Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - thunderchief

Страници: [1] 2 3 ... 6
1
Е това лого с огромен надпис "Калашников" направо кърти мивки ;) Сигурен съм, че много хора биха пропуснали покупката само заради него.
Съгласен. Виж ако пишеше нещо от сорта на ВЖ 842 вместо това бих си взел трета пушка от чисто сантиментални подбуди

2
Аз мисля да кръстосвам по Родопите тогава ама ако някой иска, мога да му услужа с кофпомпата :)

3
Добре дошли / Re:Здравейте!!!
« -: март 09, 2012, 11:07:45 am »
Всъщност тактикулнеса няма нищо общо тука.
Идеята ми беше, че багажната система е в пряка зависимост от оръжието, което ще ползваш и от пълнителите му и след като го придобиеш спокойно може да си придобиеш и багажната система без да чакаш да те осени свише идеята за камуфлаж(да заформя колегата един Пропърски Мултикам и да не му мисли много - у нас работи прекрасно). Камуфлажа е важен, но и да посветиш малко не е беля(всички сме минали от там)

4
Добре дошли / Re:Здравейте!!!
« -: март 09, 2012, 10:55:26 am »
Цитат
имаш доста неща, които ще трябва да си купиш преди нея
Само едно е всъщност - оръжието.

5
Електрически / Re:G36С проблематика!
« -: февруари 24, 2012, 23:42:30 pm »
Цитат
Виж този линк
Koйто аз с думи прости обяснявах по-горе ама кой да прочете

Аз го прочетох, но просто исках да го покажа нагледно.

Извинявам се ако съм те засегнам с видеото.Никак, ама просто колегата или трябва да чете и да пробва или да си занесе джелезото на търговеца, а той за момента си е заредил батерията май. Иначе идеално е, че си пуснал клипа, таман нагледно става ясно как се прави

6
Електрически / Re:G36С проблематика!
« -: февруари 24, 2012, 15:19:46 pm »
Цитат
Виж този линк
Koйто аз с думи прости обяснявах по-горе ама кой да прочете

7
Електрически / Re:G36С проблематика!
« -: февруари 23, 2012, 10:44:05 am »
Цитат
е с болтчето отдоло на ръкохватката да се навие/развие, за да направи хубав контакт моторчето с геарите.
Всъщност най-вероватно е точно това. Проблема сме го срещали и друг път и с други оръжия(МР-5 и SR-25 в моя случай), но съвсем правилно ще направиш да си занесеш джелезото на продавача. Навремето Снайпа намаза с нещо(ако добре си спомням спомена, че било фирмена тайна) болта на дръжката на мойта МР-5ица и повече проблеми с развиването не съм имал.

Иначе когато ти изтече гаранцията в такъв случай обикновено се взема една отвертка и почваш да натягаш винта с 1/4 оборот след което пробваш дали стреля, ако не стане  - пак с 1/4 оборот и те така. Излишно е предполагам да казвам, че се прави със свален пълнител.

8
Новини / Re:Сертификация
« -: февруари 21, 2012, 11:39:37 am »
Ай честито още веднъж и НАЗДРАВЕ!

9
Новини / Re:Пак се намножих, ура!
« -: февруари 20, 2012, 14:08:52 pm »
Честито!

10
Добре дошли / Re:Здравейте :)
« -: февруари 15, 2012, 21:52:30 pm »
От ИРА нема и толкоз. Реално вече е политическа партия.

11
Електрически / Re:Cyma v/s Dboys
« -: февруари 12, 2012, 13:52:45 pm »
Дет вика Горския къртите направо. Сичкото мазилка, мивките и т.н. Особено пък и обяснението за нас шопите(Що така бе Енгър? Наред ли е всичко вкъщи?).
Пука ли пушката? Кеф на играта носи ли?
Ако отговора на двата въпроса е да, то дръжте се като големи деца и не се дърляйте идиотски. Ако ли отговора е не, то проблема надали е в цеха в който е произведена пушката.

П.с. Втора Cyma ми минава през ръцете(М14, предната беше МР5) - пушките са отлични. Идиотоустойчиви са, лесно се разглабят, дават чудесна начална скорост и далекобойност(около 50 метра с 0.25 за М14) откутийно. Други колеги пък имат сходен опит с Дибойс предполагам и никой още не е цъфнал да обижда друг на "шоп" и т.н.

12
Кач пари тъз убавиня?

13
Електрически / Re:Питане за PJ4 RIS [P&J]
« -: януари 21, 2012, 11:11:13 am »
И аз съм я загледал тази пушка от известно време. На параметри е страхотна  :o но PJ т.е A&K май не са от най-ползваните пушки  ;D
Аз пък имам тяхна SR-25 от доста време(вече трета година) и пушката си е къртач отвсякъде. И си отговаряше на параметрите и финиша си беше супер и с минимална сума за ъпгрейд стана зверски снайпер, така че колегата Топалов ич да не се колебае ми да си я взимва пушката щом му се е харесала. Даже няма да му се налага и ъпгрейд да прави

14
Новини / Re:Нов Еърсофт SMG
« -: януари 19, 2012, 16:43:16 pm »
Цитат
следващите 2 които са на път са резултат от многото работа на отличния екип на Airsoft Systems ltd.
Oсвен да ви пожелае човек да не ви напуска творческия ентусиазъм :)

15
Новини / Re:Нов Еърсофт SMG
« -: януари 19, 2012, 15:58:58 pm »
Даа и в мойта шопинг листа влезе. С нетърпение ще чакам да се появи на пазара

16
Електрически / Re:SR-25 vs. SPR
« -: януари 17, 2012, 11:29:10 am »
Яко! Каква му е далекобойността на това? Къде 120 метра?

17
Електрически / Re:SR-25 vs. SPR
« -: януари 17, 2012, 10:27:01 am »
Абе щекотлива работа е си е ъпгрейда на тая пушка. Първо с минимални смени(хопъп гума, глава на бутало и пружина) отива към 158-165 м/с(мойта) което е на границата, че и малко оттатък лимитите за АЕГ снайпера. От друга страна пък лично на мене сериозно ми се обезмисля мъкненето на тая гега ако ще тичам с нея в основната линия и ще пукам наравно с М4ките. Тая пушчица си предполага точно игра малко зад основната линия и сваляне на цели до които пушка 120-130 м/с не може да достигне. Вече като за ценители може да го играете и снайперист ама тогава пушката си иска и двунога и най и движи да е със заглушителя(с който е убийствено дълга), а си е необходимо и гили(с което в малко по-топло време парната баня ви е гарантирана).
Важен момент в ъпгрейда и за да не излезете тотално извън правилата е смяната на фабричния селектор на огъня с такъв от М4 примерно, защото фабричния позволява автоматична стрелба

18
Ревю Екипировка / Re:Ревю на Soft Shell Jacket /Helikon-tex/
« -: декември 26, 2011, 15:31:13 pm »
Кат дойдохме на тема импрегниране на софтшел, оказва се, че си имало продукт за целта. Не знам дали може да се намери из магазините на Адвенчър спорт примерно(ако не се лъжа те внасяха Никуакс у нас) ама предвид факта, че продуктите им за пране вършат прекрасна работа(поне според скромния ми 5 годишен опит на пране на мембрана носена в леко неприятна за мембраните среда) чини ми се дето и тоя най-вероятно да го бива


19
Ревю Екипировка / Re:Ревю на Soft Shell Jacket /Helikon-tex/
« -: декември 24, 2011, 12:51:54 pm »
Добро ревю наистина и съвсем навреме дойде. Таман си търся дрешка дето да става за активно ходене и пълзене по скалите (това като почне сезона някъде към края на март), след като преди време се прекарах да тръсна не особено скромна сума кинти(само с около 20 кинта по-голяма от цената на въпросния хеликонски продукт) за един продукт на Трангоуърлд, който в първия голям дъжд на който беше подложен пое всичката възможна вода и съхна таман два дни на летни температури. И това май е единия от сериозните кандидати.

Мечка това на тебе какъв размер е?

20
Добре дошли / Re:Споделено от опит...
« -: декември 08, 2011, 16:34:23 pm »
Здравейте и от мен , нов съм тук и в тази тръпка "airsoft" , ако всичко е наред ще се запознаем и на терена пролетта. :)
Та по темата , относно запотяването на очилата - водолазен трик е да се наплюнчат стъклата и да се размаже след това, под водата помага , помага и на "сушата" . Не е от най-приятните начини , но е начин - евтин и винаги под ръка! :)
Колега водолаз, средата в която описаната от тебе техника помага е много по-различна от тая в която се ползват еърсофт очилата от гледна точка на доста неща. Разбирам желанието ти да помогнеш, не знам пробвал ли си на практика на сушата, ама да ти кажа не давай такъв съвет без да си запознат със спецификите и на двете. Щото не знам дали искаш да си останеш със засъхналата слюнка върху очилата. Не е гот някакси, а няма морска вода, която да я отмие в случая.

21
Електрически / Re:АКС-74У/RK-01W мнение?
« -: декември 01, 2011, 16:09:50 pm »
Ох след словоизлиянията му на руска тема, просто не се сдържах :)

22
Електрически / Re:АКС-74У/RK-01W мнение?
« -: декември 01, 2011, 15:50:42 pm »
:) Живот и здраве, сега проучвам (и се чудя дали изобщо автомат/карабина да си взема).
Па вземи си М4 :) Ефтинко я давам, а може и още мъничко да сваля, че е и с 9 пълнителя. А тоя автомат лош, той руски. Пу руски автомат :)

23
Електрически / Re:M4A1 AGM или M4A1 DBoys
« -: ноември 28, 2011, 14:47:07 pm »
Много благодаря за съветите, не бях забелязал разликата в началната скорост (кьорав съм си, какво да се прави). Изборът ми явно ще е репликата на AGM, защото така ще си спестя парите за ъпгрейд, които ще мога да вложа в друга нужна екипировка.
Жалко, че бюджета ти не го позволява иначе една М4ка, която няма нужда от ъпгрейд(замерена на 123 м/с), заедно с 7 лоу капа, два мидкапа(налични в магазина), един хайкап(наличен след детайлен тараш на шкафа вкъщи, който ще се случи тези дни), ЛиПо и едноточково бънджи може да бъде намерена в магазина отдето си си харесал тия двете, че е и в перфектно състояние. Или пък ако споделиш с ЛС какво позволява максимално бюджета ти, може и да спазарим нещо взаимноизгодно. Ти решаваш.

A, да забравих да упомена и че пушчицата е с RAS и тактическа дръжка

24
Новини / Re:ЕБ с нов Супер терен в София
« -: ноември 23, 2011, 15:48:39 pm »
То няма и кой толкова да ни види - пътя е на 1.5км, най-близкото село (делят доста баири и гори) е на 2.5км. На 1км от мястото имаше някакви гъбари, нищо повече. Мястото няма табела "не влизай", тъй че... :) Циганите са минали почти навсякъде, от стената са къртени жици, тъй че явно няма никакъв контрол. Има хълмове, гори и отделно изкуствено засадени гъсти гори, през които прав не можеш да минеш. Укрития, канали, мазета, тунели, бункери, едно- и двуетажни сгради, бетонни площадки, всичко си има. Също и голям "паркинг". Изобщо, идеално е мястото за игри, сценарии могат да се правят всякакви, включително и CQB.
Нали се досещаш, че точно на такова забутано място изсипването на 20+ автомобила ще направи сериозно впечатление. Иначе всичко останало - перфектно!

25
Новини / Re:ЕБ с нов Супер терен в София
« -: ноември 23, 2011, 13:01:00 pm »
Да, верно че от 4 ПУ е батареята. Иначе то и други околософийски терени предполагам са си на МО, ама там се играе а сигурно и тука има някой дето варди (разбирай гледа козички в бившите гаражи на ТЗМите примерно) с който има как да се разберем

Страници: [1] 2 3 ... 6