Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Darky

Страници: [1]
1
Газови / Винтове за дръжката на KJW P226 ?
« -: април 20, 2008, 13:52:21 pm »
Понеже черната боя на моите винтове почти изцяло се смъкна за краткия период на (зло)употреба, започнах да се замислям за две неща. Първо - резервен комплект винтове от производителя, а старите примерно да ги мина с шкурка, че да придобият гъзарски никелиран вид :) Второ, комплект винтове за истинско оръжие, чиято боя предполагам не би трябвало да се отмие така зловещо.
Във връзка с това имам 2 въпроса.

1. Могат ли да се вкарат винтове KJW, откъде и на каква цена?

2. Стават ли винтовете за истински Зиг на еърсофт репликата?

2
Електрически / M4A1 vs M4A1
« -: юни 05, 2007, 17:35:18 pm »
Здравейте! От сравнително скоро реших да се занимавам по-сериозно с еърсофт и естествено, както си му е редът, трябва да избера пушкало... Дилемата, както се подразбира от заглавието на темата, е между два модела на M4 - единият е Classic Army M15A4 (http://customs.bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=35&products_id=118 - наистина брутално оръжие, преди време имах удоволствието да пострелям с него у един приятел). Другият избор е това - http://customs.bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=27&products_id=80 . По кода съдя, че е на SRC, за чиито последни модели също чувам нелоши отзиви.
Е, това е - топката е при вас :) Мерси предварително за помощта.

Страници: [1]