Airsoft Bulgaria Forum

Промоции и нови стоки/Рromotions and new products => Промоции от Sunday Tactical Airsoft Shop => Темата е започната от: Sunday Tactical Airsoft в септември 04, 2015, 12:07:22 pm

Титла: Общи поръчки от gunfire.pl и др големи магазини
Публикувано от: Sunday Tactical Airsoft в септември 04, 2015, 12:07:22 pm
Здравейте,

Във връзка с утвърдената ни практика за последните 18 месеца в организирането на общи поръчки от gunfire.pl за клиентите ни от Варна, стартираме организиране на общи поръчки за всички желаещи, без значение от кое населено място сте.

Организирането на по-големи поръчки помага доставката до България да е безплатна, независимо от цената на артикула, който поръчвате. За поръчки над 80 лв доставката до удобен за Вас офис на Еконт също е безплатна.

При пристигане на поръчките ВСИЧКИ артикули се преглеждат от нас и при констатирана нередност, или дефект се заменят на следваща поръчка, а ако няма наличност сумата се възстановява.

Гаранции поемани от нас:
- За електрически реплики 1 год, като при направена пълна профилактика и ревизия след първата година, гаранцията е валидна за още 12 месеца.

Гаранциите са валидни само и единствено, ако репликите не са отваряни или повредени от неправилна употреба!

Обикновенно пускаме поръчки на около 10-12 дни.
Дата на следваща поръчка може да видите:
- в съответния раздел на форума http://forum.airsoftbulgaria.com/index.php/board,102.0.html (http://forum.airsoftbulgaria.com/index.php/board,102.0.html)
- в съответната група във facebook https://www.facebook.com/groups/969045976480241/?fref=ts (https://www.facebook.com/groups/969045976480241/?fref=ts)

Плащането на артикулите е предварително!
След плащане от Ваша страна, желаните продукти са резервирани за Вас.
С цел по-добра комуникация и бърза доставка до Вас, желателно е още при заявка на избраните артикули да предоставяте адрес за доставка, две имена и телефонен номер (на лично съобщение, или e-mail)

Повече информация относно предлаганите продукти и начин на поръчване и доставка:

- Тел: 0878 735 559
- Лично съобщение тук
- e-mail: shop@sundaytactical.com
Поздрави!

Тони
Sunday Tactical Airsoft