Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Бихме искали да ви предупредим, че пазаруването от сайта на "airsoft bg" е на ваш риск и отговорност. Закупуването на стоки от този сайт и магазин крие в себе си сериозна възможност за проблеми от всякакво естество. Магазините, от които нямаме подобни оплаквания, можете да откриете в банерите горе, вдясно или най-отдолу на страницата на форума. Желаем ви успех !


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Fen4eto

Страници: [1]
1
Електрически / Проблем с М4А1
« -: март 17, 2011, 09:59:02 am »
Привет! Вчера си купих М4А1, на Jing gong, ІІ ръка, от човек, които не се занимава с еърсофт, бил си я купил просто за fun, да си стреля. В последствие не я ползва 2 години и сега иска да я продаде. Офертата ми се стори добра, отидох с човек, които разбира, пробвахме я и я вземахме.
Проблемът обаче е следният: понеже я пробвахме в кола - не сложихме пълнителя да видим дали изстрелва бибитки. Когато се прибрах вкъщи, разбира се, исках да отстрелям дивана, но не ми се получи. Самите bb, не излизат през цевта, въпреки че се чува съответният звук, излиза въздух и т.н. Когато сваля пълнителя обаче, топчетата ми падат в краката, просто не влизат в цевта явно.
Може ли някой да ми даде решение на проблема или поне да ми каже къде да потърся помощ?
Благодаря предварително!
Поздрави,
Фенчето

Страници: [1]