Airsoft Bulgaria Forum
май 22, 2012, 20:23:21 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: AEP, мнения  (Прочетена 971 пъти)
TheCHOSEN
Планинец

Неактивен Неактивен

Публикации: 33

« -: май 26, 2008, 11:04:38 »

Привет

замислям се за покупка на пистолет и се чудя дали електрическите (AEP) са добър избор. Някой да е пробвал и да има впечатления.
Така и така зареждам батерии, по-добре да зареждам още една и да не се занимавам с газ. Пистолета ще се ползва за близък бой, така че няма нужда да е много силен, важното да е надежден.

Като търсих из Internet попаднах  само на модели на CYMA и Tokyo Marui, други производители и от кои производител си заслужава покупката.
Спрял съм се на USP AEP или G18C AEP.
Активен
Dragony

Неактивен Неактивен

Публикации: 1 119

« Отговор #1 -: май 26, 2008, 11:17:33 »

От общуването ми със Сима Г18Ц имам само добри впечатления (и като характеристики и отвътре). Нещото е идеално за бой в сгради- доста прецизно е, добър тригър риспонс, не е прекалено мощно, има възможност за автоматична стрелба. За скърмиш е слаб пистолета, макар да има прав изстрел около 20м с  0,20 началната скорост на топчето не е много висока- около 230-250фпс. За тренировки също е много подходящ- няма разход за газ, само ръчкаш топчета и стреляш. Хопъпа работи добре, пробвах го дори с 0,28 топчета. Ако някой ден го ползвам за CQB ще е именно с такива, защото до няколко метра скоростта на топчето не е от значение, прецизността е супер и най-вече попаденията се усещат МНОГО по-добре Smiley
Пистолета няма блоубек механизъм.
Като цяло, удачен избор за някой, който иска да стреля много и евтино, не търси реализма на GBB пистолетите и не стреля на големи разстояния. Въобще, много приятна играчка Smiley
Активен
ioan

Неактивен Неактивен

Публикации: 20

« Отговор #2 -: май 26, 2008, 14:24:32 »

За този ли пищов става въпрос?

Cyma G18C
Активен
Dragony

Неактивен Неактивен

Публикации: 1 119

« Отговор #3 -: май 26, 2008, 14:41:25 »

Да, точно за него.
Забравих да спомена, че за пистолета има дълъг 100 патронен пълнител, който за разлика от МР7 не е хай кап и не се налага да се върти колелце отдолу.
Активен
TheCHOSEN
Планинец

Неактивен Неактивен

Публикации: 33

« Отговор #4 -: май 27, 2008, 09:07:28 »

Dragony благодаря за информацията.
Като чета ,точно такова нещо ми трябва и май вече реших - ще взема един  като пристигнат $$ Wink
Активен
barborok

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

« Отговор #5 -: януари 16, 2012, 14:23:33 »

CYMA пистолетите са мнооого проблемни , аз си купих един за без пари , докато го накарах да стреля минаха седмици , първо батерията се скапа, топчетата засядаха , пълнителите се преебаваха , кошмар - обаче аз приех предизвикателството , и го превърнах в много стабилен и надежден пистолет (като изключим пълнителите които имат навика да се самоизпразват при по- голям стрес когато са извън оръжието) . Пилих го лепих го , фрезовах го , запоявах го , разширявах го , разчеквах го , .... сега не дава грам засечка , има изненадваща далекобойност и групираност на стрелбата , и правя доста фрагове с него , проблема е че натиках едно 7.4липо в него сега стреля като шевна машина , изплюва 30 заряден пълнител за секунда -две и не мога да му смогна .... ако имате нещо такова на склад и ви е писнало от него , ми го пратете за 20-30 лв ще го превърна в прилично оръжие ( батерията и материалите по нея  са толкова пари)
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: