Благодарение на Цецо Гоуста имах удоволствието да опитам МРЕ меню 7 или Menu 7 Brisket Entree.
Да кажем очаквах много по-лошо качество на храната. На много места хората са доста негативни спрямо точно тези храни - тъпкани с консерванти и химия. Може би са прави. Имаше няколко неща, които едва успях да преглътна, но като цяло храната не бе никак лоша.
За съжаление забравих да снимам всичките съставки, затова ще ползвам снимка от нета

Какво включваше това меню:
- основно ядене - телешко
- подгряващ елемент - на карабитна основа. Много добре топли
- бисквита
- бисквита с М&M
- сирене за мазане - Cheese spread
- бисквити тип кракер - 2 броя
- "лимонада" на прах
- какао на прах
- масло на прах
- салфетки - мокри и сухи
- лъжица
- "шоколадчета" - 2 на брой
- дъвки - две на брой
- плик за разтваряне на лимонадата
- барбекю сос
- сол
Телешкото беше доста добро. Затоплих го и реших да му добавя сиренето - голяма грешка. Сиренето е изключително солено и от там цялото ядене стана много солено. Ако изключим грешката със сиренето Телешкото беше много добро. Порцията сама по себе си е малко, но като се прибавят и бисквитите - нещата се нареждат.
Бисквитата бе солено - сладка и миришеше на памперса на новородено

имам опит с памперси и миризми. Едва я изядох. Честно казано, ако съм много гладен, то може би ще я изям, иначе няма да повторя. Като количество бисквитата е доста голяма и засищаща. Горе-долу половин земел от Била.
Бисквита с М&M - тази бисквита е с големината на по-горната, но това е единствената прилика. На вкус и мирис е много добра. Курабия с добавени бонбони М&M. Повече няма какво да се каже

Нея с удоволствие я изядох.
Сирене за мазане - както казах много солено, а аз ям солено. Следващият път ще намажа кракера с него, за да може да попие малко от соленият вкус.
Бисквити тип кракер - доста големи, колкото дланта ми. Питателни и вкусни, не мога да се оплача от тях.
Лимонада на прах - ми мирише на химия и има вкус на Нестле Нести

няма да се учудя, ако са направени от едни и същи мат'ряли. Изпих го, но не е нещо, което ми хареса много.
Какао на прах - отврат! Мирише на яка химия и не можах да го изпия цялото. Това ще го изпия, само ако умирам от глад.
Масло на прах - добавих го към телешкото. Не видях да има кой-знае каква вкусова промяна.
Шоколадчета - това си е чиста проба енергийна бомба. Два броя по 14 гр, но вътре има яко захар и царевичен сироп. Като карамел Му - мек и се лепине по зъбите

Яко сладко и яко моментална енергия.
дъвки - тука ударих на греда. Те са канелени, а аз от канела не понасям.
Сос барбекю - мноооого добър. Него си го запазих за вечеря с една хубава пържола

Впечатления на "изхода"

Разделих менюто на 2 части, за да видя как ще действа основното ядене на перисталтиката и след това бисквитите. Резултата е: Edit: След изследване на "проблема" се оказа, че не МРЕто, а това, което хапнах след това създаде газовите проблеи
Ако някой е пробвал други менюта или храни, нека сподели.