Airsoft Bulgaria Forum
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Здравейте, това е информационна база-данни на зараждането и създаването на еърсофта в България.
   
Към настоящият момент, този форум се ползва само като национален архив, а основната част на дискусиите са преместени в facebook. Поздрави,


Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - logus

Страници: 1 2 [3]
51
Новини / Re: Хорнет стана татенце ;)
« -: януари 14, 2008, 18:08:00 pm »
Владо, честит ти наследник! Да е жив и здрав! :)

52
Електрически / Re: Представяне на JG G36C
« -: декември 27, 2007, 14:54:05 pm »
Както казваше една моя позната "Мъжете си остават цял живот деца само дето играчките им стават все по-скъпи и по-скъпи" та и на мен на 21.12 Дядо Коледа подрани и ми донесе една G36C  ;D Какво му трябвало на човек за да бъде щастлив - Една кола и един джип да ходи на лов...да ама не. Вече знам, че му трябва и една airsoft пушчица. Усещам как скоро започвам с поръчване на някои допълнителни екстрички като бързомерец и висока релса за монтирането му. Лазерен прицел беше монтиран на 3-я ден още :D
Честито! :)

53
Електрически / Re: Питане за фирма SRC
« -: декември 26, 2007, 12:50:56 pm »
Много хора от нас бяха недоволни от SRC, Владо спря да ги внася - мисля, че това е показателно. Имаме няколко оръжия от по-скъпите, на ICS и Classic Army, които се представят много добре.
Скъп пистолет те съветвам да си купиш ако имаш пари и се чудиш какво да ги правиш. Иначе и един пласмасов ще ти върши чудесна работа. При нашите игри пистолет почти не се използва, защото играем на горски терен и се стреляме основно на голяма дистанция през клони и листа.
Когато играехме на стария полигон с открити пространства и много сгради, пистолетът бе наистина полезен.
За една година в гората аз лично съм използвал пистолет 2 пъти: когато бях изчерпал мунициите на пушкатата; когато прикладът бе уцелен от противника и ми се наложи да мина на резервното оръжие (това обаче се случва сравнително рядко).

54
Електрически / Re: Mod. 5522
« -: декември 06, 2007, 12:45:22 pm »
Най-добре, каквото и да е оръжието, детето да няма достъп до муниции или пълнител.

И още нещо, за какво му е на 7-годишно дете реалистично изглеждаща и тежка пушка? Малко ли играчки-пушки има по детските магазини? :)

55
Електрически / Re: Mod. 5522
« -: ноември 24, 2007, 16:06:14 pm »
В раздела "Купува-продава" на форума нямаше ли такава пушка?
Имаше, но мисля, че прикладът се беше счупил.

56
Електрически / Re: Mod. 5522
« -: ноември 24, 2007, 11:56:21 am »
трябва ми за дете.

По мои спомени помпата от Илиенци е доста по-мощна от въпросната пущица.
Може би при Хорнет е останало някое оръжие от този клас?

57
Газови / Re: GLOCK 17
« -: септември 17, 2007, 10:10:20 am »
Пиперка, тествай го повече и ако наистина е с поне една класа над KJ, за другия месец поръчвам на Владо едно УСП (ако вкарва, де). :)

58
Електрически / Re: М4А1 - FULL METAL от BOYI
« -: август 24, 2007, 17:27:54 pm »
И от дуралуминий има ерсофт пушки.

59
Друга особеност на CA AUG A1 е спусъка - на предпазителя нямаш положение единична - автоматична стрелба. Вида на стрелба се регулира от силата и продължителността на задържане на спусъка. Това го прави по-трудно за стрелба според някой хора, аз лично нямах затруднения при използването му  ;D
<25>/
Ето човек, когото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябваше да добавя по-горе, като AUG-фен. FeniX, ще ме извиняваш за пропуска. ;)
Спусъкът и на мен ми е удобен. Един фиксиращ изстрел и ако е необходимо - веднага след него откос по целта, с едно плавно движение на показалеца; отново секунди преднина пред врага. ;)

60
Здравей,
какво да ти кажа за поведението... по далекобойност не отстъпва на АК и G36C на JG. Оптиката е много добра, удобна, за близка стрелба над бързомереца имаш и стандартни мерни прибори. Пушката е малко неудобна, когато се налага да пълзиш, да се скатаваш и да тичаш заради нестандартния си дизайн, но с това се свиква. Хубавото е, че можеш да я носиш по няколко начина, най-лесното е за бързомереца като дръжка на куфарче. Центърът на тежестта е в приклада, така че можеш да се прицелиш и стреляш с една ръка, което в някои ситуации си е истинско предимство. По често се налага да навиваш колелцето на пълнителя, да речем на всеки 20-30 изстрела.
Поддръжка - разглобява се бързо и лесно на три възела (моята на два, hornet  :P ) и става доста по-компактна. Силиконовата безалкохолна смазка и ПАЗЕНЕТО са майката и бащата на поддръжката.
Резервни части - предлагам ти да се обръщаш към Hornet за резервни части и ъпгрейди, а дано от първите не ти се налага да ползваш. :)
Поразпитай и за AUG A2 на JG, изглежда ми много добро, основната разлика е в бързомереца - че този на CA AUG A1 е вграден и много приятен, докато при аналогичната версия на JG не се наблюдава същото качество.
За още мнения, по-компетентни от моето говори с Драгони, Блейдър, Ицо и Деър Девил. Може да се каже, че като ново за БГ-ерсофта оръжие AUG бързо си извоюва достойно място наред с калашниците, м-ките и G36C-иците.

61
Електрически / Re: ICS MP-5A5
« -: юли 20, 2007, 12:56:51 pm »
За пореден път се обеждавам в голямото предимство на оръжията с голяма батерия.

*Lаrge type battery
Извинявай, просто не се сдържах. :)
Сега оръжието изглежда доста по-добре от преди. А знаеш ли дали има как и АУГ-етата да бъдат снабдени с по-големи батерии?

62
Газови / Re: Нови оръжия
« -: юли 13, 2007, 12:29:31 pm »
280
Аз вече си заплюх единия ЗИГ. :)

63
Газови / Re: Нови оръжия
« -: юли 10, 2007, 02:16:58 am »
Не знам за Колт-а, но Зиг-четата определено си ги бива.

64
Газови / Re: Нови оръжия
« -: юни 18, 2007, 18:48:58 pm »
Грозен е, но все пак има в него нещо, което евентуално ще ме накара да си го поръчам един ден.  ;D

65
Електрически / Re: Въпрос
« -: май 24, 2007, 15:52:00 pm »
Да. Има релса, която можеш да прикрепиш и отгоре, и отдолу - за бързомерец, лазер или фенерче.

66
Електрически / Re: Въпрос
« -: май 23, 2007, 14:26:15 pm »
която ще ти служи перфектно докато не ти се случи да паднеш върху нея. Питай Logus-а той има каво та каже по въпроса. Между другото той отдавна е хвърлил око на ICS-a.
Ей, не ви писна тоя пример от историята на българския еъсофт. :)
Иво, и двете sd6-ици са добри по свой начин. По-евтината (моята) е малко по-слаба от калашниците и пълнителят, с който се продава събира по-малко топчета - около 40-50.
С тази на ICS няма да имаш проблеми като далекобойност, капацитет на пълнителя и здравина. Освен това си е различно усещането на металното оръжие. :)

67
Газови / Re: Blowback или НЕ
« -: май 16, 2007, 19:47:47 pm »
Кеф на макс! Ако пищовът е второ оръжие, разходът на газ няма толкова много да го усетите.

Страници: 1 2 [3]