Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Stenli

Страници: [1]
1
Новини / Еърсофт в Росия
« -: октомври 05, 2014, 12:28:48 pm »
Ето как правят играта в Подмосковието :    http://lifenews.ru/news/141681         http://lifenews.ru/news/142058                                                                                                                                                                           

2
Демоне затова са хижите - който иска там е на самообслужване, сам си готвиш, има обща столова, обща спална, обща ........

3
Шивач това е ясно и само за идеята ще го измисля как да го закараме и до Афганистан даже - моят мотор го влача на автомобилен теглич, но конкретно на въпроса - не знаем със сигурност на какъв терен ще играем. Ако е горски в планината силно пресечен и хеликоптер не ни помага. Нека разберем точно какъв терен ни очаква и тогава може да разчиташ изцяло на мен, организирам превоза на цял полк такава техника.

4
Кисело отговарям на теб но го четат и организаторите -  командирите да обяват броя участващи мъже и жени от там и насоката кои към хижата, кои към хотела Шивач за техника мисля, че е рано още, моето скромно мнение е да се види терена и тогава вече да се помисли с каква техника може да се насити. Всичко това сме го дискутирали в частни разговори но ЕБ поне до сега няма извоюван постоянен мащабен терен-полигон на който може да се изградят фортификационни съоръжения и парк за техника. Но що е време то е пред нас и с общи усилия трябва да постигнем отпускането на такъв терен. Апропо от бившата БНА пустеят изоставени не малко подходящи полигони, просто още не сме попаднали на нужният човек в МО.

5
Тъй като съм застъпник за палатките но при първоначално написаното, че играта ще е около Казънлък където терена е сравнително равен и позволява построяването на палатков лагер, сега чета за преговори с Габрово където си е Балкан - сиреч стръмно, влага и хлад. Ако остане Габрово най- оптималното решение е хижа или хотел с топла храна и напитки. Затова когато организаторите имат по-голяма яснота да стартират анкетата !!!!!!!

6
За палатките ясно се вижда, че много хора са навити.Аз не случаино предложих на командирите да определят старшина. Какво значи това ? - ами отбора ще участва с определен брой играчи, значи за закуска 1 бира на човек, за обяд 2 бири, за вечеря 4. Кебапчета 6броя и т.н. Отбора си осигурява подходящ транспорт товари провизии, муниции и оръжие и потегля на поход.
По отношение на зареждането на батериите същият този отборен автомобил ще ги зарежда, ще осигурява осветление, и ще превози и полевата тоалетна.
Важно е не само организаторите да се потят а после и да бъдат упреквани, а командирите като истински такива да свикат отбора и да си направят организацията а след това уведомят организаторите - отбора ще участва с такъв брой играчи, обезпечени с еди какво си и т.н.

7
Призив към всички командири на отбори - спешно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Назначете старшина артелчик отговарящ за бирата, кебапчетата и пържолите!!!  негов помощник - сержант да бъде добър готвач ! При проблеми с кокалите Аксмито е на среща.

8
Като ще е военизирана игра да бъде докрай !!!  Ако е възможно по-ранно тръгване за да може да се разтавят палатковите лагери на отборите, направи инструктажа и да се започва ............................................
Като екстра може да се включи и нощтна битка за сандвичите на противника??

9
DUVI  защо не се подготвят тънки цветни ленти за връзване като вратовръзка в цвят зелен и син което ще обозначава принадлежноста на всеки играч към коя група играе, така всеки ще вижда стоящият срещу него дали е " враг " или " свой "

10
По въпроса за отборите няма две мнения! Всеки отбор си има командир. Но стои открит въпроса с играчите без отбор. Също така в тази група ще влизат и ново приходящите играчи. Затова предлагам играчи без отбор - " ДОБРОВОЛЦИ " да бъдат взети под попечителство по равен брой от играещи отбори. По този начин при започване на игра много бързо ще се разделяме на двата лагера, а също така ще избегнем деиствия " башибузук ".

Страници: [1]