За прелюдия ще почна с това че точно такава раничка съм си търсил доста време ама не ми се е давало 200+ лева за раница с вътрешен органайзер, така че като и видях цената на тази веднага си я взех и в нея успях да си организирам целия шит, който си нося по принцип в мен, тъй като предишната раница беше просто с джоб-капак и едно голямо отделение, където постоянно трябваше да изваждам всичко докато не си намеря някоя дреболийка, която се лашка на ляво на дясно из раницата и сега съм спокоен и доволен.
След 2 месеца употреба и една игра с раницата се намериха някои нюанси от които не съм доволен:
1) На коланът 1-ва моле позиция не може да се ползва, тъй като се скосява самият колан и между лентите става по-тясно в единият край.
2) Гърбът на раницата е зимен - т.е. в жегите яко запарва при продължително носене.
3) Самите моле ленти и външните стени на раницата са доста меки, което не позволява да се носят тежки неща по молетата, но за сметка на това може да бъде компресирана лесно в шкафчета

4) Всъщност единственото разочарование - раницата видимо вобще не е промазана/водоустойчива или нещо такова. Външната и част поема вода като гъба, но интересното е че съдържанието все пак си остава сухо.
Като цяло съм доволен от раничката с изключение на тези 4 момента.
@Х как ти беше раничката на Чехия?