Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Пламски Итали

Страници: [1] 2 3
1
Младежи, няква организация от наша страна ,че има няколко мераклии. Аз мога да уредя рейса от Гърция... ;D ;D ;D ;D ;D

2
Nikeza братче на клипа ти, е снимана за кратко една мома където и пробих бузта и не усети топчето и продължи да стреля ;D само смени храста.

Момци някой няма ли снимки от Лидъла... това ми е най-веселата част., особенно като се сетя , че отървахме о. Тасос.
Иначе за играта- Няма Такова Пуцане близо 4000 топчета опуках, като на последната позиция за осем човека ми се наложи да изстрелям 8 Мид капа. Добре , че ме уби Илията да ме спре да хвърля и пушката по някой, и камъни и квот намеря. Не за друго ама, ;D ;D ;D че ми свършиха ББтките(там беше и момата с бузата и още няколко такива съратника с ниска чувствителност) ;D Шегувам се!

 Май-бая сме викали. Щом няколко пъти ме питаха да не сме изгубили някой и да го търсим... ;D ;D ;D ;D Голям майтап...
Момци бихме се или по точно 22 български еърсофтъри стреляха по квот дойде на два крака. Аз лично толкова хора да идват на талази- на талази не бях виждал. Имах чувството ,че са стотици...... а те само към 100.
Първата опорна точка бях острието на отбранителната линия и трябваше да се опитам да ги пръсна към фланговете или да ги върна. С мен беше Васко в ляво Тигъра и таки трябваше да ни подсигури отстъплението ако се наложи.
Ами хора първото нещо което видях беше.......3ма човека които водеха...... като Орки бяха из гората на където погледнеш хора и стрелят., Незнаеш от кой да почнеш. Таки падна пръв, след това Тигъра и незнаех от къде се стреля защото се стреляше от всякъде. Аз паднах 5 ти.... и от там Операция ,,Шок и Ужас,, първо вика Илия после виках аз, после си викахме един на друг и накрая разбрахме ,че трябва да иде целия еърсофт от БГ за да можем да ги спрем ,толкова много народ бяха.  Като събореш някой играч, позицията веднага се попълваше от двама нови- ужас! С Никеза няколко пъти се опитахме да пробием
с контра атака и никакъв ефект. Голям Бой- аз съм много доволен и ще участвам отново с голям кеф. Най-вече , че разстоянието е все едно , че ще идеш до Варна и не изисква някакви специални екипировки и оборудвания.. Все едно си играем Пловдив, Хасково и Ст.Загора.
А и имаме вече документ за пушките ако е необходимо, ;) ;) ;) от консулството

3
 ;D ;D  Привет Саша. Вы большой друг, и вскоре после Пасхи
 Я пришел еще раз. Теперь изучать язык Греции, так что каждый может понять, что я говорю вслух
Было очень приятно, и я нашел новых друзей, прямо из Янины и Флорина.
 Мне очень понравилось и начал 4000 BBs.  ;D ;D ;D

На этот раз придет на машине....  ;) :D ;DНа этот раз придет на машине, нет автобусе. А потом посмотреть, сколько различных мы играем и как мы пьем в таверне.  :o :D ;)
Все было супер ... и вы всегда можете рассчитывать на нас.

 Просто скажите мне, когда это другая игра в северной Греции и ходит.


МОМЧЕТА , нека някой да разкаже и сложи снимки и от историта преди играта щото и тя е много интересна..... Замалко да не стигнем до фронта ;D ;D ;D
 ЕЕЕЕ има и една случка пред Лидъл дето беше върха на цялото пътуване ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;)

4
Скоро очаквайте коментарите....
  ;D ;D ;D Якооо ;) ;) ;)

5
До момента има записани 14 човека... търсим още 6 да напълним буса.
Подробности търсете в раздел Пловдив. Срока е края на Февруари.

6
Газови / Re: Мнение
« -: януари 12, 2011, 11:10:32 am »
Ами от опита който имам с пистолетите с СО2 ще ти кажа че почти всички издишат ако оставиш бутилката повече от няколко часа камо ли повече от 1 ден. Затова тези на грийн газ са в това отношение са по железни. Така относно свестенето след поставяне е проблем който в бъдеще може да се задълбочи и една бутилка да е изхвърляш за 2минути.
Хорнета е човека който може да те осведуми какво трябва да се подмени на дюзата на пълнителя.

7
Спрингови / Re: Моля за съвет: A&K Dragunov VS Well MB01
« -: декември 03, 2010, 16:11:14 pm »
Е да де  ;D Като отиде там ще може да пробва пушката на WELL. Аз също имам такава и с лек абгрейд, който сме правеили с Тигъра успяхме да постигнем завидна групираност и далекобойност... Абгрейда излезе под 10лв, но е патент ;D
А БАР 10 го казах като вариянт , пробван от доста хора. ;)

Мече, баце трябваше иначе да обяснявам с много думи така по простичко отиваш пробваш държиш и копуваш евентуално  ;D ;D ;)8
Спрингови / Re: Моля за съвет: A&K Dragunov VS Well MB01
« -: декември 03, 2010, 15:42:19 pm »
Здравей, на Тентява 27 в магазина на Еърсофт.Бг има наличен МБ 05 спрингов с подсилен пълен сет. Също така има и БАР 10
Поздрави

9
Електрически / Re: Да взема да питам(М14 ЕBR)
« -: ноември 26, 2010, 18:40:20 pm »
Имам е чисто нова в магазина тази която е търсеш.. ;) Цена прилична и можем да се договорим.. ;D ако искаш да се чуем на лични... Пушката има големи възможности и има хора тук които могат да ти споделят повече впечатления като поведение след ъбгрейд
 

10
Абе Скипър, кави са тези гадни империалистически пропаганди.... Тва момиче хубаво пее , ама тая гадна компания за безалкохолни напитки дето е спонсор не ме кефи ;D

Със Скарфейса ще играем тероряги ако има сценарии за предвземането на завода произвел бутилките и кутийкете от клипа в червен цвят.
 Да Живеее пролитарията- смърт на империализма.

Много яка игра и от мен- успях да се скарам да си повикам и да стрелям по хора които не съм виждал от одавна.  Най-голямия кеф беше , че всичко това съм го правил и преди на същото място -само , че по задължение и без да стреляш с ББ а само със симулиране на стрелба. За мен играта  беше супер успяхме да си испълнем мисиите с диверсионния отряд, дори и направихме някой неща повече от необходимото. ;)

А относно за вбъдеще ако се унифицират мерки за безопасност при игра в сграда давайте да мислим сериозно преди да е станало късно и да се приемат навсякъде.
Опасявам се че ще има доста противници на тези мерки... и то повече от колкото предполагате че могат да бъдат.. :)
Поздрави

11
Що се хбите  ;) на разбора преди играта ще покажем дупката на носа ми с не абгрейдвано оръжие и всеки да си направи сам извода.

Аз притръпнах вече и не ми прави впечатление и жена ми свикна с блега. Лошо че Док от нашите няма да го има да разкаже колко време се лекува подобна рана в областа на лицето и колко е опасна , като последствия. Той има опит с моята дупка от МП5 на СИМА. Незнам дали знаете но топчето от еърсофт пушка не се засича на скенер и е достатъчно мръсно да направи хубава инфекция като при мен.

Поздрави.

12
ЕТА  се присъедени към съюза ТАНГА в подкрепа на Ирландските си братя.
Готови да изпият литри Сангрия с Хамом.
В момента се провеждат тайни срещи между командването на ЕТА и ИРА. Има твърдения че операццията се финансира от организации търгуващи с менте бензин и блатен газ.

ETA


Терорестичния съюз набира все по голяма сила. МОСАД и МИ-6 изтеглят агенти от съображение за сигурноста им. НАТО Трепери - Сменени са няколко генерали на ключови позиции. Директора на ЦРУ е подал оставката си.
АБХАЗКИ БУНТОВНИЦИ са превели тлъста сума да вземат участие в план ТАНГА.

Сблъсака предстой..... ;)

Поздрави от ЕЙТИЯ от Пловдив

13
Внимавайте, че се уволних с награда за Доблесна служба пред Народ и Родина от същото поделение в , което ще се играе. Също така съм и отличник в бойната подготовка ;D ;D ;D
от под 26400 ;D ;D ;D
Искам да щормувам противотанковия дивизион.... е какви спомени имам ;) 1,5 години подготвях терена за Неделната игра.... Никога не съм предполагам , че ще се върна формен и ще нося пушка на това място след , като хвърлих камък на 4 Юли 1997г.

14
Новини / Re: Най-после ! Пламски + 2 напред :)
« -: октомври 19, 2010, 11:10:09 am »
ЕЕЕЕ Благодаря на всички за подкрепата. Бебетата са екстра и най-хубавото е ,че засега приличат на Люси малко повече от колкото на мен и си личи по носовете. ;D  Дано после не им пораснат изведнъж ;D

Бебетата се родиха планирано и планирано ме крепи Таки да не препадна от вълнение и страх пред родилното. ;) Момата е с 1 минута по голяма от момъка и е със 100грама по лека. Големи топарлаци са. :D
Голяма част от Вас знаят колко чакани са тези бебета и радоста е голяма ,за което Благодаря отново на всички.
 Люси вчера в 17 часа обяви имената и те са смесица от имена на много хора. Това , което имаме като послание , защото не са кращавани на никой конкретно е ....
Нека всеки ,който открие някаква близост с неговото име да смята ,че бебето е кръстено на него,,, ;)

имената са СВЕТОСЛАВ и АННА-МАРГАРИТА

15
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 20, 2010, 12:25:22 pm »
 ;D ;D ;D  Аз ще кажа..... Първо беше много интересно като се появхме с пушките защото служителите на МВР сметнаха , че ние сме от НСО и ще охраняваме периметъра... ;D

После външната охранителна фирма дойде да ни пита къде да отцепят района...  ние имахме договорка с организаторите , а те бяха оповестили единствено хората от МО да ни окажат съдействие. След, като направихме рубежа и се разбра че не сме от НСО доидоха истинските гардове и оттам дойде смеха.  Започна едно мерене кой колко карти ще изкара.
Мойте козове паднаха първи ;D ;D ;D  Там излезна лафа мойте пики бият твойте пики. И започна демонстрацията с еърсофт оръжия. Това беше за мен най-тежката еърсофт игра защото много ядене отнесох този ден.  Павката се погрижи за запълването на масите.

Това в кръга на шегата, но найстина всички бяха доста впечатлени от възможностите на еърсофт оръжието, което се докосна до ръцете на  дестки хора които работят на жълтите павета или на други интересни места.

Но наистина на маса звучи историята по интересна. ;D

16
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 18, 2010, 16:07:34 pm »
Между другото това е първото медейно отразено учение, но не и първото в което Отбора е спомогнал за тренировка. Имаме още няколко включително и демонстрация не само с ВП. В скромната ни автобиография влизат няколко сериозни представления. ;D ;D ;D
Все още помня реакцията на едни момчета и момиче , които ходят със слушалки и сака в жегата и карат коли с двуцветни лампи под решетките.

Конан може да разкаже за тази игра на 40те извора ;D ;D ;D

17
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 18, 2010, 12:50:43 pm »
Марков, този въпрос е конфеденцилен ;D ;D ;D.  нали прочете по горе сбираме дружина за отпор на специалисти. Лично ще те поканя или се чувствай поканен на следващото мероприятие.
Предполагам всички знаете... Това което  правим го правим за развитието на спорта. Ние  НЕ  сме профисионалисти и  НЕ се приемаме за такива, това което искаме  е да се забавляваме играейки еърсофт. Да когато трябва реализъм се обръщаме към когото трябва и то с НЕ комерсиални намерения. Всичко е просто и се радваме че хората ни подкрепят в идеята еърсофт.
Тук е момента да благодаря на хората които ни подкрепиха в това начинание.

18
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 18, 2010, 12:25:58 pm »
Павка, събираме башибузук за тренировки на различни спец служби.  Сборен отбор от ЕБ срещу СОБТ например.

19
Новини / Re: Вижте какво правим в Пловдив.
« -: септември 18, 2010, 12:11:22 pm »
Мече , инфомираните живеят по добре! Разузнаването подаде грешна информация за медията. Ако ще си по спокоен аз също гледах БТВ , явно им се е видял незначителен репортажа. Иначе до тук 5 печатни издания също са го отразили. 
 Мисля че ВП наистина трябва да платят наем за терена ;D ;D ;D Най-хубавото е че ползваха наистина нашето място. Селото на туземците е мястото на големия екшън.

НАЙ-Големия кеф е ,че доста хора ще си познаят пушките в репортажа. Надявам се съвместните учения да продължат и за напред.

20
Новини / Отбор "Легион" на три години!
« -: септември 17, 2010, 09:45:21 am »
 :9:0 Уважаеми еърсофтъри, отбор "Легион" на 19 септември празнува три години от създаването си!  :9:1 Признаваме - минаха бързо! За тези три години успяхме да се утвърдим в еърсофт средите и, смея да твърдя, да си извоюваме добро име! От името на целия отбор приканвам всички, които по един или друг начин споделят радостта ни да празнуват заедно с нас в която кръчма намерят за добре и да не се притесняват, че следващия ден е понеделник, тъй като сме го обявили за неприсъствен!
Ще използвам възможността да благодаря от името на отбора и на всички, които по един или друг начин са ни помагали и продължават да ни помагат, както и на всички които са ни оказали честта да играят заедно с нас!  :10:10
Пожелаваме си още много години по бойните полета! Наздраве!

21
Новини / Re: Мечу... да се пазиш!
« -: август 04, 2010, 13:06:43 pm »
Ами проблема е  заради това, че мечка стъвница напада кошари няколко пъти и заради популацията не разрешават да се отстреля. В същото време поминъка на хората е гъбарство и животновъдство и еко защитниците им дадоха тези спреове та като ходят за гъби и ги нападне мечка да я напръскат със спрей против молци ;D.
  Според мен познавайки местното население и ловци Мечката сигурно отдавна лежи над някоя камина.

22
Електрически / Re: Ревю на GFC P-90
« -: юни 17, 2010, 13:27:06 pm »
Пушката е доста добра ;) Вчера имах удоволствието да е дам на човек от 68ма за късо оръжие. Стреля колкото МП5 Нави от същия производител.
Относно луфта при мерните прибори на тази при мен не съм забелязал такива неща иначе останалото е абсолютно точно и едентично с описаното.
Аз давам добра оценка на пушката и очаквам да видя как се държи в игра най-вече заради малкия пълнител и групираноста. Има доста плътрен звук спрямо другите АЕГта в офиса в Пловдив.
Друг голям плюс, който бих изтъкнал е мястото за батерията. Независимо от компактноста на пушката има възможност да поставиш батерията без да се притесняваш ,че може да прекъснеш кабелите, както при някой други модели.  Също така има място дори за по обемна батерия или различна от оригиналната.

23
Новини / Re: За 6 май 2010г.
« -: май 06, 2010, 12:44:32 pm »
Честит Празник на Всички ;D ;D ;D Да са живи и здарви именниците и армейците. Преди малко гледах Парада по Канал 1. Най хубавото беше , че оператора на няколко пъти задържа камерата върху блока представящ 68 Бригада и на екрана пред мен се появиха лицата на хора играещи ЕЪРСОФТ ;D ;D ;D ....-Браво Данчо ти си нашата Гордост ,,,най-мирно от всички мирно стоящи беше ти,,,. 
Лошо , че няма да те има в неделя на играта да ти се радваме.
Парада беше скромен , но въпреки това патриотичен... БРАВО и се се надявам някво време да излезем със собствен еърсофтски блок :D :D :D

24
Добре дошли / Re: hi from Turkey
« -: май 03, 2010, 15:44:22 pm »
Hi, I,m Plamski. Soon I wrote to Your forum.
http://www.airsoftturk.com/forum/board31-har-c-konular/board32-muhabbet-sohbet/1703-airsoft-bulgaria/.

This is my coment... in forum www.airsoftturk.com
 :D ;)
Write here, no problem to play together.

25
Момци, ;D  Утре ще пуснем снимки. Изстреляхме 10000 топчета ;D. Единственна медия която ни отрази написа ИГРИ ПОДОБНИ НА ПЕЙНБОЛА. Така че споко още не сме толкова известни ;) ;) ;)

Иначе беше весело. ;D ;D ;D

Страници: [1] 2 3