Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Black Hawk

Страници: [1]
1
Първата Национална Еърсофт Игра вече е в историята, драги колеги! :) (Много академично почвам, но който ме познава няма да се учуди защо!) ;D Поздрави за всички участници и организатори на събитието! 8) Специални поздрави за великолепната организация от страна на Kupona, или както си го знаем ние Signalman! :D Без негова помощ нямаше да се получи толкова добре, убеден съм лично! Като цяло видяхме кой на какво е способен. Фракция "Империя" бързо  се сплотиха, но това не може да не се каже и за нашата фракция "Петрол", която майсторски и с много воля, хъс и мъжество (включително от страна на женските представители :D) отрази няколко жестоки атаки на своя противник в играта. Извън нея, разбира се, си оставаме приятели и спортменството е на първо място за нас!
П.П. Яд ме е само, че "Империя" се прибраха тъкмо когато ставаше най-готино... ??? Това, че позаваля малко, не пречеше да се продължи играта, а дори няколко играчи от тази фракция останаха и престрелките с тях продължиха още малко - адмирации за тях! ;) Обаче да бяха останали и другите да видят как с момчетата от "Петрол" бяхме подготвили една "изродска" атака и така се бяхме надъхали, че... (...не ми се мисли... :o)
П.П.П. Поздрави от мен и отново ви благодаря за хуабавата игра!  ;D

2
Да си терорист май е модно. И Варненци мислехме да сеем терор, защото все още имаме пропуски по екипировката - някак си по-афтентични да сме  ;) .
Narco трябва да го знаете, нали? Той също ще присъства, обаче не знам кои са другите варненци, които ще вземе със себе си. Чакаме ви с нетърпение и вас! :)

3
Късничко май си се сетил да питаш!

пп Попитай, който трябва на лични, може и да ти се уреди нещичко! Тук Човечетата са добрички!
Спокойно, работата е уредена вече от моя отбор, така че не се притеснявам! :) Мерси все пак! Да си пожелаем приятна игра и много емоции, колеги! :)))

4
Времето за записване изтече и спирам бланката ! Вече неможе да се правят резервации за хотел ... само хижа и палатки... ако някой иска да играе но не се е записал ще трябва да се оправя сам за нощувката ! добавям таблица с хората които са се записали и са превели пари !
А къде е тази таблица, ако мога да попитам? :)

5
Електрически / Re: Mod. 5522
« -: декември 06, 2007, 21:11:12 pm »
Защо сте ми изтрили мнението? :( Аз просто давах хубав съвет на човека! :) Нещо нередно ли е това?! Някой от вас без проблеми може да си продаде старото оръжие на малка цена... ;) Поздрави! ;D

6
Електрически / Re: Нови оръжия [обзорна]
« -: декември 05, 2007, 14:23:49 pm »
Новите оръжия, които предлагате са наистина добри! :) Разновидността е голяма и това е страхотно! ;) Вече ще има за всекиго по нещо! Така де - за всяка уста - лъжица! Хубаво е, че има оръжия от различни времена - имаше Томпсън от ВСВ, сега има МП40, има АК-47, има и 74-ки, има М16-ки различни варианти... Картечницата е много добра, а и в снайперово отношение не е зле работата... Все пак се надявам завбъдеще и там да се увеличат моделите! Примерно щях със сигурност да си взема тактическия снайпер на Маузер, но някой ме изпревари... Сега Драгунов гледам... Но всичко с времето си... То ако ставаше бързо... Дано Новата Година ни донесе нов късмет и Владо да ни продава нови и още по-качествени оръжия! :) ;) :D ;D 8)

7
Електрически / Re: Mod. 5522
« -: декември 05, 2007, 14:18:38 pm »
За толкова пари едва ли ще намериш точно М16 и Калашников... Не съм мн сигурен, но от 50лв нагоре започни да търсиш G36C или MP5-разновидностите. При първия модел приклада може да се сгъва странично, а при втория - напред-назад. 1 приятел за 95лв си взе от първото оръжие. Вярно, не е мн мощно, но така е по-добре, при положение, че ще го даваш на малко дете... За каква възраст става въпрос все пак? Поздрави!  ;)

8
Газови / Re: Оххх на батяяя
« -: декември 04, 2007, 13:28:21 pm »
Няма да е лошо да му знаем характеристиките, да... ;)

9
Газови / Re: Газови пушки тип "помпа"
« -: декември 04, 2007, 13:27:00 pm »
А за кутийките какво да кажа... Как ще го ползваме това оръжие... За хедшоти не ми се и мисли... Брр! ;D Потрепервам като си помисля как ще обръсна някого или ще му "оправя" бритона или визията за света... :o

10
Газови / Re: Газови пушки тип "помпа"
« -: декември 04, 2007, 13:24:22 pm »
Това 4удовище през кашон минава, няма ли да е болезнено за противника, особено в близък бой? :) ;) :D ;D 8) ::) Малко опасно ми се вижда... Това бренеке направо ще изкърти някого... :-\

11
Електрически / Re: M933 или m733
« -: декември 04, 2007, 12:47:16 pm »
И аз не мога да се оплача от М16-та ми, която си купих от него! :) Доста съм я разглобявал и си гърми перфектно! ;) Браво, Владо! Само такива хубави пушки да продаваш! :D В игра оръжието се представя добре! ;D Има само 1 малко неудобство - позасича ми от време на време като е на автоматик - от селектора е - дава ми на семи ауто от самосебеси... :( Щях да проваля цялата игра заради това веднъж... :-[

12
Електрически / Re: M933 или m733
« -: октомври 16, 2007, 13:04:07 pm »
Защо една такава релса да е толкова скъпа??? Странно ми звучи това - 30 лв, 50 лв, 100 лв... Виж, за BB  бих дал 30 лв, но за пинкатини релса... Има ги по ловните магазини, че им добри бързомерци има там - те вече са такива пари (поне за Добрич говоря де)... :) Иначе към една Г36Ц-а, която си купи 1 приятел за 100 лв втора ръка, имаше един доста добър бързомерец, който бис си сложил с огромно удоволствие на М-ката... :D ;) 8) :P

13
РПК-то е добро, даже мн добро, но бих си взел с огромно удоволствие 1 СВД, защото съм стрелял на 1 ловен излет с такова чудо и ми взе дъха! :)

14
Електрически / Re: Взех си ...
« -: септември 26, 2007, 03:40:56 am »
Аз лично имам оптика 4х32 и съм мн доволен, хем е достатъчно силна, хем не е твърде слаба, но е за предпочитане да се сложи на м4, 733, м16..., а не на снайпер - за такова "животно" трябва нещо по-солидно според мен от рода на 4-8х40 или х56... Иначе аз лично не бих я ползвал по всяко време, обичам по-агресивна и активна игра, но никога не знае човек кога ще го "домързи" и ще се скатае в някоя трънка със снайперистки убеждения и намерения съответно! :)

15
Електрически / Re: UTG или М/16 - М/4
« -: септември 24, 2007, 16:44:09 pm »
Едно малко въпросче и от мен... :) Преди няколко месеца си купих същата М16 А4 от Владо и затова се зачетох в темата. Той ще се сети кой съм - онзи пич от Добрич, който постоянно му звънеше и го разпитваше... ;) Както и да е! Искам и аз да питам за този луфт в М16-та. И аз го забелязах. Няма как да дойда до Сф за нещо толкова малко, затова ако може да ми кажете как да отстраня проблема, ще е най-добре! :) Прочетох нещо за моментно лепило... ??? Всичко хубаво и приятни игри! :)
П.С. Владо, кога точно ще получиш МР 40? :)

Страници: [1]