Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - The Black Tiger

Страници: 1 2 3 [4]
76
Ревю на Спрингови Реплики / Re: Well MB05A - Ревю
« -: януари 15, 2010, 10:39:16 am »
Честит снайпер, да си го ползваш дълго и ползотворно.
Абе нещо голяма ми се струва групата за 10 метра, да не са от топчетата дето не са много кръгли и мязат на мозък ?

топчетата са Extreme Precision 0,28 g
възможно е да не е чиста цевта, аз не съм я чистил и може да има смазка, ще пробвам да я изчистя и ще пробвам пак, защото като стрелях по дървото някой от истрелите топчето се отклоняваше рязко веднага след изстрела.

77
Ревю на Спрингови Реплики / Re: Well MB05A - Ревю
« -: януари 14, 2010, 21:54:19 pm »
Пушката изглежда страхотно. Дай малко повече инфо:
Колко пари ти излезе?
Как беше в митницата?
Каква е оптиката?(марка)
Какъв е коварния план с този боров мъх?

Излезна ми грубо 280 лв с доставката.
Няма митница от Полша е поръчана  пушката и няма мито, доставиха я с UPS до вкъщи.
Оптиката е куча марка от "Руския пазар" в Пловдив 3х9-40мм с подсветка червена 50 кинта, нямаха скоби за закачане и убедих девойката да ми даде едни от бързомер, които се оказаха с по-голям диаметър и се наложи да правя втулки от PVC тръба за обратна вода, отгоре изолирбанд.
Боровия мъх е да си правя "Гили" вместо конци, но ми се вижда малко крехък и засега е още на етап съхнене и незнам дали въобще ще ми свърши работа, но не пречи да експериментирам.

78
Ревю на Спрингови Реплики / Well MB05A - Ревю
« -: януари 14, 2010, 21:00:01 pm »
Здравейте, от 3 дни съм прителажтел на Болтов снайпер, Well MB05A, закупен от Полша.
по данни на магазина, с начална скорост 495-505 FPS.
идва със сменена пружина, алуминиево бутало, и водач на пружината с лагери.


*това отгоре не е зелена вълна , а горски мъх от бор

Ден първи от Придобивката:
1. Сглобаване - изключитено лесно, идва на 2 части в кутията и се сглобява с два шестограма (или там както се наричат)
2. Монтиране на оптиката (не се включваше в моя комплект имам стара 3х9-40мм) стана от първия път.
3. Простртелване на оптикта, късно през ноща към 1:00 до 2:30 някъде на затворено помещение, мишена с лист А4 на 10 метра. Групираност около 2,5 см с топчетата от кутията.
4. Стреляне по бетонен стълб широк около 40 см. разстояние 40 големи крачки - резултат уцелва и се чува приятен звук на уцелен стълб.
5. мишена гипсова плочка с диаметър 5 см и дебелина 2 см. разстояние 10 метра, резултат: Пръсна я на парчета от първия път.
6. хартиената мишена беше захваната за XPS тип фибранс дебелина 2,5 см, топчетата пробиваха фибрана от 10 метра, после сложих още 1 парче отзат там засядеше някъде по средата на второто.

Ден втори - днес
1 Стрелба на открито: с топчета 0,28 по същия стълб. забелязах леко отклонение в ляво от скалата, на мерника, но това е в следствие на "късната" настройка, направих корекция и всичко си дойде на място, същия стълб беше поразен многократно, няколко пълнителя. (събира околко 28-30 не 35 както е обявено)
2. Стрелба по далечно дърво 60 метра, резултата е че уцелва. ( не винаги ) но държи права траектория.

..... очаквайте продължение със снимки на групираност при стрелбата на определени метри., да речем на 10м, 20м, 30м, 40м, 50м ....

Продължава:

Мишена на 10 метра лист А4


Опит 1 - много добра група над десетката целих точно в нея
Опит 2 - дойде котката и взе да ме разсейва
Опит 3 - много добра гупа но малко горе
Опит 4 - изпуснах втория изстрел
Опит 5 - много добра група,но в дясно от където целих

Ново! - Мишена на 40 метра лист А3 420x297mm - 03.04.2010
от 10 изстрела 6 попадения в рамките на листа
79
Добре дошли / Re: Здрасти на всички!
« -: ноември 04, 2009, 11:47:25 am »
Аз имам такъв със сгъваем настрани приклад (метален). Виж модела!
Много съм доволен от пушката, сменил съм само Хоп-ъп гумичката, за да ми работи "хоп" ефекта.
добра групираност, скорострелност и начална скорост. Играя със 0,25 г. топчета.

с времето почва да се клати малко приклада, но мен лично не ме притеснява това.
Цевта е по-дълга от на другите кaлашници, поне на моя KLS RK-02.

в Интернет има ного клипчета може да ги разгледаш

80
ще пробвам, само да взема 0,28  - май ще трябва да изрежа по-тънка мишена :)

81
аз да кажа за моята пушка, AK74 KLS RK-02 без никакъв ъпгейд, само със сменена гумичка на Hop-up с меката на Guarder.

след смяната вече Хоп ефекта взе да работи (самата гумичка има една пъпка от вътрешната страна, а оригиналната нямаше такава), ползвах топчета на Guarder 0,25 g

изрязах си мишена от гипскартон, 60х60 см с глава 25х25 см,Прострелях бързомера на 60 метра (големи крачки) може и по-малко да е  в метри, резултата ме устройва 95% от топчетата са в мишената. хоп-а ми е на степен 2 от 10. за изправен истрел.

82
Добре дошли / Re: Споделено от опит...
« -: юли 02, 2009, 22:14:33 pm »
Здравейте, против изпотяване ползвам един спрей за автомобили против изпотяване на стъкла "anti condens" от мистър бириколаж. пръскаш цайските, изчакваш малко да "поизпръхне" забърсваш със сух парцал и няма конденз. даже съм си минал и оптиките и бързомерите ей така профилактично.


83
Здравейте, през погледа на тигъра

Терена беше супер, играхме между 2 хълма по-продължението на едно дере с рекичка, като застанете с поглед към Изток от лявата страна на дерето има черен път. Бях с един приятел, който играе за първи път. Прикачиха ни към Бургазлии и Варненци. Бургазлии с начело бяха "Алфа", Варненци и Пловдивчани бяхме "Браво". Алфа тръгна напред да търсят първи врази, и първи ги намериха. Браво се движехме по-назад по пътя. Аз се отклоних и минах отлявата страна като се движех успоредно на пътя. Там имаше друг път, който беше точно в основата на хълмовете, но беше доста обрасъл, а между двата пътя гъсти храсталаци, така че нямахме визулаен контак едни други. Добре че има станции. Вървяхме напред  и намерих един артефакт (торба от противогаз) трябваше да съберем 4 артефакта. продължихме напред. По едно време се чу стрелба далеч напред Алфа се стреляше с противника, но нямах представа дали дават жертви или взимат превес.

Продължих напред, до момента в който неможех да вървя, храстите пред мен преминаха в плетеница от "диви лози", а нямах мачете в мен да сека и да си проправям път. Реших да се изкача по хълмчето и пак да вървя успоредно на пътя, като се надявах в един момент да намеря пролука и да излезна на главния път.

Забелязах силует в гората над мен. 100% противников защото аз бях най ляво флангови. Прицелих се стрелях, ... к*рец, нищо не съм уцелил и бегом назад по-бърз от куршумите, с тоз артефакт реших да премина директно през "дивите лози" и да излезна на пътя, 1-2 тигрови скока и се озовах заклещен посредата, ни напрд ни назад.

Помислих, че ще ме преследват и клекнах надолу до земята да се прикрия. Седях така 10-15 минути. никой не ме преследваш до момента в който не чух клонки да пукат зад мен. По станцията се обадиха наши че излизат от мъртвилото и тръгват отново по пътя. Имаше престрелка пред мен, после дочух стъпки от пътя. Обадих им се и казах, че ще си вдигна пушката да ме видят къде съм заклещен, и да не ме отсрелят. и че напред на 10-15 метра има враг.

Събрах сили и с още 2-4 тигрови потдскока изкочих от "гъсталка", като стъпвах отгоре му се освободих от него. Вече свободен.

Беше група Алфа. 3-ма от тях, Дойде и Гангстера от Браво, с Медика (моя боен другар от Пловдив), Гангстера  се Обърна на Изток, и с молитва  кланейки се „Алах Акбар” се втурна в атака, но Алах не бе милостив към него и го запрати директно към Рая поразен.

След малко Врагът от храста се показа и го отстрелях подло в гръб.
Премина  в отсрещната страна на „булеварда” и се скрих в храсталаците. Приближи говореша двойка по-пътя. Килбой и още дно момче. Бяха на 5 метра пред мен, с гръб на разстояние 1 метър един от друг. 

Помислих, и казах „Двоен Сейфти кил” по правилник знам че не може двоен, но прецених че са на достатъчно близко разтояние, кактто от мен така и един от друг че да важи. Може и да греша. Другия вариянт беше да ги оставя да си придължат по пътя. И после да ги отсрелям като са на безопасно разстояние от мен.  После се обяви край на Играта бяхме останали без база. И трите ги бяха превзели. Ама и ние не си бяхме оставили хора да пазят.

Разменихме си базите. Почнахме втора игра. Напреднахме, напреднахме и стигнахме първи до средна база. Аз останах да я пазя скрит в храстите отляво. На 15-20 метра пред нея.

Заплющя Як дъжд.
Много плюющя.

Видимоста пеше под 10 метра, очилата се запотиха яко. С едното око виждах малко по-добре, стоях в дъжда 10 минути и реших да последвам една група от 3 ма човека в атака. После се шмугнахме с Елкоменданте и Медика да обхождаме през дерето от лявата му страна, и почти стигнахме до 1 вата им база когата се обяви край на играта.  Насочихме се към колите и като грейна едно слънце, как да не го е яд човек.
Но стана игра. Искаме пак, И този път да сме повече!  И без да вали!

Поздрави! Черния Тигър

84
Сборен пункт: паркинга южно от главната улица до "Била" 9:00, 9:30 поемаме натъй.

сборен пункт


линка от сборния пункт при мен не работи, а ме праща в главната страница на bgmaps възможно ли е да се направи "print screen" и да се качи .jpg като снимка с мястото на среща, Благодаря!

85
Къде ще бъде сборния пункт, директно на терена ли и в колко часа?

86
1 глас за Дългия, сега да избирах пак бих взел дългия вариант - по дълга цев - по-голяма точност. По къса цев - по добра маневреност за битки в сгради, но пък този е доста мощен за сгради, а и до сега все в гора съм играл.

87
Електрически / Re: Относно една пушка
« -: ноември 19, 2008, 12:45:37 pm »
AUG A2 се доближава доста близо до оригинала разглобява се на 3 части с доста дълга цев е. Преди да си купя пушка имах 3-4 месечна Airsoft треска. бях изгледал всички клипчета за тогава в Youtube като си купих и мирясах. Сега имам гореизброеното пушкало и един AKS-74 и да си призная на мен лично АУГ ми е по-удобно добре са го измислили като конструкция, но пък калашника от своя страна си е класика и всява респект - поне на вид :) за М-образните друг а каже

88
Кога може да очакваме повече информация за играта, защото времето напредва, а все още голяма част от играчите нямат информация, Къде, кога в колко часа. Сборни пунктове др.
Предполагам за отборите ще е ясно командирите на същите ще им разяснят. Въпроса е за безотборните, и тези които ще пътуват по отдалече, да има информация навреме.
Поздрави! двама безотборни от Пловдив :)


89
А пък и не видя ли че от третото няма бройки?

Видях, но пише "Очаквайте!" предполага се, че ще го има по някое време след като присъства като позиция в магазина.

90
Здравейте, от мен вижте какво открих по темата докато рових в интернет мисля че снимката ще хареса на всички
http://www.requiem.se/~whistler/Airsoft/080628_berget6/album/slides/_MG_2868.html

91
Здравейте, бих искал да закупя две пушки автомаични за жена ми и за мен? Спрял съм се на тези модели:
http://customs.bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=27&products_id=247
http://customs.bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=27&products_id=194
http://customs.bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=27&products_id=216

има ли някакви отзиви за тях, далекобойност, групираност, качество на изработка?
подлежат ли на усъвършенстване? цеви, гиърбокс др.
Очаквам отговори и предложения. Благодаря предварително

п.п. от Пловдив сме, затова искам първо да събера информация онлайн - тя жената е от София ама рядко ходим инъче ако има път натам задължително ще се отбия в магазина (нея ще я изненадвам с "пушкалото") само да не ме застреля.  :)

Страници: 1 2 3 [4]