Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Phat Kat

Страници: [1]
1
МАШАЛА! Чок гюзел сачма чифтек патардия!! Ашколсум!!!  ;D

Намазах се от кеф! Думите не стигат да се опише за това просто евала за всичко! До следващия път!

Поздрави!

Дебелата Котка

2
Спрингови / Re:L96 MB01
« -: август 12, 2011, 10:48:13 am »
Извинявай че се бавя с отговорите ама... Полша... кво да ти кажа...  ;D Доставката от поляците ми излезе около... 24-25 евро (май нещо такова беше)  други въпроси ако имаш някакви можеш да ПРОБВАШ (ако полския интернет е благосклонен към мен) да ме намериш в скайп phatkat_ :)

Поздрави :)

3
Спрингови / Re:L96 MB01
« -: август 09, 2011, 22:51:02 pm »
А! Дойде ли ми сега възможност да споделя малко опит и аз?!  ;D  

Имам въпросното пушкало от кажи речи годинка и много му се радвам. Взех си го от www.taiwangun.com. Сега при мене положението е следното: аз обичам неща дето щракат.  ;D Тоя болтов затвор е мехлем за душата ми.  ;D Движи се едно такова плавно и мазно като презареждаш и гарантирано ще се почувстваш като "чичкото от филма".  ;D По мое мнение за първа пушка която НЯМА да ползваш в игра известно време спрингъра е хубав вариант. Ако трябва да сравнявам с другото ми пушкало което е аег спрингъра ми доставя повече кеф като си стрелям просто за кеф...да има топчета по поляните.

За самата пушка...не знам какво мога да кажа което няма да го намериш по форуми, ревюта или уеб магазини стига естествено да си ровил толкова колкото мен преди да я купя. АБС тяло (доста здраво според мен) и почти всичко останало - метал. (без спусъка и буталото май... чак толкова не съм я разглабял). На всякъде гледах различна цифра за побираемостта на пълнителя...ако не се бъркам даже на кутията пишеше 32 топчета. 32 ама друг път! 23 или 24... съжалявам но просто не съм я зареждал от доста време.  :) Приклада е  гумиран и е удобен. Като цяло е удобна пушката. Британците хубаво са я измислили. :) Нещо което ми направи впечатление след първата игра - много дълга ще му се невиди! Дали щото аз съм дребен или щото просто си е дълга... Не дай боже да завиваш из някой ъгъл... като автобус! :D Ама да речем че това е щото съм дребен. Боята е гот. Тялото ми се струва че малко лъщеше ама малко. :) Що се отнася до боята по цевта и цевната кутия - муци! Няколко пъти ми се случи да я 'търна' в стената и има само една мъничка драскотинка. Мисля че що годе трудно се драска. Трите пълнителя мисля че (поне за мен) са напълно достатъчни. Не ми се случва да презареждам често ама да речем че е щото стрелям  по-внимателно. Далекобойност и точност: училищна писта + шивашки метър = долу горе 60-70 метра далекобойност с прилична точност на същото разстояние (0.28 топчета).Има си капачка на края на цевта която се отвинтва и можеш да сложиш заглушител но май иска преходник някакъв. Не съм много сигурен а и нямам намерение да слагам... кусур са ми още 15-20 санта... то ще стане копие!

В БИТКА!

Автоматичната стрелба си е автоматична стрелба. Като се покажеш да стрелнеш веднъж с спрингъра и като почнат да ти сипват онея автомати гарантирано идва един момент в който ще се питаш "Абе кой ме би в главата да си вземам спрингова пушка?". Аз обаче съм твърда глава и стисках зъби докато в един момент почнаха и другите да умират не само аз.  ;D Снайпер баш не можеш го нарече защото разликата в далекобойността на едно аег и един спрингър не е голяма. Виж ако си фен на криеницата има вероятност играта с спрингър да ти достави удоволствие. Лично аз се старая да се скрия добре с мойта униформа-невидимка (запознатите да не се смеят! ...много...  ;D ) и стрелвам веднъж дваж. Бягам много, постоянно сменям мястото, старя се да се скатавам и винаги да стрелям първи. За това мога да кажа че на мен ми доставя голямо удоволствие да играя с спрингърчето си! :)

Сега ме е яд че не мога да приложа снимков материал защото не съм в България и ще трябва да се свържа с другарите да ми направят няколко снимки и да ми ги пратят. Прибирам се в родината в края на септември така че ще измислим някакъв начин да ти я покажа ако все още не си си купил нищо. Да я подържиш, да постреляш...дето се вика око да види, ръка да пипне.А..забравих да кажа че съм от Горна Оряховица.

Ииии май това е всичко.Не се сещам за друго.. ако имаш някакви въпроси питай. :) Дано да съм бил полезен. :)

Поздрави! Phat Kat :)

4
Спрингови / Re: Моля за съвет: A&K Dragunov VS Well MB01
« -: декември 03, 2010, 17:27:47 pm »
 От кумене пропуснах да си внеса пари в картата и поръчката се отлага.Ако има някой на който да са му останали 5 стотинки по темата може да ги дава :P

 Весел ден! (весела вечер звучи тъпо.) :D

5
Спрингови / Re: Моля за съвет: A&K Dragunov VS Well MB01
« -: декември 03, 2010, 16:27:49 pm »
Благодаря на всички за мненията! :) Явно Well mb01 също е добро оръжие. Ще се покумя още малко и ще поръчам едното от двете.Сега остава само да реша дали съм достатъчно дете да си поръчам Уел-а само заради начина му на презареждане. ("виж, виж, като истинска пушка се зарежда!!") :D:D Отново благодаря на всички и се надявм скоро да се видим по бойните полета. :)

Весел ден! :)

6
Спрингови / Моля за съвет: A&K Dragunov VS Well MB01
« -: декември 03, 2010, 14:37:52 pm »
Тъй като ми предстои покупка и прекарах една безсънна нощ в мъдене кое от двете въпросни пуцала да си взема, реших да направя едно социологическо проучване.За двете пушки тука за няколко дена изчетох повече от колкото съм чел за лекции и все пак ми се ще да чуя вашите пет стотинки по темата.

От т'ва което прочетох и изгледах в тубата май излезе че СВД-то е по-далекобойно, по-точно, по-лесно за ъпгрейд, но по-неудобно/трудно за презареждане.
Та...ако някой има наблюдения, инфо и опит с well mb01, касаещи ъпгрейд и точност нека сподели.И естествено мнението ви като цяло коя пушка да си взема.

Предварително се извинявам за твърдата си глава, но...да искам спрингър  ;D

Поздрави и весел ден на всички. :)

Страници: [1]