Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Dare_Devil

Страници: [1] 2 3
1
Новини / Re: Полимерни Пълнители от AS
« -: декември 13, 2013, 10:08:59 am »
Поръчах 2 кашона. Знам че е сериозен, затова питам да няма нещо проблеми с него.

2
Новини / Re: Полимерни Пълнители от AS
« -: декември 05, 2013, 14:22:34 pm »
Точно на този.

3
Новини / Re: Полимерни Пълнители от AS
« -: декември 05, 2013, 12:45:24 pm »
Някой да е чувал нещо за евентуални проблеми на AS? Че преди повече от седмица писах на мейла за поръчка, онзи ден пак напомних и все още никакъв отговор...

4
Благодаря  :10x

5
Пет месеца по-късно - има ли откъде вече да се купят тези пълнители?

6
Новини / Re: Hop-Up камера от Airsoft Systems
« -: януари 09, 2013, 17:47:14 pm »
И за мен един брой, моля :)

7
Барни, страхотно ревю, браво. Чак на мен ми се прииска едно такова за колекция, при все че не съм фен на АК.

8
А дъждобрана е моят. Кога и къде ще ти е удобно да се видим за да го взема (че няма да идвам на Backdraft)?

9
И едно предложение- събрахме основния боклук ама в базата останаха доста фасове.....А и помещенията може да се ... поизчистят още малко . Та може да го свършим някой ден един вид. Както и да купим едно две кошчета за боклук. Просто предлагам- ако ще играем там за в бъдеще таковата.

Подкрепям идеята. С удоволствие бих се включил в такова начинание.

10
Аз също искам да благодаря на организаторите за това, че направиха възможна тази прекрасна игра.

11
Добре дошли / Re:Здравейте
« -: април 09, 2012, 12:23:49 pm »
А ако си от София, мога да те посъветвам просто да идеш до магазина, да хванеш различните пушки, да почувстваш всяка как стои именно в твоите ръце, защото ергономията е нещо строго индивидуално - на един му е удобен АК, на друг - М4, на трети - MP5... Така най-добре ще се ориентираш каква реплика търсиш, а после вече ще можеш да избереш конкретен производител на базата на опита на другите.

12
Електрически / Re:Греещ мотор
« -: април 07, 2012, 11:57:42 am »
Сложих и лепенката, но проблемът не беше от нея - явно селектор плейта ми е малко по-различен отколкото трябва и в позиция Semi не прави контакт на пластините, а за да работи единичната стрелба е нужно да преместя лостчето на около 1/3 от разстоянието между Semi и Auto. Все пак работи, а моторът не грее, така че за момента може да се използва, а междувременно ще трябва да поръчам нов селектор плейт.

13
Електрически / Re:Греещ мотор
« -: април 06, 2012, 22:59:45 pm »
Също така сигурен ли си че си залепил черната правоъгълна лепенка на задната страна на селекторната платка ?

Мдааа, знаех си аз че пропускам нещо :D Много ти благодаря Гого, утре сутрин ще поправя тая глупост, че сега вече очите ми сами се затварят и не се знае какво друго ще оплескам ако пак разглобя пушката.

14
Електрически / Re:Греещ мотор
« -: април 06, 2012, 22:49:36 pm »
В крайна сметка реших, че така или иначе ще слагам ASCU - няма защо да чакам. Отидох, взех го, монтирах го и мисля че проблема с греещия мотор изчезна. Изчезна ми обаче и единичната стрелба :D Очевидно съм сбъркал нещо при монтажа, въпросът е какво е то - автоматичната стрелба е чудовищно бърза, тук-там има по някой празен изстрел (но пък тестът беше с не съвсем разработен пълнител), а единичната - липсва. Може би тук е мястото да посоча, че селектор плейта ми нямаше метална ивичка, така че се наложи да му измайсторя една - с малко алуминиева ламарина от кенче, мината разбира се със шкурка за да сваля лаковото покритие, което не провежда. Някой може ли да ми даде съвет къде да търся проблема?

15
Електрически / Re:Греещ мотор
« -: април 06, 2012, 10:28:32 am »
Разбира се, това не го оспорвам, имам предвид, че каквато и да е снадка (дали спойка, дали обувка) може да направи по-голям проблем от цяло парче кабел. При мен спойките са на мястото на кабелните обувки, които оригинално бяха грубо около средата на кабелите, като спойките са добри (без излишъци от тинол, гладки и лъскави), и всяка е облечена в термосвиваем шлаух.

16
Електрически / Re:Греещ мотор
« -: април 06, 2012, 09:28:03 am »
Прав си Гого, ще ги оставя така, просто ще удължа малко кабелите, за да не ми е неудобно разглобяването. Поръчах Т конектори и хубави кабели, като пристигнат ще ги подменя, за да елиминирам изобщо спойките (все пак колкото и да е добра, една спойка си остава място за потенциални проблеми). Проверих връзките - навсякъде където не е запоено (букса на батерията и гнездо на предпазителя) всичко е наред, контактът е добър. По контактната група обаче има нагар - предполагам това означава, че проблемът е там? Вероятно съм омазал нещо там при сглобяването след ъпгрейда, защото при предишното разглобяване на гиърбокса (когато местих кабелите назад) нагар нямаше.

17
Електрически / Re:Греещ мотор
« -: април 05, 2012, 11:19:31 am »
Мерси за съвета. Кабелни обувки няма - като местех кабелите отзад направих голямата простотия да ги запоя, и сега разглобяването ми е кошмар - ще поправя тая грешка като сменям окабеляването и слагам ASCU. Ако не е в контактната група единствените възможни места с лош контакт са клемите на бушона или буксата на батерията. Ако там е наред - какво мога да направя с контактната група за да подобря контакта?

18
Електрически / Греещ мотор
« -: април 05, 2012, 09:59:25 am »
Пушката е Dboys M4A1. След като я отворих за да сменя цев, глава на цилиндър и нозъл, моторът започна да грее - след петнайсетина топчета изстреляни на единична, се усеща ненормално затопляне на дръжката. Очевидно нещо съм сбъркал при сглобяването, но не мога да се усетя какво. Друг симптом (който може да има или да няма връзка с греенето) е и затрудненото превключване от Safe към Single и още по-трудното включване на Auto. преместването на лостчето в обратна посока пък си е адски лесно. Някакви идеи какво може да съм оплескал?

19
Верно не мога да вдяна какво имаш предвид. Ама предполагам че причината е, че всъщност съм разбрал погрешно какъв е самият проблем де :)

20
А предложението на Гого за пластмасови вместо хартиени вложки има още едно предимство - размерът на пластмасата може да се регулира много по-фино от този на нагъната хартия като се изпилява с часовникарска пиличка или шкурка.

21
Добре дошли / Re:Здравейте!!!
« -: март 09, 2012, 11:00:26 am »
Всъщност Тъндъре, много по-важни от багажната система са камуфлажът и обувките. Бих се изкушил да добавя към този списък и каска, но това е въпрос на лична преценка. Реално багажна система става истински необходима едва когато започне да ползва мид/лоукапи. Преди това достатъчно добра работа си вършат джобовете и една малка раничка.
Иначе е ясно, че с багажна система ще изглежда много по-tacticool ;)

22
Добре дошли / Re:Здравейте!!!
« -: март 09, 2012, 09:45:24 am »
И не се притеснявай - новобранци има и сред дългомесечните "ветерани".
Всичко опира до желанието, двупосочното уважение и свободното време.

Пък аз съм пример как човек може да е новобранец и след много години :D

Иначе да допълня съветите, които ти даде Месото - не се хвърляй да купуваш пушка само защото е евтина или пък ти харесва като идея - може да се окаже адски неудобна за твоята конкретна телесна структура и двигателни навици. Хвани в ръце, прецени доколко ти е удобна, поиграй с различни пушки под наем и едва тогава направи своя избор. Почети и из форума за това с какви евентуални проблеми може да се сблъскаш, опитай се да помислиш за бъдещето - дали и по какъв начин ще ъпгрейдваш пушката, защото това може да е от съществено значение за избора (и евентуални компромиси, които ще направиш с него).

За дрехите - преди да си накупиш камуфлажи можеш да ползваш всякакви дрехи, които не ограничават движенията ти, не те спарват и са в убити цветове за да не светиш в гората. Обърни внимание и на терените, където ще играеш и прецени кои разцветки ще ти помагат максимално добре да се сливаш с околността. Задължително подбери удобни обувки, които държат стабилно глезена ти - така ще минимизираш шанса краката ти да са две болящи палачинки в края на деня, или пази Боже - счупен/изкълчен глезен (потърси темата за обувки в секцията "Екипировка). Съветвам те максимално бързо да се сдобиеш и с удобни ръкавици - нерядко се налага човек да се провира през бодливи шубраци, а набитите трънчета по дланта не са приятни.

Не бързай да се хвърляш да купуваш багажна система - имаш доста неща, които ще трябва да си купиш преди нея, а дотогава ще успееш да се ориентираш в различните видове и модели и да избереш това, което ще е най-удачно за теб, с твоите конкретни нужди и и стил на игра.

23
Новини / Re:Ops We Did It Again... Без майтап!
« -: февруари 28, 2012, 10:01:33 am »
400 долара!  :9:10 :10:10

24
Новини / Re:Ops We Did It Again... Без майтап!
« -: февруари 28, 2012, 09:54:02 am »
Просто нямам думи да изразя възхищението си! Иначе ще е добре да се даде някаква грубоприблизителноориентировъчна цена на крайния продукт, че да знам кога да почвам да събирам от закуски :)

25
Новини / Re:Сертификация
« -: февруари 20, 2012, 18:01:41 pm »
Честито ти Страхо, жива и здрава да ти е и много да те радва :)

Страници: [1] 2 3