Airsoft Bulgaria Forum
май 19, 2012, 05:03:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: УЖАСт за моят АК  (Прочетена 720 пъти)
sgtvideomaker

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

« -: декември 18, 2011, 11:51:25 »

Здравейте,
Имам проблем със ложата на моя АК-74м.Когато насоча пушката към земята ложата пада.Така за пръв път стана това лято.Идеи как може да се оправи
Поздрави,
Ицо
Активен

''Who Dares Wins''-Yeah,right!
jaza

Неактивен Неактивен

Публикации: 158

« Отговор #1 -: декември 20, 2011, 10:35:00 »

Ами не знам какво производство е твоя калаш,моя  е на сима но ще се опитам да ти помогна...При мен отпред на цевта има едно болтче дето държи ложите и газовата тръбичка.Сваляш имитацията на шомпол и точно където ти свършва газовата тръби4ка отдоло е болчето,възможно е то да ти е паднало!Намираш същото слагаш го и тряя всичко да е на 6
Активен
barney2x4

Неактивен Неактивен

Публикации: 505

« Отговор #2 -: декември 20, 2011, 10:50:31 »

Това ако става би трябвало да падне цялата псевдо-газоотводна тръба, заедно с ложата и т.н. При 47-ците там, където казва Джаза, има наистина винт, но и други го държа цялата група. Капачката пред ложата може би е проблема. И все пак sgtvideomaker има 74-ка, ще е добре да пусне снимки.
Активен

Сиромах-човек и на половин п**ка се радва!

Продавам оптика/дръжка за G36, пламегасител, батерия+зарядно
jaza

Неактивен Неактивен

Публикации: 158

« Отговор #3 -: декември 20, 2011, 12:15:12 »

Не знам как е при него,ама капачката пред ложата се притиска към същата пак от тоя винт ;-)Щом пада като даде цевта надоло значи тая капачка се мести,добре е да качи снимки боеца
Активен
sgtvideomaker

Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: декември 21, 2011, 22:11:49 »

Бре то и селектор суича падна (и то един калпав ак Grin) иначе освен ложата и селектора нищо му няма.Modela е CM031.
Активен

barney2x4

Неактивен Неактивен

Публикации: 505

« Отговор #5 -: декември 21, 2011, 22:44:23 »

Лостчето на селектора на всички АК-та (май) се разхлабва със времето. Трябва да има една капачка, вдигаш я с плоска отвертка, завиваш един винт и връщаш. Аз лично гледам да не го използвам излишно и рядко изобщо включвам на полуавтоматик.
За ложата - на сляпо не знам дали ще можем да ти помогнем, качи снимки. Иначе - за горната или долната част става дума? Горната би трябвало да се държи от един вал с винт отляво, който е пред мерника. Тъй като е еърсофт друга роля не играе. Отпред трябва да влиза в отвора на псевдо-газоотводната тръба. Изобщо, снимай "проблемните" части.
« Последна редакция: декември 21, 2011, 22:48:20 от barney2x4 » Активен

Сиромах-човек и на половин п**ка се радва!

Продавам оптика/дръжка за G36, пламегасител, батерия+зарядно
Markov G
Berget 10

Неактивен Неактивен

Публикации: 849

« Отговор #6 -: декември 21, 2011, 23:02:00 »

Абе навърти няколко оборота изолирбанд и ако не подейства - майстор.
Активен

Memento mori.
sgtvideomaker

Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: декември 22, 2011, 17:41:27 »

Абе навърти няколко оборота изолирбанд и ако не подейства - майстор.
Може и да стане  Grin.Снимките ще ги кача сигурно след 2,3 дена ,че пушката не е при мен
Весела празници и дано Дядо Коледа да даде хубави подаръци на всички 
Активен

sgtvideomaker

Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: декември 22, 2011, 17:45:33 »

Лостчето на селектора на всички АК-та (май) се разхлабва със времето. Трябва да има една капачка, вдигаш я с плоска отвертка, завиваш един винт и връщаш. Аз лично гледам да не го използвам излишно и рядко изобщо включвам на полуавтоматик.
За ложата - на сляпо не знам дали ще можем да ти помогнем, качи снимки. Иначе - за горната или долната част става дума? Горната би трябвало да се държи от един вал с винт отляво, който е пред мерника. Тъй като е еърсофт друга роля не играе. Отпред трябва да влиза в отвора на псевдо-газоотводната тръба. Изобщо, снимай "проблемните" части.
След 2,3 дена  Smiley
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: