Оръжия / Weapons > Спрингови

Снайпери

<< < (5/7) > >>

Avatar952:
И аз не съм кой знае коко врял и кипял в еърсофта, но ще се опитам да ви дам чисто приятелски съвет - ако ви е да стреляте по псетата и просто да можете да кажете че имате пушки по-добре си купете по някоя китайска въздухарка за по 35-40 лева и си стреляйте на воля. Ако ви кефи идеята за еърсофта - преди да се изръсите n на брой пари, хванете и елате на няколко игри, има хора които дават пушки под наем. Елате, поиграйте, поприказвайте с останалите играчи и вижте дали ще ви хареса. И ако след първите няколко игри все още сте запалени - тогава мислете вече какво оръжие да си вземете и за колко пари.
А що се отнася до снайперите - в еърсофта нещата не са като на филмите, играта със снайпер е повече въпрос на нагласа отколкото качество на оръжието.
И последен съвет - когато си избирате оръжие се ръководете най-вече от това кое ви харесва на вас и кое ви е удобно а не от парите или какво ви бил казал еди кой си. Успех и дано скоро се срещнеме по "бойните полета".

b0b1man:

--- Цитат ---хванете и елате на няколко игри, има хора които дават пушки под наем
--- Край на цитат ---
Както казах по-горе, стрелял съм, запалил съм се, няма да купувам китайски въздухарки.


--- Цитат ---играта със снайпер е повече въпрос на нагласа отколкото качество на оръжието
--- Край на цитат ---
Точно така, ние сме с нагласата. Не ни дреме за това колко сме мобилни и дали има автоматична стрелба.


--- Цитат ---когато си избирате оръжие се ръководете най-вече от това кое ви харесва на вас и кое ви е удобно а не от парите
--- Край на цитат ---
Тука нещата пак съвпадат - хем ги искаме на ниска цена, хем ги получаваме на такава. Не се водихме по парите само, искахме да са спрингови - ето ги, харесахме ги.

Много ви моля колеги и съфорумници, не се повтаряйте с постовете си, съветите ги оценявам много, но изборът е направен - очаквам от HORNET цени за пушките в комплект с изброените от мен горе^ екстри.

Чичо Скрудж:
Ами то няма и да ги сплашите, точно тези снайпери са доста тихи, пък през козината гадовете не знам колко ще ги заболи, освен ако не е от съвсем близо.
Не е задължително да сте част от отбор за да играете, това което споменах по-горе важи с пълна сила и за хора без отбор- играта със снайпер е повече дебнене, повече кротуване, повече гледане през оптиката и ориентиране на другите хора от фракцията какво става пред тях.
Патронник ще рече пълнител нали? Оптиките обикновено не са в пакета, понякога двуногата е в пакета, понякога няма двунога но има оптика, понякога има резервен пълнител... китайска му работа. Най- евтината Л96 в азиатския сайт е 85$(90$ е газовата версия) без двунога и оптика, само с 1 пълнител, доставката сигурно е още толкова... VSR- 10 е 69$ при същите условия, само дето е със слаба пружина. И отделно ако се плаща нещо на митницата, и отделно ако нямате опит с такива онлайн поръчки... Ами така като гледам, офертата на Владо по-горе ако още е в сила, направо действайте докато не е размислил ;D

Storm:
Да,но пък на VSR може да му направиш много готин ъпгрейд дето ще ти излезе без пари.Мисля,че няма някой от форума дето да не го знае.Точно за това тези пушки са по-предпочитани.

b0b1man:
Но все пак правилно съм разбрал, нали - спринговите като се ъпгрейднат мъничко ще излезнат по-евтино и по-малко поддръжка ще им трябва, нали? :-\

Не знам дали песовете доколко ще усещат сачмите, но ако се налага ще ги обстрелваме от 20-тина метра за да усетят...ако ги цъфнем в носовете няма как вече да не усетят (даже може да им ги откачим) ::)

Тази VSR-10 трета пушка ли се явява в листата? Я дайте да напишем отделна тема за всички добри спрингови варианти, вие сте опитни и ще им напишете плюсовете и минусите и ще ме улесните в избора! Аз на това разчитам 8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия