Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Scarface

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7
76
Ако прочетеш внимателно правилата ще видиш че може да носиш насипно топчета, има определена бройка която се полага на едно оръжие.

77
Оръдието не стреля, но за сметка на къртечницата от която имам още синини по гърба от последния бой за Башир Сити.

78


The Legendary FOX FOUR, броени минути преди началото на играта.FOX COMPANY последния строй, от тук нататък остават спомените, и надеждата до година пак да се съберем.


79
Новини / Re: забрана Германия
« -: май 12, 2009, 17:51:50 pm »
+1

80
Организаторите обявиха, че билети за Бергет 7 ще бъдат продавани до края март.

81
Сега заради теб Скарфейс ще се самоубие ;)

Не, просто ще си го купя и него.

82
Всички който желаят да се пресъединят към НАТО може да си направят регистрация в сайта на Бергет, има свободни билети. Цената е 128 евро.

83
Куртев, какво стана с твоя билет?

84
Бърза справка в сайта на Бергет, НАТО - 651 билета, при квота от 600 и само 100 все още не са платени. Шанса за регистриране в НАТО е много малък. Има един билет от нашите който не е платен, ако Куртев не го е продал, разменил, или заложил, някой мераклия може да го вземе и да дойде. Правилата за прехвърляне на билет са: 1 билета трябва да е платен, от човека който го е резервирал, 2 трябва да се уведомят организаторите за прехвърлянето, 3 дължисе такса в размер на 10 евро за самото прехвърляне. Това е.

85
Аре да ме земете и мене...  ;D


Пълна информация за играта можеш да намериш на: http://www.berget-events.com/?page=events&sub=berget7&s=6
Билетите за НАТО са разпродадени, от 600 билета са платени и резервирани 651 от тях все още не са платени около 200, предполагам че тези който не са платени ще бъдат пуснати за продажба отново. Трябва да следиш сайта, за евентуална продажба.
Ако имаш въпроси, питай.

86
Име: Иво Дошев
Отбор: НАТО

P.S. С калашници взимат ли в Нато?  ;)

Няма изискване за оръжието, единствените ограничения касаят коя пушка може да е снайпер. Изключения са УЗИ и МР5 те не могат да бъдат снайпери. Другото изискване касаещо НАТО е униформата, тя трябва да е на страна членка на НАТО. И на последно място, трябва да имаш регистрация в сайта на Бергет и платен билет.

87
Електрически / Re: Питане за P90
« -: февруари 12, 2009, 15:57:19 pm »
скар - ти май още не си разбрал че еърсофтът е игра, която се играе с хора, а не с пари.

Тук нестава въпрос за пари, а за предпочинатия и избор. Прав си че еръсофт се играе с хора, това не може да се оспори.

колкото до система - еми съвсем като за начало нямат fal. Сори. 
Ето тук не те разбрах, не че много разбирам, но били обяснил за какво става въпрос?

88
Електрически / Re: Питане за P90
« -: февруари 12, 2009, 10:28:21 am »
Каска, приятелю има някакво напражение в теб и немога да разбера на какво се дължи. Ако си се почуствал засегнат от моя пост искренно съжалявам. Извинявам се на форумното брадство че измествам темата. Но ето отговор додходящ за твоя коментар.

Не те се съветвам да си мериш п_шката с мен, защото може силно да се разочароваш. Колкото до избора ми на оръжие който съм направил SYSTEMA е направен на база на факти и предпочитание. Ето малко статистика:
М4А1 - Collapsible Stock Version
M4A1 - Fixed Stock Version
M16A3 - Collapsible Stock Version
M16A3 - Fixed Stock Version

Всички са МАХ версия. За разлика от теб на мен не ми се налага да събирам пари за да си позволя SYSTEMA  и екипировка. Също така не е проблем да играя навсякъде по света не визирам само Бергет.

Така че мериси п_шката с някои друг, или просто се забавлявай с еърсофт а не търси форум за умни коментари.  Поздрави

Модеатора да ме извинява, за излизането от темата.

89
Електрически / Re: Питане за P90
« -: февруари 12, 2009, 09:58:13 am »
Мнение: SYSTEMA M4A1 или М16А3 и двете МАХ версия. Край на мнението

 ??? ??? ??? ??? ??? ???

 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) SYSTEMA винаги предизвиква, подобна реакция. Много хора я желаят малко си е позволяват.

Каска, много се връзваш мой човек, колкото до меренето на пишките не си я мери с мен. Просто си прави фън. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА модератора има прававо да изтрие поста.

Scarface последната поръчка която направих в червеният вълк(днеска пуснах втората) първата беше миналата седмица,фактурите са на обща стойност от 900$ без доставките и митническите такси  ;) ако дам още
400$ ще си взема Systema,въпроса е,че просто се отказах да си взема такова оръжие,а и разликата в момента между твойта и мойта пушка е ,че аз просто не мога да си я отворя и да си сменя конуса,разлика друга няма,всички части са ми на Systema вече,специално за теб ще ти направя клипче за да видиш точно какво слагам вътре,когато ми дойде последната пратка началото на другата седмица  ;)
Ти си се кефиш на система,еми кефи си се,лошо няма,но не си мисли,че след като си дал 2000 евро за пушка те прави нещо повече от другите,не си единствен който може да си позволи  такава пушка,не си ли се замислял,че просто другите може да не искат точно такава,въпреки да имат възможността да си я позволят????
Въпросителните ми бяха по повод поста ти в темата за P90,пича пита кое от твете оръжия да си вземе а ти си правиш неква раклама с твойта пушка,не ти виждам нещо смисъла на поста в тази тема.....
Само за инфо(щом сме тръгнали да си мерим пишките) аз бях събрал пари за система още с идването ми във Франция т.е преди 3 години(ти може и тогава да не си знаел какво е airsoft още) и тогава пак се отказах от системата,предпочетох с тези пари да си купя хубава екипировка.........

айде със здраве...

90
Електрически / Re: Питане за P90
« -: февруари 11, 2009, 17:57:29 pm »
Мнение: SYSTEMA M4A1 или М16А3 и двете МАХ версия. Край на мнението

 ??? ??? ??? ??? ??? ???

 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) SYSTEMA винаги предизвиква, подобна реакция. Много хора я желаят малко си е позволяват.

91
Електрически / Re: Питане за P90
« -: февруари 11, 2009, 14:45:05 pm »
Мнение: SYSTEMA M4A1 или М16А3 и двете МАХ версия. Край на мнението

92
Каска, не ме разбирай погрешно, не се заяждам. Съжалявам ако така е прозвучало.

93
Не претендирам да съм спец по този въпрос, просто цитирам какво пише в тяхния официален сайт относно желаещите да се запишат като наемници. По всяка вероятност набират хора от всякъде, но ги пресяват съобразно стандартите си. Незнаех че трейнига се заплаща! Това е интересно.

94
В Blackwater и някой други частни фирми плащат наистина по 600 $ на ден.


Владо е прав по не официални данни вмомнета в Ирак има около 40 000 наемника който изпълняват различни мисии. По журналистическо разследване 0,40$ цента от всеки долар който плаща федералното правителство отива за фирми който осигоряват наемници. Blackwater например не се знаеше нищо официално за тях докато техен конвой не беше нападнат от бунтовници в Ирак в следствие на което наемниците бяха избити, а телата им изгорени и овесени на мост. Но доколкото пише в сайта на Blackwater за да си част от тях, трябва да имаш минимум 7 години военна служба в американската армия и задължително условие е да си американски гражданин. Заплата е от 600$ до 1000$ на ден зависимост от мисията която изпълняват.

За който се интересува, малко разследваща журналистика

95
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: декември 04, 2008, 18:06:19 pm »
Закопуването на билет от друг участник е описано в сайта на Бергет. Това може да стане само ако участника от който искаш да си купиш билета вече го е платил, след което се уведомява организатора и се заплаща такса от 10 евро за прехвърлянето на билета. Просто и лесно, говори с хората който имат по две регистрации, например Светло, неговият билет е 98 евра, ако той се съгла си да го плати, и след това да ти го продаде. Също така Варона също се двоуми дали да идва може и снего да говориш. Съветвам те ако наистина ти се ходи, просто напиши на тези хора лично или направо им се обади по телефона и се разбери с тях. Дуви също има два билета, предполагам че му имаш телефона?

96
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: ноември 26, 2008, 17:41:58 pm »
Значи аз платих вчера, по обед и днес гледам са ме отметнали. Ти към това което плати прекрипили номера на билета

97
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: ноември 26, 2008, 16:44:34 pm »
За момента аз си мисля да пътувам 2-3 дни по рано и да остана в Стокхолм, след което да наема кола до Харносанд. 600 лева за 7 дни ще струва Volvo combi. Така ще си спестя втора нощувка в Харносанд.

98
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: ноември 26, 2008, 16:33:51 pm »
Драги ми Медуне, много си прав друже обещаното си е обещано.  <24>/

99
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: ноември 25, 2008, 14:32:19 pm »
Народе какво стана с ентусиазма, 20 човека с регистрации +/- 2. Справка със списъка на участниците в сайта на Бергет, 3 платили, + мен който плати днес. Явно световната финансова криза си казва думата ;D

100
Регионални и Международни игри / Re: БЕрГЕТ 7
« -: ноември 20, 2008, 15:25:29 pm »
Тия два отбора са доста големи, особено руския, направо ме кефят как са се организирали.

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7