Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - ИЦИ

Страници: [1]
1
Електрически / Re: Питане за DB М4A1 FULL METAL
« -: октомври 19, 2009, 15:08:45 pm »
В никакъв случай няма да сме само двама! Ще участват и всичките ни мании и комплекси. :D ;)

2
Електрически / Re: Питане за DB М4A1 FULL METAL
« -: октомври 19, 2009, 13:23:45 pm »
Между другото, за да си играем що-годе пълноценно, с мой приятел решихме да си направим отбор. Визията все още не е изкристализирала напълно, поради което ще се наложат серия от извънредни промивки, но към момента името на идейния проект е "Амеби". Ще бъде нещо като идеен кръжец, където в тесен кръг, между нищенето на данъчно-осигурително-правни казуси с консумация, ще се пуска и по някой откос от седнало положение, предимно на автоматична стрелба. ;D

3
Електрически / Re: Питане за DB М4A1 FULL METAL
« -: октомври 19, 2009, 12:13:31 pm »
Колега, ще си позволя донякъде да не се съглася с Вас, поне от моя гледна точка. Аз лично гледам на заниманията за свободното време не толкова сериозно, а чисто и просто като разтоварване. Знам, че за някой такова отношение може да е едва ли не обидно, но ежедневието ни е достатъчно напрегнато и изнервящо, за да се натоварваме излишно и докато си почиваме, по какъвто и да е начин.
Естествено, всеки има лична призма, през която пречупва нещата, в което няма нищо лошо - дори напротив! И това е най-хубавото от цялата работа, защото еднаквото винаги е скучно. Хора разни - едни харесват попа, а други - попадията. Мисля, че всеки намира импониращите му хора, с които да си играе пълноценно.

4
Електрически / Re: Питане за DB М4A1 FULL METAL
« -: октомври 18, 2009, 22:36:09 pm »
MЪда... то аслъ какво съм заразпитавал, сякаш че съм изперкал окончателно, та съм решил да се снабдя с жена. Ще я взема направо, че да не ме чопли, пък каквото стане - бах му мамата и капаче. В най-лошия случай ще се върна изцяло към рибарлъка, а с пушката мога да си стрелям из офиса, когато ми стане скучно...
Мерси на всички, които не участваха в темата, защото една евентуална дискусия със сигурност би породила в мен още въпроси, с всичките им негативни последствия върху мъждукащата ми мисловна дейност!
Пожелавам Ви приятни и безаварийни занимания! :)

5
Електрически / Питане за DB М4A1 FULL METAL
« -: октомври 14, 2009, 22:24:30 pm »
Koлеги, първо искам да се извиня за пускането на питането ми, при положение, че има достатъчно теми, посветени на това оръжие в неговите модификации, но имам няколко неясноти, на които не можах да получа директен отговор от предходните постове, въпреки че се постарах да ги прегледам изцяло. Прочетох и редица чуждестранни тестове за М4, както и от началото на седмицата изгледах огромно количество клипове в инетрнет :).
 Моля да ме извините още веднъж за неудобството и досадата, още повече, ако на въпросите ми има отговори, които съм пропуснал!
Та първото ми питане, колкото и смешно да е то(аз съм пунктуален и понякога досадно педантичен човек), дали капачето на прозорчето за изхвърляне на гилзи на цевната кутия е функционално - т.е. при зареждането на оръжието се отваря, или е просто декоративен детайл. От видяното във флаш-видеото оставам с такова впечатление. Напълно ми е ясно, че това няма никакво практическо значение и стойност, по обективни причини, но на мен този дребен момент би ми бил приятен, като внасящ допълнителна автентичност.
Освен това, бих иска да попитам какъв тунинг е удачно да се направи при закупуване, от гледна точка на повишаване надежността на пушката(от прочетното останах с впечатление, че сама по себе  си тя е доста прилична)? Не ме интересува повишаване на скоростните показатели на проектила, а просто комфортно използване на оръжието, с намаляла вероятност за изронване на зъби от колелата и буталата, пружини и прочие. Искам да подчертая, че тунинга няма да го правя аз, а евентуално, ако ще се прави такъв, ще бъде поверен на  компетентен специалист още при закупуването, тъй като мисля, че всеки трябва да прави това, което разбира. Смятам да пазарувам от http://customs.bg.com - прочетох само хубави неща за хората там.
Отначало мислех да си купя ICS M4A1 Tactical Carbine, като едно от най-добрите копия изобщо, но в последствие реших да взема и един картечен пистолет, при което ценовият праг за всяка от покупка беше редуциран.
Принципно няма да го използвам особено интензивно - разполагам с много малко свободно време, поради което не мога да отделям подобаващото внимание на неща, които са ми приятни и интересни.
Благодаря Ви за вниманието!

Страници: [1]