Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Scarface

Страници: 1 ... 5 6 [7]
151
Това предложение за игра изглежда интересно и интригуващо. Но е силно лимитирано от към участници, предполагм че има причина за да е така. Четейки каква е екипировката това изглежда повече на преход в условията на бойни действия и ще е фокусирана върху тактически похвати и физическа подготовка на участниците. Предполагам че организаторите са наясно какво означава нощен преход на непознат терен в планината! От опита който имам като бивш съзтезал по ориентиране, има доста неща който трябва да бъдат съгласувани включая и с планинската спасителна служба. Маршрута трябва да е осигорен с потходяща маркировка и възможен достъп на автомобил при евентуална зполука.

Пожелавам успех на Vereni в организирането на мероприатие и с интерес ще следя темата.

152
Новини / Re: Първия еърсофт играч
« -: май 26, 2008, 16:54:56 pm »
Момчета, моля Ви предържайте се към темата а тя все още е airsoft не си спомням да сме играли със скобарки, прашки, или всевъзможни там приспособления за изтрелване, изстласкване на каквото и да е било. Все едно сега да захванем темата как за първи път някой си е направил тъпкач и изкупил от близкия магазин кибрита за да си осигори барут. Не си спомням подобни игри, или поне проблем с признаването на попадения с подобни оръжия.

Нека да си говорим за фунийки, защото това за мен е едно истенско начало на това което правим в момента. Нека не ми се обиждат хората, който споменават всички тези устройства, скобарки, прашки и др. Но при тях значението им беше друго.

Просто запазете романтика на детството което, погледнато днес просто няма как да се повтори и страшно съжалявам за децата на новото време. По всяка вероятност за тях игрите в мрежа ще са някакъв романтичен спомен.

153
Новини / Re: Първия еърсофт играч
« -: май 23, 2008, 11:12:47 am »
Направо като чета тази тема направо ми идва да се разрева, такива мили спомени нахлуват в главата ми че направо немога да си намеря място. Колко лесно се организирахме направо не е истина излизаш на улицата викаш под някоя тераса и след 5 мин. улицата е пълна с лапета готови за подвизи. Нямаше сайт в който да обявяваш игра тя просто никога не беше спирала. Всичките участници бяха доброволци нямаше декларация за участие или кандидастване, всички бяха членове от момента в който се бяха родили и проходили. Никой не мрънкаше по простата причена че сценария беше отвърден, "задните дворове" нашата улица срещу съседната.

Каква носталгия направо ще ревна като дърто магере. Ще ше ми се и сега нещата да бяха така. Спирам осъзнавайки невъзможноста на твое мое желание. но беше хубаво да си спомня за тези моменти.

154
Новини / Re: Първия еърсофт играч
« -: май 21, 2008, 00:02:32 am »
"Кисело " е права това с фунийките си е класическа еърсофт игра, така се бях специализирал в ъпгрейдите че цялата улица беше останала без антени, да не говорим че, бях обиколил всички възможни заводи от който можеше човек да си намери подходящи "цеви" - калеми, тръби и така нататък. Относно амуницйи да е жива и здрава баба ми че беше абонирана за "Жената Днес" но и колко бой съм изял това само аз си знам. Та за мен със сигурност това е голямото началото.

155
Отбори / Re: Легион - Пловдив
« -: май 07, 2008, 12:50:10 pm »
Браво на Рекона, другият път като се видим аз черпя

156
Отбори / Re: Легион - Пловдив
« -: април 15, 2008, 00:27:13 am »
Blue_Dog впечатлен съм от познанията ти за древен Рим, но бих искал да внеса малко корекция в това което си написал и най-вече в часта за разполагането на римски легиони на територията на днешна България.

Легиона за който пишеш е наистина " Legio I Italica " основател на този легион е Нерон, точната дата на основаването е 22 септември 66 ВС първоначалното сформиране и база на легиона е в периода 68-69 BC е в района днешна Франция край Лион. През 69 ВС легиона е изпратен от Нерон край днешен Свищов, за съществуването на легиона има данни до началото 5 век. Траян по това време е с баща си в Сирия, връщасе в Рим през 91 год.
Легиона е сформиран за да вземе участие в поход към Каспийско море който не се е състоял в следствие на бунтовете в Юдея, едно от изискванията към легионерите е да бъдат високи най-малко 1,83 см. Символ на легиона е бил " Глиган"

Другия легион е бил " Legio XI Claudia Pia Fidelis " основан е от Юлий Цезар през 58 ВС за кампанията му в Галия, след което е пратен по долното течение на Дунав и е бил разположен край Силистра. Командири на легиона са били Юлий Цезар, Октавиан Август, Септимиус Северус. Няма запазени данни за символа с който са се отличавали, предполага се че един от тях е "Нептун".

Предполагам че останалата информация може и сам да си намериш относно пребиваването на римски легиони на територията на България.157
Отбори / Re: Легион - Пловдив
« -: април 12, 2008, 00:05:55 am »
Blue_Dog това което чета във форума не ме прави щастлив, никой от Легион не си е позволил подобно отношение към никой член на отбор та било даже и на майтап. Всички членове на отбора са хора който са приели принципите на сдружението и правилата на поведение. Колкото до това какво правим, непознавам някой друг да пътува 120 км в едната посока всяка неделя за да участава в играта. Ако имаш още коментари може да ми ги кажеш лично още на следващата игра в неделя, мисля че повечето ме познават така че няма как да ме пропусниш.

Не съм очаквал подобно поведение от човек който се нарича ШИПЧЕНЕЦ. Било то и на майтап.

158
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: април 04, 2008, 23:37:06 pm »
Възможен маршрут за пътуване:

Заминаване: полет през Прага, с CZA - 24.06.2008 Sofaia 06:50 h . Prague 07:45 h. - Prague 08:55 h. Stockholm 10:55 h. - от Stockholm продължаваме с полет на SAS - Stockholm 14:50 h. Sundsvall 15:40

Връщане: за съжаление няма полети от Sundsvall за Stockholm, има възможност да вземем влак (стрела) Sundsvall Central 06:13 AM/29 May - Stockholm Central 09:30 AM/ 29 May врементраенето на пътуването е 3hr 17min. От там продължава ме с CZA за България - Stockholm 11:40 h. Prague 13:40 h. - Prague 19:10 h. Sofaia 22:00 h

Цени: самолетни билети на CZA в двете посоки за един човек 326,79 EUR
         самолетен билет на SAS отиване за един човек 47,50 EUR
         билет за влака на RailEurope връщане за един човек 42,00 USD


Това са сайтовете от който съм събрал информацията: CzechAirlines, https://bookings.flysas.com, www.raileurope.com - едно уточнение резервация за билетите за влака може да бъде направена 60 дни преди пътуването, изпратил съм запитване така че системата в момента който позволи да се резервира да ме информира.

Разгледай те този вариант, ако има и други предложения е хубаво да се видим всички който ще ходим и да решим какво ще изберем за пътуване.

Все още не е ясен въпроса с транспортирането на оръжието. Ако някой има информация и решение по този въпрос ще се радвам да получа информация.

Другари и Другарги това беше от мен.

За въпроси на 0885 201117

159
Мечо, това телефона ми 0885 201117, ако играта е твърдо в Казанлък можем да окажем подкрепа, поназнайваме хора в района така че ми трябват конкретни неща който ви интересуват. Ще чакам да ми звъннете, за съжаление Вторник и Сряда съм извън страната, така че ако ме търсите в тези дни може и да не ми е възможно да ви отговоря, но ще се свържа при първа възможност.

160
Момчета и Момичета ако мога да бъда полезен с нещо ще се радвам да помогна. Имате ми кординатите така че може да се свържете с мен. Ако случайно затворя телефона на някой да не ми се сърди ще му върна обаждане при първа възможност. Бизнес какво да правиш.

161
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: март 28, 2008, 21:45:53 pm »
Скъпи другари и другарки, за ваша информация отивам в Швеция ако ще и второто пришествие да дойде. Колко до Svetlo надявам че сте чували за контра агенти или така наречените двойни агенти. Та според мен Svetlo е контра, контра, контра, контра,.................................................................агент или двоен,четворен, шесторен.............................................................................................агент

162
Отбори / Re: ЛЕГИОН-ХАСКОВО
« -: февруари 26, 2008, 21:19:45 pm »
Момчета поздравления, като гледам от снимката не ви липсва желание и ентусиазъм. Ще се радвам ако може да организираме една тренировачна игра с вас. Има те ли си име или ще се присъедините към Легион? Ще се радваме ако станете част от Легион. Поздравление още веднъж за желанието да се присъедините към еърсофт идеята.

163
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: февруари 03, 2008, 15:59:03 pm »
Може да си организираме едно агънце за изпращане, и яки паржоли за посрещане

164
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: февруари 02, 2008, 21:10:54 pm »
Това с еднаквите камуфлажи и обозначителни знаци ми харесва. Колкото до екипировката ще си направя списък с нещата който имам и тези който бих искал да взема със себеси]
\


l

165
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: февруари 01, 2008, 16:17:43 pm »
Ето ви малко инфо как са разпределени към този момент участниците. Общ брой билети към момента за мероприятието 1400, резервирани 1205. Разпределение на играчите:
NATO - 514 при квота от 420 30% от участинците +106
UN    - 52 при квота от 210 15% от участниците - 158
SRP   - 163 при квота от 350 25% от участниците - 147
MERCENARIES - 435 при квота от 350 25% от участниците + 85
Smugglers,Bandits and Cilvilians - 41 при квота 70 5% от участниците - 29


166
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: февруари 01, 2008, 15:35:20 pm »
Приемаме всякаква предложена помощ, включително и финансова.

167
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: януари 31, 2008, 23:00:13 pm »
Надявам се да се представим достойно в Швеция. Към момента Легион участва с 4-ма от свойте представители, надявам се найстина да дойдат в Бергет всичките.

168
Новини / Re: Предложение за Сватба
« -: януари 29, 2008, 12:23:51 pm »
Честито, и както се казва ТАЗ ГОДИНО БУЛКА ДО ГОДИНА ЛЮЛКА.

И един съвет не си мисли че всичко ще е по старому, след като кажеш ДА и се събудиш на следващата сутрин разбираш колко много се е променил света.

169
Дайте да направим списък с желаещите да участват в играта.

170
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: януари 25, 2008, 10:45:25 am »
Аз също ще ходя в Бергет, надявам се да успея да си закупя билет в неделял Може би и жена ми ще дойде с мен но няма да участва в играта. Така че ние ще сме двама.

171
дайте повече инфо за събитието, правила сценарий, имат някаква история в организирането на подобни мероприятия. аз така или иначе съм решил да ходя тая година на подобно мероприятие. Австрия найстина е по-близо даже и става и за ходени с каравана.

172
Новини / Re: Хорнет стана татенце ;)
« -: януари 17, 2008, 16:03:11 pm »
Да ти е жив и здрав, да ви носи само радости.

173
Регионални и Международни игри / Re: Berget 6
« -: януари 17, 2008, 15:50:54 pm »
Това изглежда яко, възможно ли е да се сформира бригада и от България. ХОРНЕТ колко човека има до момента записани? Сериозно се замислям за участие.

174
Отбори / Re: Легион - Пловдив
« -: януари 12, 2008, 21:28:53 pm »
Така е!

175
Спрингови / Re: UTG
« -: септември 17, 2007, 15:05:21 pm »
Здравей те, попаднах на изказвазния в този форум на хора който се представят от името на други. Бих искал да ви се представя аз съм от Пловдив и наскоро си купих снайпер и някой други неща. Чета изказвания на хора, който търсят някаква провокация която аз не мога да разбера. Всеки има право на избор, и само времето и опита ще покаже кой е прав. За да е ясно на всички в ново сформиращия се отбор в Пловдив, няма човек с nickname Tredalx. Ще се радваме ако може да участваме във вашите игри.

Страници: 1 ... 5 6 [7]