Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - thunderchief

Страници: [1]
1
Електрически / Да взема да питам(М14 ЕBR)
« -: ноември 25, 2010, 22:32:54 pm »
Накратко, на някой мяркало ли му се е ей това из магазините. Предпочитам версията на KART не главорезни неща на G&G и СА, просто щото прасенцето(касичка) е слабичо.

Питам, щото ми е дошла една идейка за лекинко преструктуриране на домашния арсенал и на едното оръжие вече му набавих заместник(вижте раздела Купува-Продава след малко ако ви се ще спрингова помпа)  но сега ми се ще да сменя SR-25 с нещо по-многофункционално и не толкова снайперистко, колкото DMRско. Чудех се и за SPR, aма тая пущина някакси по ми харесва с изчанчения си дизайн.

2
Електрически / Проблем с МР-5
« -: декември 06, 2009, 18:02:56 pm »
Привет, извинявам се ако някъде вече има такава тема, но да взема да питам,

Понеже новодоставения ми МР-5 се прояви малко пацифистки и тотално отказа да стреля днес на Нови Хан, а изпращането му до Полша за ремонт за моя сметка(условието на магазина) може да се окаже не баш най-евтиното упражнение, има ли къде в България да го занеса да го погледнат срещу съответното заплащане?
Нещото спря да бачка въпреки, че батерията беше напълно заредена, бушона си беше наред а скъсани кабели не се виждат при непълното разглабяне.

Втория ми въпрос
Ако пушката ми има оптика(не бързомерец а нормален оптически мерник), но скоростта и е до 130 м/с, позволяват ли ми правилата да си стрелям на автоматична с нея?

Извинявам се ако задавам тъпи въпроси и ако има тема за въпроси моля преместете тези в нея и затрийте настоящата 

Страници: [1]