Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - ИЦИ

Страници: [1]
1
Електрически / Питане за DB М4A1 FULL METAL
« -: октомври 14, 2009, 22:24:30 pm »
Koлеги, първо искам да се извиня за пускането на питането ми, при положение, че има достатъчно теми, посветени на това оръжие в неговите модификации, но имам няколко неясноти, на които не можах да получа директен отговор от предходните постове, въпреки че се постарах да ги прегледам изцяло. Прочетох и редица чуждестранни тестове за М4, както и от началото на седмицата изгледах огромно количество клипове в инетрнет :).
 Моля да ме извините още веднъж за неудобството и досадата, още повече, ако на въпросите ми има отговори, които съм пропуснал!
Та първото ми питане, колкото и смешно да е то(аз съм пунктуален и понякога досадно педантичен човек), дали капачето на прозорчето за изхвърляне на гилзи на цевната кутия е функционално - т.е. при зареждането на оръжието се отваря, или е просто декоративен детайл. От видяното във флаш-видеото оставам с такова впечатление. Напълно ми е ясно, че това няма никакво практическо значение и стойност, по обективни причини, но на мен този дребен момент би ми бил приятен, като внасящ допълнителна автентичност.
Освен това, бих иска да попитам какъв тунинг е удачно да се направи при закупуване, от гледна точка на повишаване надежността на пушката(от прочетното останах с впечатление, че сама по себе  си тя е доста прилична)? Не ме интересува повишаване на скоростните показатели на проектила, а просто комфортно използване на оръжието, с намаляла вероятност за изронване на зъби от колелата и буталата, пружини и прочие. Искам да подчертая, че тунинга няма да го правя аз, а евентуално, ако ще се прави такъв, ще бъде поверен на  компетентен специалист още при закупуването, тъй като мисля, че всеки трябва да прави това, което разбира. Смятам да пазарувам от http://customs.bg.com - прочетох само хубави неща за хората там.
Отначало мислех да си купя ICS M4A1 Tactical Carbine, като едно от най-добрите копия изобщо, но в последствие реших да взема и един картечен пистолет, при което ценовият праг за всяка от покупка беше редуциран.
Принципно няма да го използвам особено интензивно - разполагам с много малко свободно време, поради което не мога да отделям подобаващото внимание на неща, които са ми приятни и интересни.
Благодаря Ви за вниманието!

Страници: [1]