Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - konan

Страници: [1] 2
1
Новини / Re: Ч.Р.Д. Конан
« -: ноември 16, 2013, 18:43:20 pm »
Благодарско на всички другари

2
Браво на Анимал страхотна игра и весел свински купон.

снимки.


http://konan76.snimka.bg/hobby/haskovo-12-10-2113.780577.31751234

3
Ето и снимки в които ще видите безстрашните пакистански бойци който смело отблъскваха талибани и спец части.
http://konan76.snimka.bg/hobby/novi-xan-7-10-12.705741.28662949

4
Много добра организация, браво на Хиената и неговите малки джуджета. Много тактическо надиграване и в определени участъци много екшън.

5
Новини / Re:ЕБ с нов Супер терен в София
« -: ноември 23, 2011, 22:21:48 pm »
Браво супер терен за игра какви сценарии ще се заформят само.

А между другото като съвет установете какъв е статута на това изоставено място и кой отговаря за него.

Един виц: Белите нападнали червените в една гора и ги отблъснали след това червените нападнали белите и те ги отблъснали от гората и тогава се задал следният въпрос- И накрая кой победи?

Отворът бил - Дошъл горският и ги изгонил.

Поздрави и успех ще се радвам да водим люти битки на това теренче и другаде.

6
Браво на Анимал и неговите момчета за добрата организация както на терена така и в хижата.

Битките бяха доста тежки в дадени моменти от играта трудно беше да се биеш срещу окопани талибани и морски животни на който Купона е обещал безплатни купони за дрехи на Димитровградският пазар  ;D. Добре, че Пламски измъкна пилота докато талибанчетата си четяха молитвите наведени, та Васето се чудеше дали е хуманно и по кой  да стреля но човешкото надделя в него и гръмна двама. След като завършихме най важната част от битката а именно да спасим пилота на селскостопанският самолет  ;D  аз и Илийката решихме да преминем в руска атака от там да сменим атаката със нож напред и мощно ура да унищожим талибанската сган предвождана от гадният Анимал ефенди и неговият морски братовчед Ахмед Гангстер по прякор Делфинчето но Мечо ни вразуми и рече-Ей момчета там горе на балкана хижа има и прасенце пекано ни чака червено вино се лее и вълчи мезета наредени, то това до де ко рече бай Мецан и битка загърбихме и към масите се втурнахме.

7
Ето и резюмето от играта в сайт на Хасково.

Operation Broken Wings

8
Новини / Re:Честито малко мече на Мечката
« -: септември 27, 2011, 18:49:01 pm »
Честито Мечо да ти е жива и здрава и да ви радва.

9
Големи сте Варна, Холивудските режисьори вода могат само да ви носят ;D ;D ама след тези снимки на жените-мъже и големия казан с вазелин който сте приготвели не знам дали някой ще се престраши да играе срещу вас  ;D ;D ;D

10
Очертаваше се доста динамична игра с много обрати и голям екшън. Първоначално роданците бяхме пръснати по различни стратегически точки, като не знаехме от къде тия подли назари ще нападнат, а те типично като хайка глутница тръгнали да превземат първо кпп-1 и от там базата. Наложисе след като загубихме чекпойнта Аватара да ме прати със всички налични гърци да си върнем точката и тогава стана доста интересно, в движение трябваше да се стиковам със тях и да им наложа нашият по атакуващ метод на игра, мога да ги поздравя нашите приятели от Гърция добре се представиха. Но в един момент лежейки мъртав  един гръцки медик ми даде 100 гр. узо и продължихме атаката,  бях начело и усетих как започнахме да натискаме подлите назарци даже чувах как Мечо викаше уплашено -Гого помощ, обръщам се и какво да видя атакате бе подсилена от смелите Планинци и безстрашните Хасковски момчета предвождани от смелия Анимал който вече раздаваше бира предусещайки как Мечо молеше за по бърза смърт. Някой с крива пушка успя да ме уцели и хайде обратно в мъртвилото.
Радвам се, че всички се обединихме и успяхме с общи усилия да потушим пожара браво на всички действахме много задружно.
Организацията беше на ниво, от тук нататък може само да надграждаме и да ставаме все подобри вземайки си поука от всичко случило се.
снимки и Поздрави.
http://konan76.snimka.bg/hobby/10-11-2011-panagyurishte.620056.24967227


12
Новини / Re:BBQ Special Task Airsoft Force
« -: юли 05, 2011, 20:13:30 pm »
Браво отлично сте се представили по бойно, политическата, кулинарна-барбекю-мезелък част на чужд терен кой знае другите отбори как са ви завидели и как ли са ви описали по техните форуми.

13
Браво яка реклама машини.
А- да благодаря на телевизията, че разкри софийският командир който ако елеминираме  :10:2 при следваща игра и София е наша а ония маленкия снайперист не знам кой е ама ще го разбера и  <25>/
Поздрави.

14
Еърсофт проповед


сори, вече работи! ;D

15

Ето как Пламски два часа надъхваше терорягите по радио Ватикана а в другите коли Анимал банда и Скипър команда слушаха чинно и точеха ножове :D :D :D това е една малка част от цялата проповед  ;)


http://http://www.vbox7.com/play:d7f63d39

А играта много добре организирана особенно с тези докторки, журналисти и граждани а накрая с бира и кебапчета браво Жоре.
Много екшън и велики битки особенно в сградата. Спецялни поздрави за двойния агент от НАТО и братовчед на шейх Анимал ага Гангстер който умело вляза в редиците на ужасните тероряги и даде силен отпор на свойте. ;D ;D ;D  Е накрая силите на НАТО и частните охранители предвождани от Пловдив-Бургаския гражданин Д Рипър освободиха с големи усилия заложниците въпреки, че заложниците бяха обхванати от Стокхолмския синдром и искаха оръжия за да се бият на наша страна.

Поздрави и благодарско на всички бойци.

16
За мен също беше интересна игра с много ларп. Бая ме отупаха, ама поне гладен не останах, Анимал баце все така да си зареден със хранителни боеприпаси. Благодарности и на доцентите по икономика, търговия, алъж-вериж, кражби и продажби, лъжи и заговори Мечката, Хорнет, Пламски, Скипъра и Гангстера, за проведения семинар на тема "Ето така се прави".

Браво и на Red Cell добре се представиха послучай рожденият им ден. :9:1 :9:9

17
Новини / Re: Най-после ! Пламски + 2 напред :)
« -: октомври 18, 2010, 14:33:11 pm »
Честитио Пламски, дупе да ти е яко. Банда  усещам как неделните игри ще е дундуркане на бебета май ще трябва да си припомним как беше.
Браво и на мама Люси.

18
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 18, 2010, 21:22:59 pm »
   Баце цял ден раздавам автографи та се самозабравих, ама то за леля Цацка и людите от ОХР- ротата га седним на маса ще думам та да има кво да разправям. ;D ;D ;D

19
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 18, 2010, 20:32:31 pm »
     Ако се беше появило местното племе Чешнегири, щеше да има друго заглавие по вестниците "Местно население предвождано от Ибн-Ал-Пламски взе в плен взвод ВП. ;D ;D ;D20
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 18, 2010, 12:42:31 pm »
     Ако се беше появило местното племе Чешнегири, щеше да има друго заглавие по вестниците "Местно население прадвождано от Ибн-Ал-Пламски взе в плен взвод ВП. ;D ;D ;D


21
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 18, 2010, 12:18:51 pm »

22
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 17, 2010, 22:10:08 pm »


23
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 17, 2010, 19:55:04 pm »
Терена е страшен беше ми приятно за първи път да тренирам там. :D
Вървим по вашите стъпки. ;)
Изпратели сме агенти който да се учат от вас, и след това да ни покажат как го правят професионалистите.:1:5 <28>/ :2:4.

25
Радвам се, че са харесали мои снимки и са ги побликували във вестника.

Страници: [1] 2