Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Scarface

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7
101
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: ноември 17, 2008, 17:47:49 pm »
Във сайта на Бергет има инфо което казва че всички билети за NATO са продадени не платените билети до края на месеца ще бъдат пуснати за продажба през Декември на цена от 108 евра

102
Направо се върнах обратно като ги гледах тези кадри ТАМ СЪМ и до година.

103
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: ноември 07, 2008, 17:16:54 pm »
Идеален е за Швеция

104
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 31, 2008, 21:55:52 pm »
Има две възможности, да го дадеш на някой желаещ който да си го плати за което ще трябва да се информира екипа на Бергет, другият вариант просто не го плащаш и те го прехвърлят на друг служебно.

105
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 31, 2008, 21:50:42 pm »
Дуви, поне и двата билета са от 78 евро, може да го дадеш на някой желаещ. Късметлия, аз докато букна жената и те вече бяха по 98 евро. То така роди ме мамо, с късмет пък ме хвърли на смет. 

106
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 31, 2008, 21:45:20 pm »
Това списъка на всички от SECTION - 8:
Duvi
Earl
Pistolero
Stalker
Scarface
Gravedigger
Snaip
Hornet
Duvi
Arcador
summer.j
Mecho
Bulletdodger
Varon
Glamav Gogo

Светло, не го виждам но сега ще му се обадя да го проверя защо не е в списъка

107
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 31, 2008, 21:42:09 pm »
Малко инфо всички след 300 са се букнали на цена от 98 евра, а това са :
Arcador
summer.j
Mecho
Bulletdodger
Varon
Glamav Gogo
 Не мога да разбера Дуви нестига че не идва на игра а ми се е записал два пъти. Бате да не си се клонирал, след свадбата

108
ПЕТЪР ВАСИЛЕВ
НАТО

109
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 08, 2008, 15:34:40 pm »
Във форума на Бергет има информация от организаторите че при първото пускане на билети, няма да има възможност за регистрация на групов билет. Това означава че всеки един по отделно ще трябва да направи своята резервация в сайта на играта. Пак ще падне едно чакане като миналия път ;D
Трябва да се реши името на отбора под който ще се запишем, също така е хубаво този път всички да използваме еднакъв шрифт. Аз си мисля да използваме името под което се бяхме записали предният път, а именно Section - 8. Хубаво е да знаем това предварително, ако има други предложения ще Ви помоля да ги споделите.

Новия сценарий за Бергет 7 ще бъде преведен до края на седмицата, както и правила, оргатизация и други материали отнасящи се за играта.

110
Новини / Re: Гошку и Адри се ожениха !
« -: октомври 07, 2008, 21:45:31 pm »
Честито и от мен на младоженците

111
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 06, 2008, 19:51:28 pm »
Това с колата е възможно, на Бергет 6 срещнах руснаци бяха дошли с един бус, споделиха че са няма ли големи проблеми с преминаването на границите. Но скола макар и най-удобно е все пак и по-скъпо.

Колкото до Каргото, Владо ми сподели че ще разговаря с полските авио линии за подабен превоз, другото удобно на Каргото е че ще може да направим застраховка на оръжие и екипировка. Средния багаж като заминавах ме излезе на близо 30 кг. на човек имаше малък проблем на летището относно екстра багаж. Така че на мен идеята с каргото ми изглежда добра. Но това се надявам да го решим като се види кой идва и с какво иска да пътува.

112
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 03, 2008, 23:27:39 pm »
Момчета, разбирам че се вълнувате как да се прекара оръжието, но нека все пак не забравяйте че вече един път закарах ме оръжието до там и обратно. Тази година смятаме да го закараме като Карго, което ще пътува заедно с нас.
Но за Германия забравете, даже няма смисъл да го обсъждате.

113
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 03, 2008, 11:12:00 am »
Мечо, нека да качим цялото инфо за мероприатието, хората да се запознаят да видим колко човека се събираме и ще направим структурата.

114
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: октомври 03, 2008, 10:51:21 am »
Другата седмица ще кача превода на сайта за Бергет 7 заедно със сценария, отделните формации, правилата и условията за записване както и сроковете, предполагам, че повечето от вас вече са посетили сайта и се запознали. Също така искам да ви уведомя че във форума на Бергет има открита секция "България" в която може да публикувате свойте мнения и коментари също, администраторите на форума са дали разрешение в тази тема да се пише на кирилица, за всички останали теми официалния език е английски.

Извинявам се на администраторите, за информацията касаеща форума на Бергет, ако сметнат може да изтрият това инфо. Поздрави на всички който тръпнат в очакване на Бергет 7

115
Газови / Re: Airsoft RPG
« -: септември 24, 2008, 17:07:33 pm »
Снимката е направена на игра в Англия тази година, организаторите ползват военни полигони за провеждането на игрите.

116
Газови / Airsoft RPG
« -: септември 24, 2008, 16:24:21 pm »
Може ли някой да ми обясни принципа на това еърсофт РПГ


117
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: септември 23, 2008, 19:16:18 pm »
Подкрепям Сталкера, за кандидатурата на Хорнет-та, стига той самият да иска да приеме тази роля. С каквото мога да бъда полезен, ще помагам.


118
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: септември 23, 2008, 13:47:46 pm »
Предложението за участие в Бергет 7 е към всички, без да е от значение опита който има. Щом имаш желание, и финансова възможност си добре дошъл. Незнам да ли си успял да прочетеш какви пари струва това начинание, мисля че в двете теми който има отворени за Бергет има описание на разходите грубо участието на един играч излиза 700 евро. Колкото до оръжието единственото недобство че това оръжие не се признава за снайперско, но мисля че това е описано в правилата който съм привел и публикувал в сайта.

119
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: септември 22, 2008, 14:13:53 pm »
The first batch of tickets will be released on friday the 31st of October 2008. 20:00 CET

There will be a limited batch of tickets and they are all sold with a discount.

Next ticket release will be on 30th of November 2008.

За всички които се интересуват, Първото пускане на билети е петък 31 Октомври 21.00 българско време, всеки може да се регистрира, за първите билети ще има отстъпка в цената.
Ако има желаешти да сформираме отбор, има възможност за групова регистрациа, за целта всеки желаешт, може да декларира желанието си за участие в тази тема, важно е преди датата, да имаме ясна идеа, колко сме, кой командва. Има възможност, и на по-късен етап да си вземете билети. Плащането на билетите, става през първата полувина на Март. Информациа за разходите, може да намерите в тази тема.

Надявам се Еърсофт Българиа да поткрепи, идеята за създаването на отбор и ни даде възможност да се организираме използваики официалния форум на сдружението. За което им благодаря предварително.

120
Утре и аз ще мина през ОМВ, имам място в колата, така че ако трябва ще взема някой с мен.

121
Отбори / Re: Легион - Пловдив
« -: септември 18, 2008, 23:42:12 pm »
по ред на номерата

122
Електрически / Re: SYSTEMA PTW MAX
« -: август 14, 2008, 18:57:49 pm »
Едно голямо "Браво" на Владо за SYSTEMA-та която ни внесе, Светло от два дни се разкарва с пушката из лабораторията си и не ще да се разделя с нея, сигорно и за това не е драскал тука да се хвали.

HORNET - не баклава с боза а една яка почерпка при първа възможност, предложението е сериозно Светло - плаща от мен бакшиша

123
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: август 04, 2008, 10:33:29 am »
Идеята на тази тема е всеки желаещ, да може да сподели своето виждане относно едно по-голямо присъствие от Българска страна на Бергет 7. Няма значение дали хората решили да участват ще искат да направим общ представителен тим, или ще участват сами или с други отбори. Тук нестава въпрос да се делим, или правим някакви задкуслини игри, а по-скоро да дадем информация на всеки който иска да посети Бергет 7 какво да очаква и ако може да спестим време относно организацията за пътуване.
Колкото до структурата която ще изберем евентуално за Бергет 7 то това зависи единствено от нас самите, ще се радваме ако има и хора и от други градове който биха искали да вземат участие, но това дали ще играят с нас, вас или които и да е там зависи само от тях. Ако хората изявили желание сметнат че могат да имат доверие на Владо, Светло или Сталкера то това ще тяхно решение и съответно ще трябва да спазват установеният ред. Тук най-ясно си проличава дисциплината защото всеки е дал не малко пари за да участава, но това не означава че, ще играе както той си прицени след като се е съгласил да участва в тим в които ще му се наложи да изпълнява нареждания на някого. Както казва Светло, никой от участвалите в Бергет 6 може да не присъства следващата година, но пак трябва да има организация подчинена на ясни правила. В противен случей се превърщаме в башибозук, които изпълнява нареждания на някой световно неизвестен. Избора е изцяло ваш. Играта е отворена за отбори и отделни играчи, кой както прецени. Ние смятаме позволявам си да говоря и от името на останалите защото това сме обсъждали по време на престоя ни в Швеция че, е хубаво да участваме като отбор по възможност с по-голям брой участници от България. Защото това ще направи играта по интересна за самите нас.

124
По скоро километрите са 2000 в едната посока, трябва да сметните и таксите за ферибод който се дължът на пътник и на база дължина на автомобила. Тук може и да е удвойм посочената от теб сума.

125
Ако ще се пътува с кола забравете Сърбия, евентуалния маршрут е Румъния,Унгария,Полша и от там ферибот за Швеция

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7