) при новите бройки или поне подобрена ударо- и износоустойчивост? Иначе като цяло пушкалото много ми харесва, цената е добра за малкия ми бюджет (за който е виновна Русия!), началната скорост за толкова малко и евтино оръжие е повече от задоволителна. Колебая се какво да си взема, но ако е автомат май ще е този. Някой случайно да продава втора ръка (имам само една  )? Поздрави!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Me4u
Администратор
Неактивен
Публикации: 5 490
|
 |
« Отговор #10 -: декември 01, 2011, 17:15:04 » |
|
В смисъл - (да живее Кремъл), тъй като това беше дефект, за който се говореше често и по-други иностранний форуми (съветски, кавказки и др.) е възможно фирмата да е предприела някакви мерки по отстраняването му. Моят автомат /руски образец/ беше собственост през периода 2008-2009 година нейде.
Но като цяло, предвид габаритите му - аз лично бих го препоръчал за колекцията "Оружейная слава", както и за горски/форт пернишки еърсофт бой.
Поздрави,
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tactical Nuclear Penguin
Berget 10
Неактивен
Публикации: 74
|
 |
« Отговор #11 -: декември 01, 2011, 19:41:11 » |
|
СПАМ: Аз мразя Америка и харесвам AK47 
|
|
|
|
|
Активен
|
If I Tell You I'll Have to Kill You
|
|
|
barney2x4
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: декември 01, 2011, 19:49:43 » |
|
Ясно значи, мерси за инфото. Сега четох из чужбинските сайтове - и там в общи линии го описват като добро спрямо цената си оръжие.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kreslyo
Джентльмен Удачи
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: декември 02, 2011, 10:23:49 » |
|
Чичко ви Скрудж имаше такова пуцало дибойка. Продаде го на кака ви Валя, щото му беше много силно за второ оръжие. (ако не знаете и за тези дето знаят чичката е снайперистче  ) Валето, като всяка кака, къде ли не изтреска туй пусто хавтомат. Сега чух, че го е продала на трети човек (май на Даркъра) и пак си е здраво и стрелящо. От това по-добра рефАрАнция, здраве му кажи! 'Зимай, 'зимай...
|
|
|
|
« Последна редакция: декември 02, 2011, 17:24:23 от Kreslyo »
|
Активен
|
|
|
|
BioShocK
Планинец
Неактивен
Публикации: 33
|
 |
« Отговор #14 -: декември 02, 2011, 18:35:49 » |
|
аз притежавах същия на 7 8 игри нищо не беше правено по него замерен на последна на около 4до 6 градуса даде 121 123 124мс най много  оръжието е закупено от тайвана много е удобно просто исках малко по голямо и затова го продадох 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
barney2x4
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: декември 02, 2011, 19:16:33 » |
|
Биошок, от любопитство - на същата цена ли беше като го купи и за колко го продаде?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
barney2x4
Неактивен
|
 |
« Отговор #16 -: май 17, 2012, 16:10:29 » |
|
Изборът ми се сведе между : CM.045A [CM] и RK-01W - real wood [BOYI] Параметрите като цяло са сходни, но съществените разлики : CYMA Material: wood + metal Body material: steel accumulator stick 8,4V 1200 mAh €148.07 ДБ Material: METAL+ABS+WOOD Body material: stal (и на полски е стомана) - reinforced piston head - 7mm steel bearing - M125 spring - spring guide with bearing for smoother spring work - 9,6V 1200mAh NiMH battery €129.53 Помогите... Като цяло клоня към ДБ, заради малко по-ниската цена, по-високия волтаж на батерията (пръчки в момента нямам, тъй или иначе), приятния ъпгрейд на гиърбокса. Мога да преглътна неналичието на дървена ложа, само не знам дали да вярвам на това, че тялото е стоманено...
|
|
|
|
« Последна редакция: май 17, 2012, 16:14:03 от barney2x4 »
|
Активен
|
|
|
|
MOTORHEAD
Неактивен
Публикации: 187
|
 |
« Отговор #17 -: май 17, 2012, 16:57:58 » |
|
Взимай DB . Стоманата е като на цевната кутия на всички DB, и серийния номер е същия. На мен тази пушка не ми харесва, нещо не ми пасва и странна ми стои.Но съм продал няколко такива и до сега никой не се е оплакал .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blknight
Джентльмен Удачи
Неактивен
Публикации: 219
|
 |
« Отговор #18 -: май 17, 2012, 21:35:55 » |
|
Барни, в неделя ще нося DB- то, купено преди няма и месец, може да го видиш. С жена ми се чудихме на същата чуденка, и избрахме DB...
|
|
|
|
|
Активен
|
Мы - джентльмены, если есть удача, А нет удачи - джентльменов нет!
|
|
|
Kreslyo
Джентльмен Удачи
Неактивен
|
 |
« Отговор #19 -: Вчера в 09:42:54 » |
|
Под стомана разбирай "ламарина", но не е цам. За мен и двата пушляка са еднакви, като ДБ е по еФтин. Аз ползвам Сима защото когато го купувах просто нямаше ДБ вариант на моя модел. CYMA с 8,4V батерия стреля по абсолютно същият начин както DB с 9,6V - скорострелност, групираност (не много добра), далекобойност и там квото друго се сетиш.
Извод: 'земай ДБ
|
|
|
|
« Последна редакция: Вчера в 09:49:37 от Kreslyo »
|
Активен
|
|
|
|