Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Автор Тема: 3-4.05.2008 г. - Национална игра  (Прочетена 13423 пъти)

Stalker

 • Бергет 9
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1 270
  • Профил
Re: 3-4.05.2008 г. - Национална игра
« Отговор #100 -: май 08, 2008, 18:45:49 pm »

Продължавам да чета за недоволни и прецакани и Ви предлагам следното:

Следващия път когато някой се почуства така да реагира веднага,на място.

За първия ден ясно-липса на комуникация и информация-ок...
Мен ме е най-яд за втория ден:бяхме се  събрали,времето беше добро и можехме да се сцепим от игра.Аз викам дайте да ползваме гората при 1 и 2-ра бази-хем няма вятър хем става гората.Да си направим К д Флаг и тн.И точно да стане работата-заповед отгоре:"Има сценарий,елате долу!"И хиляди хора  тръгнаха по пътя.Ние с Марините ги гледаме и ни е ясно,че скоро няма да се играе.Илийката ми казва-дайте ни 20 мин,а аз му отговарям,че само пътя натам е 30 мин....Както и да е не можах да направя нищо повече.
Няма да забравя как Мечо ме гледа отчаяно и вика -дай да играем кепчър.За съжаление не бяхме твърди и загубихме деня.Който е доволен от похода мойе само да съжалява за играта,която пропусна. 

Хубавото беше,че ние с момчетата,които останахме за "засада" си направихме няколко бързи игри,които бяха супер.Въпреки,че играехме за първи път стана много добре.После
се разделихме на групи и тръгнахме да правим засади.Оказва се,че правилно бяхме преценили,щом имаше време да  поиграем,пък и да почакаме лошите.

Затова казвам-реагирайте докато е време,че то времето за игра минава и после само
писаници и кой на кого виновен.

Задача на всеки еърсофт играч е да спаси ИГРАТА от
грешни сценарии и подривни елементи.Нека това занапред ни води!

А Владо Пеев да си гледа работата с тая Система,че 2 пъти ме уби и имам да му връщам! :)
Активен

Black Hawk

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 48
  • Профил
Re: 3-4.05.2008 г. - Национална игра
« Отговор #101 -: май 09, 2008, 11:34:41 am »

Първата Национална Еърсофт Игра вече е в историята, драги колеги! :) (Много академично почвам, но който ме познава няма да се учуди защо!) ;D Поздрави за всички участници и организатори на събитието! 8) Специални поздрави за великолепната организация от страна на Kupona, или както си го знаем ние Signalman! :D Без негова помощ нямаше да се получи толкова добре, убеден съм лично! Като цяло видяхме кой на какво е способен. Фракция "Империя" бързо  се сплотиха, но това не може да не се каже и за нашата фракция "Петрол", която майсторски и с много воля, хъс и мъжество (включително от страна на женските представители :D) отрази няколко жестоки атаки на своя противник в играта. Извън нея, разбира се, си оставаме приятели и спортменството е на първо място за нас!
П.П. Яд ме е само, че "Империя" се прибраха тъкмо когато ставаше най-готино... ??? Това, че позаваля малко, не пречеше да се продължи играта, а дори няколко играчи от тази фракция останаха и престрелките с тях продължиха още малко - адмирации за тях! ;) Обаче да бяха останали и другите да видят как с момчетата от "Петрол" бяхме подготвили една "изродска" атака и така се бяхме надъхали, че... (...не ми се мисли... :o)
П.П.П. Поздрави от мен и отново ви благодаря за хуабавата игра!  ;D
Активен
"В бой, в бой, в бой да вървим! Еърсофта любим да възхвалим!"

anglo

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 147
  • Профил
Re: 3-4.05.2008 г. - Национална игра
« Отговор #102 -: май 09, 2008, 22:49:37 pm »

От дистанцията на времето бих искал и аз да опиша впечатленията си относно "Горска Буря" ... в телеграфен стил:

Бях в Шипченската формация на Империя. Под строй и напътствията по радио пресяхме гористата местност. Чу се рапорт за локализиране на база на Петрол на север от нас и в тръст се придвижихме на позиция за атака. Започна атака и бях отсвирен /оказа се не съвсем първи/. Слизането до мъртвилото е лесно ... минавам покрай Мечо и той "Ама нали имаме медик с пет ленти" ... може и да има, ама аз не знае ... и си продължавам надолу ... молех се да е така лесно и качването обратно като слизането. В мъртвилото ме чакаше вече компания. Скоро станахме петима и тръгнахме обратно. Определено баира си е предизвикателство за мен.

С приближаването на атакуваната база локализирах Хорнета с няколко Имперски бойци под долната сграда и се пукаха с противника зад фургона. С леки прибежки и припълзяване заех добра позиция в поляната и с няколко откоса от коляно наизлязоха двама геройски загинали Петролци. Трети Петролец със скороста на Лъчо /ама не беше Лъчо, нали е от нази/ явно избегна бибитките /по бърз от 360фпс явно е бил/ и се шмугна в храсталака над фургона. Чух по радиото че Легион и Дед Зон идват откъм горната страна в гората. Под прикритието на Хорнет и компания се придвижих до вратата на фургона и търсех още противник. Съобщих по радио до Легион че съм до фургона да не ме отстрелят при пресата. Няколко братя бойци се придвижиха отдясно на мен да осигурят тази част зад фургона. Аз минах отляво и яйде пак удари бибит в жилетката ми. Викам "Убит" и дигам каквото мога. Оня пак ме стреля = "Убит съм" с глас до Севлиево - спря. Слагам си лентата червена и отдесно излиза брат боец и вика "Френдли файер, Баце" - аз викам "Ама си е файер!" и тръгнах надолу към мъртвилото /добре че е надолу/. Базата беше завзета в този момент, ама чак като слязох долу в мъртвилото ме светнаха че всъщност с превземането на базата сме имали нов риспоун поинт ... до базата, ама ходи си Англо до на метро си ... да не надебелееш още! Айде пак с друзята пак нагоре ... един брат боец много се кефеше че баира с почивки го вземам. ;)

Дойде време едни варели да се носят надолу ... ама те били 4 ли повече, един по един на 1/2 час с времето за подготовка - требват поне 4 часа да стане извозването си смятам аз на акъл. Ама тръгнаха Смерчове и Мечо хора с варела. Пазим уж базата. Иде по радио "Взеха ни варела, опитваме се да си го върнем". Айде пак надолу да помагаме ... варела малко преди крайната точка самотен ... а няколко замаскирани зад борчета/дървото май беше "ела"/ стрелят по нази - геройски се сражаваха Петролци /поне фиксиран от мен бе от Петрол ... май/ - смели бяха, но варела си го завзехме.

Пак време за нагоре ... пак баир ... уф. В базата една кока-количка разкваси устата ... мотане пак да настане време ... май пропускам нещо ... аха, оп падна ми пълнителя на М-ката. Падна щото нещо го няма бутона. Намерих другата част в тревата под мен. Владо забеляза това самоволно разпадане и дойде и вика "Как пък можа това да се отвие?" /М-ката още е в офиса да ходи на ремонт при Владо/. И сега ... Благодаря на боеца с изолирбанда, който ми помогна. Прикрепих пълнителя и пак почна да стреля пръчката някак си. После си спомням надолу че Драгонито неуморимо се опитваше в ниското да тормози народа и аз от високо по парабола пък почнах да го меря на дълги редове. Един Шипченец се придвижи отстрани на Драгони и той дигна ръка че му стига.

В заключение:
Благодаря на организаторите за инициативата! Имаше слабости, но от тях всички се учим.

Впечатлен съм от организираността на отборите във формацията Петрол - Поздравления!

Публично се извинявам на колегата с проблемната кола че не се усетих да си разменим телефоните - семейно бях в Примата и не се оказах на линия когато е трябвало! :(

пп. добре че не пиша телеграми щото солено май ще ми излиза

« Последна редакция: май 09, 2008, 23:57:17 pm от anglo »
Активен

Duvi

 • София
 • Администратор
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 965
  • Профил
  • Duvi`s life
Re: 3-4.05.2008 г. - Национална игра
« Отговор #103 -: май 09, 2008, 22:53:47 pm »

Да беше се обадил и за буточето ... имах едно резервно в кутията с инструменти !

The_Demon

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 61
  • Профил
Re: 3-4.05.2008 г. - Национална игра
« Отговор #104 -: май 09, 2008, 23:07:14 pm »

Англо направо изкърти мивките с тоя пост , 20 минути не мога се спра да се хиля :)
Активен
Kill Them All, Let God Sort Them Out!

dzola

 • - Четящ -
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 163
  • Профил
  • LEVSKI
Re: 3-4.05.2008 г. - Национална игра
« Отговор #105 -: май 10, 2008, 09:36:26 am »

Активен
Аз съм си АЗ
http://levski.biz