Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - GANGSTER

Страници: [1] 2
1
Ревю Екипировка / Re: DPM Goretex
« -: януари 20, 2015, 21:38:51 pm »
що не шипваш с Gabco!?

2
Отбори / Re: Хиените
« -: декември 03, 2014, 18:50:58 pm »
По повечето коса ли ми пролича?!
 ;D

4
На мен и Muerte ни се случи това странно явление при последната престрелка за играта

5
Хайде и от мен малко снимки:
http://duddy.snimka.bg/hobby/vipers-039-nest.836328
парола: 1234

6
Новини / Re: Честит нулев рожден ден, Алина!
« -: февруари 19, 2014, 16:04:17 pm »
Честито!!! Бъдете живи и здрави!!!

7
Че к'во и е на цената - ценна си е...
Обмислям да си взема още един и да си го слажа на каската отзад да свети червено, докато този отпред е на "дълги" със 100-те си лумПена

8
Най-после успявам да намеря време за отчет на операцията по събиране на помощи за приюта на отец Иван.
Смятано до събота преди обяд събрахме точно 700 лв. След като благодарение на другарят Муерте за приюта бяха обещани безплатно 15 куб.м дърва се върнахме към първоначалната идея да пазаруваме хранителни продукти. И така списъкът на закупеното е:
брашно - 100 кг
захар - 50 кг
олио - 30 л
ориз - 25 кг
леща 25 кг
зрял фасул - 30 кг
нещо като макарони - 30 кг
кус-кус - 30 кг
фиде - 15 кг
спагети - 14 кг
консерви със зелен грах - 41 кг
След закупуването на тези неща от парите останаха 162 лв, с които решихме да купим картофи и се отправихме към Елин Пелин, където трябваше да са по-евтини - греда - картофи там изобщо нямаше (по-скоро нямаше повече от 10 кг на целия пазар). Следователно тези 162 лв останаха налични у мен. Преценихме, че ще е по-удачно да ги добавим към други събрани средства и да отидат по предназначение. Продуктите от горния списък бяха доставени в приюта в Нови хан по обяд в събота.
Тези дни очаквам информация от колеги хиени, които организират доставка на въглища и ще ги дам на тях, за да купят по-голямо количество. За развитието на тази доставка ще пиша, когато се случи - надявам се в близките дни....
Доставката на 15-те куб.м дърва се е състояла в събота - проверено и потвърдено днес.
Ами това е за сега...
P.S. Искам още веднъж от името на всички в приюта да благодаря на хората, които взеха участие в събирането на тези средства!
Снимки на закупеното също имаме, но ще постна малко по-късно при наличието на свободно време.

 

9
Такаааа, гледам, че никой не е изявил предпочитание за някой от двата почивни дни, затова ще го направя аз.
Среща в събота 23.11. в 9.30 ч. на паркинга на METRO Цариградско шосе. Идеята ми е да се съберем там, да се преброим, да видим с какво разполагаме и оттам към мястото, което предстои да се избере за закупуването на дърва и после доставянето им в Нови хан.
Благодаря на отзовалите се дотук още веднъж и дано в събота сме още повече...
Поздрави!

10
Колкото до работната ръка в приюта и аз мисля, че би трябвало да има достатъчно. За транспорта ще опитам да измисля нещо друго, защото за разлика от храните тук вече скачаме доста нагоре и в кубатура и в маса. Чакам да ми звънне брат ми след малко с информация за дърва и пелети - за друг не се сетих в момента, а той се отоплява на твърдо гориво от няколко години.

11
Така сега, току-що говорих с отец Иван. Най-голяма нужда имат от пелети и дърва в този ред. Не че нямат нужда от храна, но вече разни хора са се отзовали и са занесли.
Това налага да се поразровим за места, от където се купуват тези горива, цени и съответно транспорт. Признавам на мен тази материя с твърдите горива ми е тъмна Индия, но ще проуча доколкото мога. Ако някой е по-вътре в нещата да казва, за да не тръгваме съвсем от нулата...
Всичко ще го мислим естествено съобразно с парите, които успеем да съберем. За транспорт аз мога да разчитам на Форд Транзит (ако не бъркам модела), товарна баничарка - събира 1 европале и нещо или 2 от по-малките 70/100, а като товароносимост мисля, че 700 кг не са проблем - ще проверя утре.
Марков, ти имаше идея за дърва, може би имаш инфо...
Отново повтарям, ако някой има желание да помогне, а не му е възможно в събота или неделя (още не е избран деня), моля да се свърже с мен 0889 711 631 или на лично - ще направя всичко необходимо да се видим през седмицата.
Засега това ми идва наум...

12
 Ще се опитам да се свържа с отец Иван днес следобяд, за да питам горе-долу какви са приоритетите...
От заявилите участие евентуално очаквам да кажат кога им е по-удобно - събота или неделя. Ако някой иска да участва, пък не може, нека ми звънне 0889 711 631 или да пише на лично, за да намерим начин да се видим преди уикенда. Няколко души вече така направиха.

13
Има го и това като опция, Хорнет, вече имам телефоните му, така че...

14
Ами няма лошо, просто мисля да решаваме към края на седмицата - нека темата поседи тук да я видят повечко хора, защото в крайна сметка какво и колко ще напазарим е функция от това колко хора ще се отзовем...
Дотогава можем да коментираме идеи всякакви. Според мен храната е с лек приоритет пред горивото, не знам лично мое мнение е това, не пречи да се обсъди.
Славов, колкото до това да питаме от какво имат нужда, хората го казаха ясно - свършват им припасите от храна. Можем да преценим кои са нещата от първа необходимост, положението явно е въпрос на оцеляване, не на угаждане за съжаление  :( .
Благодаря на отзовалите се досега, ще се координираме тук и по всички възможни други начини.

15
Аз мисля, че отработената схема е най-добра: събираме се в събота или неделя на паркинга на METRO, виждаме кой какви парички може да отдели за каузата и със събрания бюджет купуваме най-разумното от магазина и им го носим в приюта. Мисля, че мога да взема една баничарка (дано да има нужда от товарна кола...  :)).
Затова нека желаещите се отбележат тук и да видим кога ще е най-удобно за всички. Ако пък има други идеи - споделяйте...

16
Здравейте, всички!
Изтече информация по медиите, че приюта за сираци в Нови хан има спешна нужда от храни и горива (въглища, дърва).
Мисля, че бихме могли да помогнем по някакъв начин на каузата. Знам, че вече е правено дарение на храна преди 1 или 2 години, следователно има и опит в организацията. Призив към заинтересованите да се организираме чрез форума или по друг начин и да помогнем....
Благодаря предварително!

17
Отбори / Re: Хиените
« -: ноември 16, 2013, 11:04:24 am »
Добре дошъл!!!

18
Новини / Re: Ч.Р.Д Страхо
« -: октомври 03, 2013, 20:26:03 pm »
Жив и здрав, старши лешпер! Много късмет и успехи във всичко!  :10:8

19
Новини / Re: Честита дъщеря на Berkut!
« -: септември 05, 2013, 10:11:43 am »
Много радост да ви носи! Живи и здрави!

20
Не го познавам Кучето, ама щом казваш... ;)

21
Кой, бе?! Що?
Не съм смазвал никой. Разказвах само спомени от една далечна война.
Моля никой да не се чувства смазан или наранен. При описаните събития не са пострадали никакви домашни, горски или други животни, освен 8 мравки (7 мъжки и една женска - нещо странно правеха тия в гората по това време...),  коляното на Барни... пак и моето среднощно спокойствие, което ме изпълва винаги, когато съм караул.
Make Love, Not War!
 [url=http://www.freesmileys.or

22
Гледай сега, Х, ние не те видяхме по простата причина, че изобщо не гледахме, пък и да бяхме гледали смисъл никакъв - бяхме си заформили едно кръгче с поглед навътре към центъра му за по-тактическо излъчване в тъмното...
Аз лично първо те чух когато започна да стреляш по керемидите - не, ами една идея по-нагоре. Нямах време да осмисля тази ти тактика, а трябваше...  ;) В този момент, ама точно в него, аз се смъкнах на колене - не защото съм го оттренирал това, ами защото вече 30 секундното стоене прав ми дойде в повече и започнах да стрелям с  насочения предварително пистолеД. След втория или третия изстрел си отворих очите и се оказа, че всъщност те виждам на около 15 метра пред мен (за любопитните стрелям със затворени очи, защото изпитвам панически ужас от оръжия и шума, който са способни да вдигнат). Та след 2-3 изстрела направих така наречената "корекция в стрелбата", пак не щото съм го тренирал - дори не знам какво значи, ами щото под едното ми коляно се оказа, че има нещо твърдо и добре заострено. И така трепнах в подходящата посока с още 5-6 изстрела (със затворени очи естествено), когато чух добре закръгления силует да използва гласа си, викайки "ударен". А защо имах предварително насочен в тази посока пистолеД в ръката е много просто. 2 мин преди това ни предупредиха за враг в базата, поседях още 30-тина секунди, недоволствайки вътрешно, и отидох до мястото, където се намираше багажната ми система и всичкото ми оръжие, взех си пистолеДа, пъхнах го в предния джоб на панталона и пак си седнах на стола. Желязната, ръбеста гад ме уцели точно във вече добре натъртеното, нежно и интимно място (няма да изпадам в подробности) и ми се наложи да стана и да имам пистолеД в ръката, вместо удобното канче с кафе.
Ей така, след поредица от щастливи (за мен естествено) случайности се случи всичко. Нека това си остане между нас обаче и се надявам никой да не чете тая тема, защото няма да има отделение, което да ме вземе на мисия вече.
Еба си дългия пост - отивам да почивам....
P.S. Еееех, да имаше една Шилка...
...щяхме да я оставим тя да пази базата, пък ние да поспим...

23
Даааа, играта свърши и остана само болката.... Какво да се прави старост-нерадост.  ;D
Благодаря на организаторите и всички, които дойдоха и се раздадоха за общия кеф. Евала на Х и Барни за ентусиазма за нощната мисия, определено осмислиха безсънната нощ. Специални благодарности на Х, че застана точно там, накъдето сочех с пистолета по още неясни за мен причини и свърши цялата работа вместо мен - остана ми само да натисна спусъка..... няколко пъти  :10x
Определено играта се получава на тези, които го искат и си я правят. Така е било винаги и така ще си остане.
Благодаря на момчетата от 3 КВД и по-специално на отделение Чарли, по късно приело позивната Здраво 2. Не разбрах само какъв е този кредит на доверие към нашия сапьор - да седим на 1 м от него докато обезврежда минно поле с треперещи ръце.... Пристъп на безумие от наша страна, най-вероятно ефект от дюлевицата предната вечер (следващия път му носете домати на този, че ще обърка жиците).
P.S. Х, ти що носиш пълнител за пистолет без пистолет, бе?  ;D

24
Новини / Re: Честито на сем. Гаргови!
« -: юли 29, 2013, 09:02:04 am »
Поздравления и честито! Бъдете щастливи и много да се слушате и разбирате!  :9:1

25
Новини / Re: Ч.Р.Д Kreslyo
« -: юли 25, 2013, 08:57:45 am »
Хайде и от мен честито! Много успехи в живота и Airsoft-а!

Страници: [1] 2