Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - arhangel11

Страници: [1]
1
Електрически / Re: Аксесоари за JG G36C
« -: октомври 31, 2009, 11:27:06 am »
Истината е ,че се бях спрял на G36C и ми се искаше някои който има това оръжие да си каже мнението  относно него(скорост,с какви съчми работи най-добре,до колко ментра му е гарантирана точността ,има ли обция за мерник и т.н), но като се зачезах в темата и гледах стана на въпрос за някой си Ворукса и забравих да питам.Sorry  ;)

2
Благодаря ви за огромното търпение.Все още не ви познавам кои  сте ,какво работите и какво обичате,но силно се надявам да се запознаем както на бойното поле ,така и на масата,защото добрите приятели се правят както на едното ,така и на другото.  ;D ;D ;D .

ПП: Не е ли слабичко за тези пари да е само 90м./s .   :-\ :-\ :-\ .colt-та прави 110.Заслужава ли си парите   ;D .

ПП: Айде стига съм писъл в тази тема, че още малко и ще ми вземете скалпа.  ;)

3
Газови / Re: берета 92
« -: октомври 30, 2009, 12:46:19 pm »
Да ,но коя берета ще ми препоръчате и защо. ??? ??? ???

4
Газови / Re: Газов glock
« -: октомври 30, 2009, 12:43:00 pm »
Все още не разбирам толкова добре оръжията като теб,за това може да ми обясниш кой е владо  ;D ;D ;D и той ли е човекът ,които "доставя стоката".

5
Snaip аз тези коментари(повечето  :D ) съм ги чел.Този лично също,но все пак едно мнение неможе да ме убеди дали да си го взема ,дали е по-добър дали е пистолета който искам .За това помолих за малко повече информация.... Като скорост ,какви съчми използва,колко пълнителя може да изпразни с едно зареждане,колко често се смазва,почиства(то е ясно ,че ако играя по често ще се наложи след всяка игра ,но ако не е толкова активно,в което се съмнявам силно  ;D ;D ;D )...Такива неща.Благодаря предварително.

ПП: Леле как ми се иска и аз да имам една яка снимка като вашите ...целия в камофлаж и с някоя яка карабира......направо брутално  8) 8) 8) 8)

6
Газови / Re: SIG SAUER P229 (FULL METAL) TM - мнения
« -: октомври 30, 2009, 12:35:02 pm »
От каде мога да закупя REDGAS и самият пистолет отличава ли се с нещо характерно от другите оръжия....с какво е по-добър и оправдавали прякора си  и тук както и в реалните пистолети ( Мерцедеса на пистолетите .Поне така съм чувъл  ::) ::) ::) ).

7
Газови / Re: Газов glock
« -: октомври 30, 2009, 12:32:26 pm »
Благодаря .Съответно имам още въпроси(за което ще ме извините,просто искам нещо качествено и тъйкато вие сте с доста голям опит можете да ми дадете ....да го наречем пълна информация за оръжията.
Не видях никаде  да се продават в София или онлайн сайтове допълнителни пълнители за глок 17 с метален затвор.С какви патрони работи и има ли нещо особено в неговото подържане и използване.

8
Газови / Re: SIG SAUER P229 (FULL METAL) TM - мнения
« -: октомври 30, 2009, 03:41:27 am »
Р226 може ли да работи с REDGAS ?????  ??? :-\

9
Силно ми се иска да разбера малко повече за Зиг Заларите(незнам дали така се пише  :-\ ) и каква е разликата между Р226 и Р229 .

10
Газови / Re: берета 92
« -: октомври 30, 2009, 03:27:07 am »
Така и никой не дава конкретна информация за Баретите(не тия дето търчат и мелят на ред,а пистолетите  ;D ;D ;D )независимо дали е на Риис или на Маклейн (  ::) ::) ::) ).

11
Газови / Re: Газов glock
« -: октомври 30, 2009, 00:47:57 am »
Добре.Аз пък имам друг въпрос..... Щом този Глок 17 с пласмасов затвор със супер усложнено устройство не се внася вече,кои  Глок бихте ми препоръчали(но ако сте стреляли с такъв ,а не само мнение ) от тези които могат да се внесат и да се поръчат от customs.bg.com .  :-\

ПП: Дайте едно линкче ,към адреса на магазин в София да отида там да разгледам основно и да си избера арсенала,че вече едвам се удържам да не дойда с ръце да мятам съчмите  ;D ;D ;D

12
Електрически / Re: Аксесоари за JG G36C
« -: октомври 29, 2009, 00:01:46 am »
О господи тоя тип ВОрукса не съм го виждал ,не съм го чувал .....де да го знам дали въобще съществува......  ::) ::) ::)

13
Добре дошли / Re: здравейте
« -: октомври 26, 2009, 12:32:10 pm »
А тел за наемане на оръжие ,колко пари и за колко време някои може ли да ми даде  .

Страници: [1]